49

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се, че ще спре. Стига сте ни плашили с тези глупости как Русия ще нападне НАТО. Две години стигат.

48

Майдан 3

преди 6 месеца

В тях са ангажирани водещи политици като например, вицепремиерът на Руската федерация Владислав Сурков, който участва в плана на Кремъл за изместване на акцента от външната заплаха към вътрешните противоречия в Украйна, както и първият заместник на администрацията на Путин Сергей Кириенко.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Информационните и информационно-психологическите операции се извършват от звена, създадени във всички руски специални служби - в Главното управление на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия, Федералната служба за сигурност, в Министерството на отбраната на Русия и в администрацията на Путин.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Майдан-3" е най-скъпата руска информационна кампания срещу Украйна от 2014 г. насам. До момента тя струва на Москва 1,5 милиарда долара за дискредитация, разпалване на вражда, изостряне на противоречията в нападнатата страна и всяване на паника и страх сред украинското общество. От тази сума 250 милиона долара са отишли за информационни операции в социалната мрежа Telegram. Това каза представителят на Главното разузнавателно управление на Украйна Андрий Черняк, цитиран от изданието "Бабел".

45

Анонимен

преди 6 месеца

Има решение! Украйна става щат на Америка и руснаците са измъкват по тарлъци!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам активността на руските ботове навсякъде в онлайн пространството, явно нещата изобщо не вървят добре за Кремъл.

43

Анонимен

преди 6 месеца

"Финансовата помощ за Украйна не може да чака" - А българите могат да чакат за визи да отидат, дори като туристи в САЩ, въпреки че сме в НАТО и сме съюзници. Не че някой се е засилил да ходи в САЩ, дори като турист, много по-евтино е да се ходи по Европа, а ако искаш да видиш Ниагарския водопад може да го видиш от канадската страна за Канада няма визи. Въпросът е принципен, американски граждани влизат в България безвизиво, а българи в САЩ не могат.

42

до 51

преди 6 месеца

Хахаха, руснаците пратиха 300к обаче и труповете толкова! Мислете малко с тия глави, бе!

41

!

преди 6 месеца

Хахахах, абе 44, пък Китай ако се дръпнат Щатите ще цъфнат и вържат! Някои хора още не са наясно кво точно се случва в Китай и къде се намират в развитието си. Не са в средновековието, да е ясно :D

40

До 47

преди 6 месеца

Колега, руснаците и китайците наливат огромни пари в пропаганда.

39

до 42

преди 6 месеца

До 9 - А 300 000 трупа как така се насъбраха просто от една разходка .Те ако искали руснаците ако беше баба мъжка щеше да има дръжка. Те ако искали и т н .

38

+-+

преди 6 месеца

Какво е това бясно куче.Ей дърт изкофялник гледали как посрещнаха Путин в Абу Даби.Може само да си мечтаеш деменциьо вредна.

37

Анонимен

преди 6 месеца

И днесаджиите сложили тази снимка на Байдън с цел да омаловажат или направо да подиграят казаното от него. Не, това въобще не е манипулация, ама въобщеее...

36

Анонимен

преди 6 месеца

Някои си мислят че Китай на всяка цена подкрепя Русия но не е така, защото китайската икономика на 70 % e зависима от САЩ , кихнат ли зад океана и Китай няма да е това което е .

35

НЯКОЙ

преди 6 месеца

Абе пуснете му на бай Дън видеото да види как Путин го посрещат в Абу Даби и му обяснете дали онези араби имат пари, на кого ще налагат санкции и кой определя цената на петрола.

34

9

преди 6 месеца

Путин изобщо няма мераци да завзема цяла Украйна, камо ли да продължава нататък! Ако това беше наистина целта Украйна отдавна нямаше да я има. Обаче масовката по света и у нас ползва сивото за да яде и с***Р@ та още минават такива...Ама и на това ще му дойде края.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Никой няма да остави феодална Раша да казва кой ще кара влака .

32

Бай до Бая

преди 6 месеца

Ако парите налети в Украйна се използваха по предназначение, войната вече щеше да е приключила. Зеленски ги окраде за яхти. Знаят го западните лидери, знаят го и генералите на Зелен ски. От другата страна Путин..заблуждава руснаците, че водят Втората Отечествена война, докато продава Русия на ислямисти и китайци. Медиите не пишат за него, защото русофилите в БГ може да видят, че Русия не е великия защитник на православието, а ислямизираща се държава с CEO Си Цзи Пин.

31

Ами контраофанзивата

преди 6 месеца

се отложи за другото лято, така че и финансовата помощ може да почака. Вие междувременно решете въпроса с мигрантите от Мексико, пък за мигрантите от Украйна оставете на Европа да се погрижи.

30

47 вида

преди 6 месеца

Адолф преди да приключи е взимал коктейл от 47 вида наркотици!