10

Изкукуригал Русофил

преди 5 месеца

Ама чакайте малко? Нали ЕС е зле и ще се разпадне в следващите няколко часа? Какви са тези новини за стабилна икономика?

9

Контраст

преди 5 месеца

А в Русия увеличават работното време и намаляват заплатите. Къде е по-добре? В Италия или в Русия?

8

Алекс

преди 5 месеца

Къде са русоробите да повторят за пореден път,че Западът загива.Какво е работното време и какви са заплатите в Матушка Рус?

7

Анонимен

преди 5 месеца

Като си помисли човек как покрай ковид богатите станаха по-богати нормално е да пазаруват. А тук наглите новоназначени на службички йомбашии режат на хората тримесечните премии ако са били 14 дни болнични, нищо че останалите 50 дни са си бачкали. Своеволия които не се забелязват от никоя институция.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Българите мечтаят накой бял господар да дойде да му работат евтинко, и се чудат как да му се rьзат да го "привлечем", еми надyпвайте се, надyпвайте се и се навеждата, и работете евтино, ако иската да привлечете.

5

д-р Дрегер

преди 5 месеца

ламборгини прави земеделска техника, какви са тия леки коли на картинката?леките коли ги шитнаха преди десетилетия

4

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро само това ще им остане на Фолксваген, да произвеждат по няколко десетки луксозни коли на година за милионерите. Фолксваген масово се изнасят в САЩ, може само Ламборджини да оставят в Европа.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Никога в историята на света когато се е намалявало работното време не се подобрявало благосъстоянието на народите.Пример за това са руснаците ,които от столетия не са работили за тях всичко опира до продажбата на ресурси,вследствие на не работенето им идва и пиенето им.Същото и с други държави с неразвити икономики ,колкото по малко работят толкова по забатачени са .

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ех другари, колко скоро ще пабедим капитализъма че ми писна да чакам вече

1

Анонимен

преди 5 месеца

Фейк е това, в Москвич е най доброто място за работа, там по 3 дни работят и чували с рубли взимат.