90

ДО ТРИФОНОВ

преди 5 месеца

Реформата в образованието започна от Тройната коалиция-БСП+НДСВ+ДПС с мин.-председател Станишев.Тогава юриста (който вкара матурите)Д.Вълчев и Орешарски (фин.министър)разтуриха седянката с помощта на Я.Такева и направиха парите следват ученика.Реформата я прокара тогавашния гл.секретар на МОН-Кр.Вълчев,заседнал после за дълги години в министерското кресло.така,че да се обвинява Денков за средното обарз.е нелепо и показва цялата злоба и неграмотност на Славето.Преди да храчиш потърси информация.

89

Айде бе!

преди 5 месеца

Денков няколко месеца управлява държавата която основно ти чалгаризира 25 години! Кой ли от двамата е по-виновен за затъпяването на поколения наред се питам?!

88

Анонимен

преди 5 месеца

Слави, по добре баща ти да се беше избърсал с пердето ...

87

СЛАВЧО

преди 5 месеца

Много бъркаш,че за ниските резултати има вина Денков.реформата започна от Даниел Вълчев с финансов министър Орешарски-"да разтурим седянката".Министър на образованието в годините беше Кунева,а от дълги години герберчето Вълчев-преди това беше гл.секретар на Мин.на образованието,а сега се подвизава като шеф на комисията по образование.Славчо,първо си свери информацията,а после плюй.Ти,лично,имаш голяма вина за опростачването-кой пееше "шат на патката главата"и други простотии?

86

Стефан

преди 5 месеца

Явно не сте ме разбрали. 30 години по цял ден долна чалга от този Трифонов та и до сега. Това са поколения с променена психика, имат деца които също ще бъдат родители. Не е само долната му музика, а и агресивния текст. А скечовете....Нито един не усмива мутрите наркодилъри и грабители... Е, исках да се възмутя от тоя долник Слави, но явно не успях. Това сме ние...

85

Анонимен

преди 5 месеца

"Песните" на Слави - низ от про ста щини

84

Анонимен

преди 5 месеца

Опростачителят на три поколения българи, седнал да обвинява друг в греховете си.

83

И ПЕВЕЦ НЕ СТАВАШ..

преди 5 месеца

ЩОТ СИ БУДАЛА...

82

Стефан

преди 5 месеца

Не съм фен на Денков, не го харесвам. Безгръбначен. Ти какъв си бе ***, на кого служиш....Няма ли нормални хора в тая държава. Въпроса ми е към коментиращите а не към горното протеже...

81

Анонимен

преди 5 месеца

"Р*ъгай чушки в боба",Ще ти скъсам г*ъза" и още ,и още."Моралният стожер" обвинява.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Оценките от дипломите у нас не трябва никога да не се вземат предвид при кандидатстване. Дипломата в България е пълно нищо! Само единен централен изпит по всичко и с тотален контрол срещу преписване и подсказване - това следва да е базата за кандидатстване в университет! И даскалите, писали високи оценки на слабаците - вън от системата! Да бачкат по фабриките, щом позволяват да се дипломират тотални неграмотници.

79

моньото

преди 5 месеца

На трифоноф заслугата каква е с неговата чалга и халтура повече от 20 години? Но веднъж взех назаем аз беларус ...

78

Анонимен

преди 5 месеца

Е, ти, чалгарю Слави, опростачи цялата нация. Не си спирал от 1990 година до днес. Почна с Ку-Ку, Каналето, Хъшове, Шоуто на Слави и сега с Шоуто без Слави.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Система, която позволява на пълни неграмотни некадърници да се дипломират с отлична диплома в гимназията и университета, няма нищо общо с образованието. В класа на сина ми се преписва и по математика - с телефона и чрез сайта за решаване на задачи. Даскалката се прави на сляпа и поше 5 и 6 на ученици, които не знаят и за тройка! Същото е по БЕЛ и останалите предмети. Какво образование? Това е пошла подигравка с учението и гавра с единиците учащи и знаещи.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Слави чаллгата има най-голяма заслуга.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Заслугата е на правителствата от последните 34 години. Те унищожиха образованието с ***.нарските си тестове и глупави учебници и най-глупавата система "парите следват ученика", която задължи директорите да изкарат всяко същество до висшист, дори да е с познания за първолак. Заслугата е и на даскалите, които толерират преписването и изкарването на фалшиви оценки и дипломи, понеже ги мързи да правят реални проверки и не им стиска да поставят реални оценки, което демотивира шепата ученолюбиви.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Слави - ти си ***!

73

Анонимен

преди 5 месеца

Слави, а с чалгата кво става? Срам ли те е вече да твориш на дърти години?

72

плешуне

преди 5 месеца

какво остави ти зад себе си?

71

СКРИЙ СЕ БЕ

преди 5 месеца

Този не знае какво е да имаш едно мъниче , за което мислиш по 24 часа в денонощието , и това те прави велик ,а той с чалгата ги убиваше . А сега ръси умнотии !!