41

Защо мрънкате

преди 5 месеца

Бе?! Цяла година празници!!! Няма държава с толкова празнични неработни дни, колкото БГ. По някога даже се дразня, през ден магазините все затворени. А и работата ни една,... българска!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Бях пуснал сигнал в изпълнителна агенция Главна инспекция по труда срещу моя шеф, защото отказа да ми изплати една платена отпуска, която се наложи да ползвам, защото се разболя моят баща и нямаше кой да го гледа, а той искаше да му работя нон-стоп, чак и отпуски не дава да взимаме. Дойдоха инспекторите, полафиха си с шефа и накрая -нищо! Даже уж анонимен сигнал, а са му казали името ми и вече втори месец ми реже заплатата на половина, като ми наложи и наказание - забележка

39

Ами нормално е

преди 5 месеца

Нормално е за Ромите и полицаите-репарации!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Изяснява ли ви се картинката с колко ви ограбват за извършения труд?

37

МВР Перник

преди 5 месеца

Ами то в Евро Татария е така, работиш много и взимаш нищо! Работете роми работете!

36

Дреме ми

преди 5 месеца

Ние в Социалното Министерство работиме малко и взимаме достатъчно .

35

Обикновено

преди 5 месеца

работодателите спекулират с отпуските и почивките на работниците, масово не дават обедни почивки, масово не изплащат отпуски, а имаме едни чиновници в инспекцията по труда, които са длъжни да следят тия неща, ама къде ти! Ония им бутнат подкуп и се оправяй

34

Трудолюбив

преди 5 месеца

Коментарът ми се отнасяше за "работната култура" в частния сектор в годините, когато все още работех в България т.е. до 2021 г. Сега чувам, че нещата са станали по-зле. За публичния сектор изобщо не може да става и намек за работа. Това, че кесите по 10-12 часа някакви измислени смени, не значи, че реално извършвате труд. Просто седите на едно място, извършвайки еднообразни действия, за които не се изисква квалификация повече от 3 месеца. Hard to swallow pills.

33

Какво да кажа

преди 5 месеца

Ами нормално е България е Ромска Държава!

32

Анонимен

преди 5 месеца

До Учител по биология - Предполагам, не ревеш за повишаване на заплатата ти?

31

Тотален позор сте

преди 5 месеца

За Капак всички служители в институции се държат като роми, нямам думи, нямат думи Джипси Държава!

30

Учител по биология

преди 5 месеца

Аз съм преподавател по биология и здравно образование в гимназия. Имам 18 часа седмично. На ден средно по 3-4 часа, до 14:30 приключвам и си тръгвам. Имам свободно време после да си почивам вкъщи, да си сготвя и т.н.

29

Продължителен,но

преди 5 месеца

нискоефективен,некачествен и зле платен труд.Говоря с приятели,обсъждаме някаква тема и те правят извода:"кое ни е наред,та това да е"? Отговарям:хидрата,наричаща се "политическа класа",заедно с произведените от кримиприватизацията олигарси, управляващите чиновници,са над средното световно ниво.Те са яхнали народа и държавата и възползвайки се от създаденото от тях отвращение на хората към властта, обезвереност и безразличието им,правят каквото си искат,лъжат на воля и богатеят безспир.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Трудолюбивия явно е от офисния планктон. Друго място няма където това да е възможно. Лекари, учители, администрация, производство. Поне се спазва нещо. Но за ИТ спецовете важи това дето описа трудолюбивия

27

Анонимен

преди 5 месеца

99% от писателите дремят на държавни службички и си драскат глупости колкото да не заспат съвсем. Нямат никаква представа какво е работа и какво е трудова дисциплина и че никой частник няма да те търпи да си болен, да не работиш или да закъсняваш за работа. Празнодумци.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Като стана депутат един ден ще предложа законопроект работната седмица да стана четиридневна, но с 12-часов работен ден.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 27 - Просто съди за другите по себе си. Най-вероятно точно така работи.

24

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 25. И тоя блъска в администрацията ако въобще работи.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До Трудолюбив. Що приказваш глупости бе ?

22

Анонимен

преди 5 месеца

До Трудолюбив 22 Много несериозен коментар. Това че някой се мотка не не ти дава право да казваш за всички.