25

Анонимен

преди 5 месеца

До 23: Стига дрънка гл у п 0 C T и бе! Жените са насилвани всеки ден и всеки час и затова всички мъже трябва да влязат в затвора и да работят завинаги за благото на жените!

24

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 22. "Цивилизованите" непрекъснато гледат "западни филми" и четат "западна литература" и не могат да включат за какво насилие става въпрос в тях и откъде им идват идеите на "западните автори". Е не идват от нашия бит и култура, а от техният си и после ние не сме били цивилизовани. Смехотворни НПО врекала.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 21 - Смешното е, че в България няма живи, да помнят, че е имало разминаване в заплащането. Още от 50-те години всеички бяха на близки заплати. Жените не ставаха често директорки в цехове и пдобни, но бяха на много от по-високите постове в администрацията и счетоводството, както и в БКП. Сега, жени генерали, било то в армията, полицията, ДС и други нямаше, защото тези работи са си за мъже. И ако това е скеситко, да сте живи и здрави.

22

Анонимен

преди 5 месеца

До 21: Насилие над жени е самото присъствие на мъж. Ами така де, жената може да се е стресирала от това и съответно мъжът трябва да бъде наказан от закона.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Продължавам да чакам за определението "насилие над жени" понеже не знам какво се има предвид : висок тон, лош поглед, малко участие в домашната работа, по-ниска заплата, психически или физически тормоз ? И съответните им степени ?

20

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 16 - Защото буквално чакат, да има 2 случая в един ден, че да изкарат и някой случай преди 2 месеца, дето са го гтвили дълго и да ни накарат, да повярваме, че едва ли не, всяка сутрин полицията ходи и събира трповете на убити съпруги, а всяка втора жена е била изнасилване поне 4 пъти ... И целта е, да го повярват достатъчно хора, че да се лепнат за някой, дето "има решение на проблема".

19

Анонимен

преди 5 месеца

Като искаш време за себе си няма да се задомяваш за да не ти пречат домашна работа, деца и мъж.

18

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 16, фронта е дело на малкопишковците :)

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ок .. И?

16

Анонимен

преди 5 месеца

Ех, тамЪн се зачудих какво стана с това безкрайно насилие над жени и защо няма новини отново и отново :) Сега вече съм щаствлив и от този ден в живота си :) Насилие над мъже няма, който не вярва, да отиде на фронта да се убеди...

15

Анонимен

преди 5 месеца

Сръбете искат да надскочат всички - подозирам че искат законово да се раздели домашната работа по равно.

14

Анонимен

преди 5 месеца

А какво е "насилие над жени" ? Че стана като с европейските ценности и руските интереси...

13

Хахахахахахахахахаха

преди 5 месеца

А да не би да си мислите, че в България не е така ли? Тук все още огромна част от мъжете смятат, че имат собственост и са някаква си измислена "глава на семейство". Просто не сте задали въпроса или не ви стиска да покажете резултатите. направете експеримент и ще видите. Под всяка новина в този сайт виновна е жертвата, никога насилника :) балкански манталитет!

12

ххх

преди 5 месеца

М-дааа,насилие над жени.Където не се говори за женска кариера,равенство на половете,свободия на п-дер-а-стията и лесбийството,където не се говори за домашно насилие,в този свят има свръхраждаемост на деца.А ние се топим и изчезваме.Ха, кажете ми,кои имат правилно отношение към живота и човешките ценности?

11

Анонимен

преди 5 месеца

Тва е борба за приемане на Инстамбулската конвекция и в Сърбия. Като четете не разбирате ли какво четете ?

10

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 2. Ти па кат си ми един циливилизуван...

9

До 7

преди 5 месеца

Свиквайте! Като се наложи шериатът, така ще стане в цяла Европа. Вие ще станете малцинство, защото от джендърлък и феминизъм деца не се раждат.

8

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Нормално. В ислямските държави е така...

7

Анонимен

преди 5 месеца

жената да си знае мястото, а то е на чистачка, слугиня, *** на пияния си австтралопитек, перачка, да ходи на работа, да пазарува, да готви и да носи на бой, за съжаление в 21 век, единия пол си остава недоразвит, тоя с ракията и салатата

6

Роко2

преди 5 месеца

Те сръбкините не се дават лесно на мъжете си да ги бият-ръгат с ножа в бедрото изненадващо.Имах колеги сърби.