184

Анонимен

преди 5 месеца

Демокрацията трябва да бъде защитена, а Русия заличена

183

Анонимен

преди 5 месеца

Само това сбъркано племе харесва руските мизерници

182

Анонимен

преди 5 месеца

До Darko 185. Вярно е, че САЩ имат много пари. Нали там ги произвеждат? Но какво ще правят украинците с тях, ще замерят руснаците с пачки ли?

181

Анонимен

преди 5 месеца

тове резултат от негласуване, управляват ни по телефона.

180

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова ненавиждам руснаците, ядох им сбъркания социализъм, че и българин да не остане, ако това е цената да я няма русия, плащайте

179

Анонимен

преди 5 месеца

До Darko187. Ти можеш да заминеш да се биеш за Украйна веднага. Никой няма да те спре. Чудя се защо още си тук.

178

Darko

преди 5 месеца

Анонимници, само да ви кажа, че вашето мнение в случая няма никакво значение. Когато неправдата става правда, съпротивата става ЗАДЪЛЖЕНИЕ! Джуджака няма да бъде оставен на мира, няма как да грабиш и убиваш и това да остане безнаказано. Руският народ ще страда, а и света няма да изостави Украйна. В САЩ има много пари, които ще заминат, като помощ за Украйна. Кремълската върхушка ще живее в бункери, докато не бъдат съдени за престъпленията, които извърщиха. Та за това помагаме на братска Украйна!

177

Darko

преди 5 месеца

Трябва да изпратим и жива сила в помощ на нашите братя украинците и незабавно да обявим мобилизация и преминалите военно обучение да бъдат изпратени да се сражават рамо до рамо с ураинските герои. Слава на СС Галичина и Бандера затова, че са разчистили украинската земя от полските окупатори.

176

Алекс

преди 5 месеца

Добра новина.Ще имаме принос в изкореняването на руския фашизъм.

175

Анонимен

преди 5 месеца

До Трифон "нашите самолети" по всичко личи, че вече са украински по нареждане на посолството, обаче споко - краварите са планирали да ни ги доставят след 50 години - направо за музея

174

До Дарко

преди 5 месеца

Добре си тръгнал да даваш,ама кажи,каква ще е ползата от това даване,говори ми в цифри,ще дадем това и за България ще има еди каква си печалба.

173

До до дарко

преди 5 месеца

Те такива, като Дартоко, са готови всичко да дадат, ама чуждото. Иначе много добре се пазят. За учудване е, като са толкова загрижени за Украйна, що не са там на фронта да трепят руснаците? Или руснаците тях?

172

Анонимен

преди 5 месеца

да е останало нещо, което не сме дали или не сме обещали - ЕСТЕСТВЕНО БЕЗПЛАТНО ?! А другите продават ли, продават ! но ние сме най-най-богати и за това се топим най-най-бързо!

171

Darko

преди 5 месеца

Браво на правителството! Ще дадем и БТР-те, междудругото даваме и много муниции, тъй като сме специализирани в производството им. Ще дадем и още много пари, вчера Япония е дала 4,5 милиарда долара, така че джуджака ще се озори с имперските си мераци :) Слава на Украйна!

170

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА САЩ И ЕС БЕЗНАКАЗАНО.ДАНО РУСКИТЕ БОИСКИ ДОИДАТ В БЪЛГАРИЯ И НАКАЖАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ.РОБСКИЯТ ,СТРАХЛИВ НАРОД НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СЪСИПВАЩИ РОДИНАТА НИ ВЕЕ 33Г. ПОСОР ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН.

169

Анонимен

преди 5 месеца

Е то войната свърши. Путин печели. За кога сте тръгнали да се мазните на американците. Дорде дойдат xoxляциme да се учат тука, руснаците вече ще са в Приднестровието и на Полската граница.

168

Анонимен

преди 5 месеца

То май и днесчето се насира постоянно

167

gogo

преди 5 месеца

Ами ако някой от укрите вземе, че насочи ефката къмн ародното събрание - вай, нема да има бюджет за 2022

166

Анонимен

преди 5 месеца

Боже,хвърли огън и ни затрий всички! Това вече не е държава, не е народ,а един разлагащ се труп в центъра на Балканите.

165

НАРОДА

преди 5 месеца

До Анонимен 168 - Ами ето, питаха ме. И аз отговорих, че нямам нищо против :-D