35

Анонимен

преди 6 месеца

Абе сега като свършат парите, дали тукашните хохолски тро0леи ще продължат да бълват прооопаганда за без пари или рЕзко ще настане скука под статиите?

34

Анонимен

преди 6 месеца

Да живее Тръмп мира и белият човек останалите по дяволите

33

Анонимен

преди 6 месеца

Правилно са постъпили. Проблемът им с мексиканската граница е огромен.... Ако си спомняте Тръмп започна да прави ограда , ама стареца БайДън я спря . Голяма грешка . Последните статистики показват че през мексиканската граница вече влизат повече африканци отколкото испанци от Централна и Южна Америка ... Кораби превозват хора от Африка към Мексико ежедневно... Не е само Европа застрашената . Ония там на черния континент се развъждат като зайци.... Проблема е сериозен.

32

До 21

преди 6 месеца

ПП искаха да продадат държавната земя на американците , готвят нас, най тъпата нация в Ес за следваща Украйна. А парите от продажбата да купят американскооръжие на чертеж. Гарантирано от ПП и Пеевски. Дори Изт. Европа ни презира, че ги предадохме на фермерската стачка. Не нация, а стядо

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Москва потъна "От блокираните руски сметки и като продадат яхтите" -------------- надай се буля на рунтав... Айде малко мисъл! Имаше един виц на времето дето свършваше така: "Сори Майкъл, бизнес из бизнес". Обяснявам за тия от СОП-а - ако преаават руските сметки, повече никой няма да работи с тези банки! А светът ще продължи да съществува и след осррраината! Та така.. който разбрал - разбрал. За останалите - продължавайте да викате с всичка сила слава хохаина!

30

БАНко

преди 6 месеца

АнонимеНчо , ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА !!!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Както е тръгнало май зелете ще втеса по-рано от очакваното...

28

Москва потъна

преди 6 месеца

От блокираните руски сметки и като продадат яхтите и ще има пари, вие Украйна не я мислете. Руското блато мислете, че става все по-голямо.

27

Български телевизии

преди 6 месеца

Коментар от бг-телевизиите: "Тези са Путинисти, защото спират парите." ;-)

26

Анонимен

преди 6 месеца

И мастилото се свъъърши и артията и тяяя

25

Анонимен

преди 6 месеца

Нема нема пааре останаа ми само две цигаааре лошо Седларов лошо

24

до АнонимеН

преди 6 месеца

Хомосексуалист не ти ли писна да пишеш безсмислени глупости ? Кое не ти е ясно, че Украйна загуби, че Европа без Руската газ и ресурси е нищо. Виж как посрещнаха Путин в ОАЕ като цар а Саудитите дори не вдигат телефона на Байдън. Света вече не е същия и не се върти около сащ, Русия е водещия играч, Русия ще диктува правилата. Колкото и да не ви се иска на вас Козяшките тролеи.

23

Анонимен

преди 6 месеца

честито. Сега очаквайте голяма помощ от ЕС.

22

Христо Христов

преди 6 месеца

До 27 "Когато украинците останат няколко месеца без заплати , " - не само напълно заслужено, а и трябва на 100% да бъдат пратени на фронта.

21

Хяха

преди 6 месеца

Тоя път ще видят истински Голодомор ....гласуван и подпечатан от САЩ !

20

Mda

преди 6 месеца

Следващата седмица като бъдат блокирани и преговорите с ЕС плюс 50-те млд помощ , Зеления наркоман го очаква Весела Коледа !Когато украинците останат няколко месеца без заплати , защото всичко е помощи отвън сами ще му теглят куршума на новия Майдан !!!

19

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН 22 - Той тоя режим приключва от 30 години .......

18

Анонимен

преди 6 месеца

До 22 АнонимеНТочно вие сте една шепа в скапана софия .

17

Аз

преди 6 месеца

До Слава на Украйна - И как точно се е намесила? Нали братушките разглабяха перални за чипове за да могат да си ползват ракетите? Хахахаха драги ми смехурко........

16

666

преди 6 месеца

Така трябва, да се спрат тези войни. Като се наливат пари, те могат да продължат безкрайно.