368

Анонимен

преди 5 месеца

Почвайте да го реновирате, че идва Видовден...

367

Sata NATO

преди 5 месеца

Ако не искаш да има агресия, не я предизвиквай с агресия и насилие. -----///----- Заплашвате, че ако ви махнем паметника, ще почнете да ни биете ли? Да, май си спомням как трътлестото жоже-полукрофка Малинов навремето нагло заяви, че "за паметника ще се стреляме"! :)))

366

Анонимен

преди 5 месеца

Германия е по млада и от сащ дете мое

365

Анонимен

преди 5 месеца

До до 378Глупости, че исторически Германия е млада държава, създадена едва след Наполеоновите войни, нали затова се случва сблъсъка между Англия и Германия, също и между Франция и Германия, между славяните и немците, защото немците започват да заграбват все повече и повече чужди територии от континентална Европа и за колониите извън Европа, също се скарват.

364

натовски сектант

преди 5 месеца

Овчовичи е правилно, внимавай с правописа

363

СОРОС ЕУ ХИРОУ

преди 5 месеца

Така е, трябва да се премахне. Моята фондация ще построи нов розов паметник на левият ***, може и на капитан джендо войвода. Предлагам нов външен дълг за премахване и изкореняване на всичко историческо.

362

пФУ

преди 5 месеца

Ако не е била България да им даде четмо, писмо и да ги очовечи, руските *** още щяха да си копат землянките в разните там блатисти местности и да мучат нечленоразделно.

361

Анонимен

преди 5 месеца

До Сата НАТО, Агресията, винаги поражда агресия, по закона на Нютон, че всяко действие, си има противодействие! Ако не искаш да има агресия, не я предизвиквай с агресия и насилие.

360

до 378

преди 5 месеца

Територията на Естония е била в рамките на немските ордени, имало е три града Талин, Тарту и Пярну, затова са протестанти.

359

Gennadios GeraPetris

преди 5 месеца

МОЧЧА* ТРЯБВА ДА ЛИТНЕ ВЪВ ВЪЗДУХА С ТРИ ТОНА КАРАБИТ, АНЕ ДА СЕ ДЕМОНТИРА И МЕСТИ !!

358

Анонимен

преди 5 месеца

На негово място могат да направят нешто като Маунт Ръшмор но с главите на буш ,обама, бадъм дъм дъм и осама бил Гейтс

357

Sata NATO

преди 5 месеца

Много голяма грешка ще бъде от страна на полукрофките-потинопитеки да трупат омраза. Защото може лошо да ги подхлъзне, много по-лошо от потинопитеките в Лугандон... Човек трябва да уважава страната, на която е полу-гражданин...

356

Анонимен

преди 5 месеца

До до 359 "музей на открито, показващ селския бит, представлява поляна с постройка от вършини (клони), замазано с глина, веднага на нивото на земята е входът, няма прозорци, вътре има пънове за столове и маси, покривът е един метър !!! дебел пак от пръчки." Тоест, положението в Русия преди Петър първи да ги европеизира, а за доста от тях и след това. Мдааа.

355

Анонимен

преди 5 месеца

Сатанато не е просто радикализиран, той е сектат езотерик от сектата на натовците ....хахахахаха весела коледа дете мое

354

АМИ , ДА...

преди 5 месеца

Този паметник е едно глупаво творение , без съдържание...С ОЩЕ ПО-ГЛУПАВ ЗАМИСЪЛ!

353

до 359

преди 5 месеца

Обективно погледнато, огромна част от "субектите" никога не са имали собствени държави или подобия на държави, не са и имали собствена писмена култура. Отнася се и за казахи, които сега имат огромна по територия самостоятелна държава. В Естония например, музей на открито, показващ селския бит, представлява поляна с постройка от вършини (клони), замазано с глина, веднага на нивото на земята е входът, няма прозорци, вътре има пънове за столове и маси, покривът е един метър !!! дебел пак от пръчки.

352

Анонимен

преди 5 месеца

Сащ финансира печата на фалшиви новини и такива като вас роби на Вашингтон

351

Анонимен

преди 5 месеца

До Sata NATO, Едва ли някой се гърчи от безсилие, по-скоро се гърчат от страх и трупат омраза срещу вас, според закона на Нютон!

350

уат а джоук

преди 5 месеца

сатанато ти не си радикализиран...........хохохохохохо весела коледа

349

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 367 Ти да не живееш в някоя паралелна реалност? Защото в тази, в която ние същвествуваме, то СТАНА. Не "щеше".