126

Хм

преди 5 месеца

Има случаи където медицината е безсилна , този е такъв . Взел се е много насериозно, и няма кой да го спаси от излагацията .Живее на две планети .

125

Анонимен

преди 5 месеца

Путин Първи Великолепни -- флагман на демокрацията, титан на мисълта, герой на нашето и на всички времена, обект на поклонение от страна на всички копейковци, рубльовци и пр. любители на нагайката и на миризливия руски ботуш! В него те се кълнат, на него се молят да дойде и да ги освободи от тежко робство натовско и еврогеjско, да им донесе истинска демокрация и нова, технологично обновена финансова система. Да ги отърве от разни посолства, кравари, овчари и други отвъдокеански клети животновъди

124

Анонимен

преди 5 месеца

Браво, явно санкциите работят, вчера пресата писа, че немция от мотора на Европа вече е спирачката на Европа, а кризата едва сега започва.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Друго си е руската финснсова система, там за да си платиш сметката в магазина носиш два куфара с рубли, технологично "без аналогов"

122

BUAR110ombr

преди 5 месеца

Нормално, БВП е на глава на населението а на русия населението намалява стремително.

121

В Испания

преди 5 месеца

Това го знаят и в Европа, голямата част от младите не са стъпвали в банков клон. Нямат никакво сентиментално обвързване с традиционната банкова система, използват всякакви приложения за преводи и плащания предлагани от мобилни оператори и други подобни.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Рускините са образовани, говорят чужди езици, свирят на пиано, спортуват елитни спортове, а какви са българките? Ако рускиня се занимава с проституция, или е компаньонка, или притежава публичен дом. Защо просто не приемете, че се провалихте, българите? Тотален провал исторически, културен, политически, икономически. Добре, че българите сте полуи*диоти и не осъзнавате нищетата си.

119

Анонимен

преди 5 месеца

Най големия лидер е историята на човечеството

118

Анонимен

преди 5 месеца

Рускините са елитни компаньонки, за тях се женят мултимилионери, спортисти, актьори, докато българките са по европейските бордеи с червените фенери, а сутеньори са им роми.

117

Анонимен

преди 5 месеца

До 133:Бъркаш укрите с рускините.В ЕС са плъзнали укри.

116

Анонимен

преди 5 месеца

До 129:Не е до поколението.Тея са просто наркомани и някакви сатанисти.Хубавото е,че не всички са като тях и са повече на вън,а не в интернет.

115

Анонимен

преди 5 месеца

ОПГ е колективният запад. Русия е отвлечена държава, България е ликвидирана.

114

Анонимен

преди 5 месеца

Моето поколение беше на второ място по интелигентност в света след евреите. Вашето поколение е на предпоследно място в Европа преди Кипър. Вие сте полуид*иоти и не ме интересувате. Вземайте си наркотиците, правете си кекса без да сублимирате либидо към второсигнална дейност, теглете си бързи кредити, докато умрете в канавката. Накрая ще бъдете като цветнокожата американка разфасовала децата си с надежда, че ще припечели от продажба на органи. Деградацията има такива измерения.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Отново за пропагандата и термина колективен юг. На западните пропагандисти не може да им се вярва дори, когато става дума за елементарни географски понятия.

112

Анонимен

преди 5 месеца

Не на последно място ПРОПАГАНДА. За едните панталони на кравари бившите народи от социалистическите държави се самосвалиха от власт, отказаха се от обществената собственост върху средствата за производство и предоставиха собствеността на мутри и политтрегери. Ако индианците си продадоха земята за мъниста, ние се продадохме за дънки, дъвки и маратонки.

111

Отличник

преди 5 месеца

Ъм...като финансист трябва да кажа, че джуджето до степен е право, само дето бъдещето на глобалните финанси идва откъм Китай, Индия и арабския свят, за добро или лошо. Откъм Мордор идва само ряпа и картофи, че друго там не вирее...

110

Анонимен

преди 5 месеца

Такива глупости ще слушаме, защото 15-20 олигарха смучат ресурсите на Русия от 90-те г. насам.И това им харесва дотолкова,че не могат да си представят някога това да свърши! Русия е ОПГ (организирана престъпна група)!!! А този КГБ-афиш ще го гледаме и слушаме още известен период , но в Русия винаги идва време за революция. НЕИЗБЕЖНО Е!

109

До 122

преди 5 месеца

Когато фактите говорят и боговете мълчат

108

Анонимен

преди 5 месеца

Западната фискална и монетарна система има няколко стълба:1.Федералния резерв. Създаден с огромна част руски пари от цар Николай 2 и подозирам, че това е причината да го почистят до последно коляно. Защо Русия не иска арбитраж?2. Стоковата борса в Ню Йорк. Ами, престанете с всеки цент добавена стойност да си купувате американски акции и да инвестирате в американски компании!3. Офшорни банки. Престанете,олигарсите, да си слагате парите в чужд джоб! 4. Продажбата на земя срещу " мъниста", докога?

107

Анонимен

преди 5 месеца

Икономиката на Туршия е колкото на Франция и почти 2 пъти по-малка от на Германия. Калифорния вади по-голямо БВП от Ватная. Точка по въпроса