100

Футбол, 2023

преди 9 месеца

Г-н Валентин Марков си ми е приятел от детството. Само той ме позна преди година - две. Не беше ме виждал от около 40. Честито, Вальо. Ами, хаймани си бяхме. Така ни е научил. Да ходим гордо изправени, когато падахме от големите. Но пък, като пораснем, да ги побеждаваме малките. За да ни уважават. Ами, много ни уважават. Това е футболът. Не го познават тези от БФС-то г-н Радко Митов. Техен проблем си е. Да си избират президент. Може и генерал да е като сегашния на БГ-то ни. Не се наядоха.

99

НАРОДА

преди 9 месеца

ТИЯ СЕ ДЪРЖГАТ КАТО ФАБРИКАНТИ НА 8 СЕПТЕМВРИ

98

никой

преди 9 месеца

Западът изкуствено ограничава растежа на глобалната периферия, която е свикнал да използва като колония, и стигна до там да премахва принципите на пазарната икономика. Финансовата система, която се основава на долара и еврото, е дискредитирана. Плащанията в национални валути тепърва ще се засилват, западната система остарява. Запада искаше да накара руснаците да страдат, но те почти не усетиха прехода към вътрешната платежна система. БВП на Русия е нараснал с 3,2% за 10 месеца, което е повече, отколкото е бил преди санкциите. Растежът до края на годината се очаква да бъде поне 3,5%. Вече ник

97

До България ще се оп

преди 9 месеца

Бойко Борисов има принос само към обратното развитите на България - тоест затъването. Национален продажник и предател е той.

96

българина

преди 9 месеца

само знам, че скоро нефтохим няма да, както и аец. Ако не знаете, Австрия ни скочи за шенген, за да ги пуснем в данъчните складове, омв Виена! ами ето промениха закона Самата рафинерия никому не е нужна! Цената за шеген е като за Ес, без 4 блока ... скоро бензин от Виена Солун и Букурещ

95

Анонимен

преди 9 месеца

ПП ДБ са най-жалкото подобие на партия в политическия живот на България. Пълни СМЕШНИЦИ

94

Анонимен

преди 9 месеца

А на късмет за цяло Бг.:))

93

Анонимен

преди 9 месеца

Делян 1 и Делян 2 блъфираха и се правеха на големи евроатлантици и големи врагове на Путин и Русия. Замалко да паднат в собствения си капан и да подкрепят собствения си блъф. Както е казал Поета: Тръгнаха като аслани срещу Путин и Русия, върнаха се насслани Делянчовците, Боковците, Росените и подкараха калинките на ГЕРБ и ДПС в обратна посока.

92

Инженер - химик

преди 9 месеца

Тези кога ще са във ваканция. Тези от поредното им НС имам предвид. Колкото повече работя и пиша, толкова по-богат ставам. Те нека да си грасуват. Каквото си искат.Може и закони, възможно е и бюджети, но не и моите. Аз сам си ги пиша финансовите отчети и счетоводните баланси. Просто не е необходимо да давам пари за завършилите финансисти и икономисти. Защото съм по-добър и богат от тях. А и за втори път, в съзнателния ми живот, в Българията ни ще се сменят парите. Лично аз си сменям от 79-та.

91

Българин

преди 9 месеца

Приятели са ми и тинко Кочев и петър Стоименов. Както и Цапето Станислав Найденов, така и детелин Димитров и Красимир Костов. Хаимани си бяхме. Вече не сме.

90

Циганин

преди 9 месеца

Така е, като са я направили тази БНБ като граничен контрол на летищага. На доста съм бил, дори и на това в Ню Йорк, Кенедито им, два пъти минах през граничния им контрол. Те им пищяха алармите, но без оръжие и ножове, се върнах с печалба от около хилядарка долари. Отслабнах. Не съм като Пеевски, нито пък, опазил ме Господ, като мутрата от Банкя.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Мутрата напълно очаквано се оказа много неадекватен

88

Анонимен

преди 9 месеца

Защо ш България са толкова скъпи бензина и дизела при ниски цени на петрола от 5 месеца насам.

87

БАНКЯ

преди 9 месеца

Дръжте байганювци сега се е паднало да крадем по 30 години в парламента да правим банкови сметки.НЕМА ПУСКАНЕ.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Вече и на новородените бебета в кувьозите на родилния дом, и дори на неродените в утробите на майките, и даже на сперматозоидите които току що се изпразнили стана ясно, че агресора Путин който нападна без причина невинната мирна Украйна загуби войната и се провали с гръм и трясък.

85

България ще се оправ

преди 9 месеца

България ще се оправи когато съдът касира изборите за кмет и общински съветници на София и Бойко Борисов стане почетен председател на ГЕРБ! Явно държат с нещо Борисов и е крайно време да го обяви пред всички от трибуната на НС, хората ще му простят, а България ще поеме по пътя на развитието, за което и той ще има принос!

84

Тези от НС са малко

преди 9 месеца

Вън вали, а ние тичаме, сняг вали, а ние пак ще тичаме. Ще изгрее слънце, а ние пак ще си тичаме. На нас ни се играеше, та ни се плачеше, а той не ни я даваше топката. После пък, след няколко дни, ние пък им я скривахме. Изобщо не му беше лесно на на г-н Митоз да ни направи хора от хаймани. А и ни възпитаваше. Когато трябваше. Благодарни сме му, а и си го помним. Оставете я тази мъка приятели. Тя е за политиците ни. Ние си се радваме, въпреки сълзите ни когато губим приятели. Но не и парите си.

83

до 85

преди 9 месеца

"Русия доказа, че може да воюва в съвременна война" - какъв невероятен успех! Сега само трябва да се намерят хора, които искат да воюват в 21-ви век, защото поправи ме ако не ме лъже паметта, но дори руснаците не желаят да водят война, камо ли войната на Путин? Така че тоя успех е малко като успех на някой yлигoфрен, който плува сам в калта и поставя рекорди за скорост.

82

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 86 Смешно е как руските драскачи се опитват да прикрият грандиозния провал на "магучая" във войната срещу Украйна. Държава с 20 пъти по-малка територия, 5 пъти по-малка армия, 10 пъти по-зле въоръжена, не само, че не се поддаде на руското нападение, ами мели руския военен ресурс трупан през цялото съществуване на СССР.

81

Анонимен

преди 9 месеца

"70те само три страни в света произвеждаха собствени main frame компютри - САЩ, Япония и България". Всичките ни компютри бяха копие на западни. Правец 8Д беше копие на фенския Oric Atmos, а другите Правец бяха копия на американските Apple. Като руснаците и китайците и ние копирахме, вместо да създаваме изцяло наши разработки.