50

Радев троянеца

преди 5 месеца

България е само формален член на НАТО. Русия ни използва за троянски кон. Не случайно всяка година провеждаме военни учения със Сърбия в Шабла, в нарушение на конституцията, където пише, че за влизане на чужди войски се иска разрешение от парламента.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбите са пълни смeшници. Единственият им нов стадион е като този на Ловеч отпреди 10 години. В БГ вече имаме готов стадиона на Ботев, както и този на Локомотив и новата Армия от най висока категория на УЕФА през 2025

48

Анонимен

преди 5 месеца

Зало пишете в множествено число??? Сърбите може да са обвинили службите на сглобката но те представляват само сглобката....

47

Анонимен

преди 5 месеца

Истина

46

Мара Бунева

преди 5 месеца

На какво основание Сърбия администрира българските Западни покрайнини? Тези неоспоримо български земи са предадени на КСХС след ПСВ и на новата Югославия след ВСВ. Такава държава отдавна няма! Имаме пълното право да поискаме преразглеждане на договорите, тъй като Сърбия не в правоприемник на тези несъществуващи вече държави. Ето от какво се страхува Вучич! Само че нямаме държавници със смелост и самочувствие, които да го направят.

45

Българин

преди 5 месеца

Ние сме васали на запада. Нищо не предаваме - просто си казваме легално всичко на "партньорите ни". Ама сме такива партньори, че информация навън тече само от нас. На нас никой от "партньорите ни" не ни се отчита.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Разкриха ни! Крийте рецептите за крушовиците и сливовиците!! Тъкмо я бяхме докарали до 80 градуса и ни хванаха! Но много братя по съдба изпопадаха под тоя ракиен казан. Разкриха по-велика конспирация от това, че българите сме прокопали Босфора, за да им е гадно на тия всичките наоколо и да не могат да си разхождат динозаврите. И Луната също. Това, което виждат всички е всъщност е пъпчивият дирник на хан Аспарух!

43

BUAR110ombr

преди 5 месеца

На кой му пука какво са трцнали от разсейката на ту-мо ра русия? На кой да предаваме информация ако не на НАТО?

42

Путин е 3 в 1

преди 5 месеца

Путин е възрастен, дребен и плешиф

41

Съпай нюз

преди 5 месеца

Мрежата е била от Наско Гнома, Боко Гъпона, Киро Ебона, Асенчо Кокорона, Мирчеф Кондома, Ристо Фантома и Шиши Дебелона !!!

40

До 40

преди 5 месеца

"Български националист" обичащ Сърбия? Ти да не си падал на главата си като малък?

39

Хахаха

преди 5 месеца

По-голяма простотия днес не бях чел. Сърбите прекаляват с антифриза. Мислят се за много сериозни, щпионирали ги, хахахахахахаха. Жалки клоуни.

38

Христо Христов

преди 5 месеца

Да ги арестуват и в урановите мини. Тия шпиони не работят за България.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Бг е член на НАТО, те шпионират за рашките.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Сърболята май пак ще ядат обеднен натовски уран

35

До 40

преди 5 месеца

Бегай у руското пасольство и искай гражданство в Рассия, за да се порадваш на путинска демокрация. Що се мъчиш в България?

34

The Spy

преди 5 месеца

До Virtuozzo - А който служи на руските путиняшки служби как се води сред вашите партайгеносни политически структури от рода на Възраждане и/или БКП-БСП - приятелски шпионин?

33

след великата Србия

преди 5 месеца

на Милошевич тея са останали само около белградския санджак , но много се дуят - нали са приятели на терориста Пииздин - издирван от международният криминален съд за отвличането на хиляди деца.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Какво има за шпиониране в тази дупка? Там няма нищо.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Путин е хитър. Вместо да дава високи заплати и пенсии на руснаците, хвърля всичко за оръжия и пропаганда.