12

Анонимен

преди 5 месеца

Малко са го млатили още трябва :)))

11

Свобода

преди 5 месеца

Язък на заблудените дето гласуват за тази анти-българска партия Възраждане.

10

Браво

преди 5 месеца

Без значение коя партия е напуснал такава постъпка си заслужава боя. Само Киряк Стефчовци като този в политиката ни, с дявола даже ще се обединят самао и само да се наредят на лапачката.

9

Public enemies

преди 5 месеца

Обикновено това става с длъжници на огромни суми и оправданието аз просто си вървях и ме нападнаха по погрешка е наивно.

8

Ванката

преди 5 месеца

Значи - влиза от листата Възраждане, а после напуска!? Да се беше кандидатирал като независим, а не да ползва инерцията на партийните гласувания. След като е предател и фурнаджийска лопата, очаква се да яде бой.

7

чети внимателно

преди 5 месеца

На последните Избори бяха дадени едни големи пари, а не всички спечелиха. Идва време за връщането...

6

Darko

преди 5 месеца

Копейките от тая путинска партия са престъпници, това и децата го знаят. Фиктивният развод на Копейкин има задача да скрие придобиването на имоти, които са от партийната субсидия и съветското посолство. Както знаете Цомчо Камилата и Костя Копейкин са говорителите на Кремъл. Все пак браво за смелостта на общинският съветник, че се е опълчил на фюрера Копейкин, както и за това, че им е отмъкнал още осем човека:). Костаки как си ваксиниран скапан шпионин?

5

Public enemies

преди 5 месеца

Не му знаете историите какви ги е въртял, може да е длъжник на огромна сума пари, аз като излизам пред блока в тъмното не ме чакат въоръжени маскирани, няма и за какво.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Е те така се управлява от Възраждане. Позор!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Па то сите политици са за кьотек барабар с дупетатите и министрите.

2

Зозо

преди 5 месеца

Хахааа, жaлkи копейкаджии :))))))))))))))))))))))))))) Даже един човек не могат да набият двама клоуни със спрей :))))))))))))))))))))))))))))))

1

клоунска партийка

преди 5 месеца

от клоунска партийка какво може да очакваш...