88

Айнщайн

преди 5 месеца

До селянин: Четвъртата световна ще се води с копия и прашки. Защото Третата ще унищожи всичко и ще върне светът в каменната ера. (заради ядрените бомби и напредналите оръжия) Мисля че Айнщайн го е казал.

87

Анонимен

преди 5 месеца

Дакато си пишем, че белбийчетата след няколко часа щели да хвърлят камъни по танковете, самолетът на Президента Путин съпроводен от 4 броя Су-35С, прелетя над Арабския полуостров и кацна в ОАЕ. Президента Путин беше приет с почести, нахранен с вкусна закуска, изслушан и изпратен поживо-поздраво за среща с наследния принц на Саудитска Арабия.

86

Сата НАТО

преди 5 месеца

Гледам в Украйна само с ФН стрелят, шо не стрелят с фн? -----///------ Стрелят с FN и то от сички калибри, дорогой... :))

85

Сата НАТО

преди 5 месеца

България се изпокара с всички, всички мразят и презират гаднярката България. -----///------ Браво! Мама рускинка така ли те учи? :))

84

Анонимен

преди 5 месеца

Е те белгийците кога са водили война въобще!?! Просто като има война, съответните войски минават през територията на Белгия и похапват белгийски шоколад. Да наблегнат на шоколада, ще хвърлят шоколади.

83

Факт

преди 5 месеца

Кой пък ще напада Белгия,тя отдавна е превзета от бежанци араби без бой,НАТО умишлено плаши страните за да дават пари...

82

селянин

преди 5 месеца

некой беше казал че третата световна ке се води с прашки

81

Кой запали Газа?

преди 5 месеца

От своя страна президентът на Чеченската република Алу Алханов заяви, че главата на руската държава Владимир Путин се радва на изключително висок авторитет в мюсюлманския свят."Вие сте политик с огромен авторитет в мюсюлманските страни. Много пъти съм се убеждавал в това, когато съм ги посещавал и когато съм се срещал с изтъкнати религиозни дейци от азиатските държави", подчерта Алханов на срещата с президента на Русия в парламента на Чечения.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Нали това беше целта на НАТО.

79

Кой запали Газа?

преди 5 месеца

Грозни, 12 декември. Русия винаги е била най-верният и последователен защитник на исляма, заяви президентът на Русия Владимир Путин в речта си пред парламента на Чечения в понеделник, съобщава Интерфакс. "Искам да напомня на хората от другата страна, на онези, които искат уж да бранят исляма, че Руската федерация винаги е била най-последователният, верен и твърд приятел на исляма, който е религия на мира", отбеляза Путин.Той подчерта, че "Русия винаги е била и остава най-добрият партньор на

78

Анонимен

преди 5 месеца

"Абсолютно съм уверен, че Украйна ще успее", каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг оптимистично през април. Псилютно романтишно! А Кая защо не искат да я турат на НАТО, а? Заплатата е по голема и от ООН на Гутериш!

77

Анонимен

преди 5 месеца

Имаше само един "военен план" в историята "Барбароса", за превземане на Москва.

76

Кой запали Газа?

преди 5 месеца

Тази джамия ще бъде източник за разпространение на хуманистичните идеи и истинските ценности на исляма, каза още Путин, като осъди групировката "Ислямска държава", която според него "изопачава исляма". В руската столица има четири джамии, а в Москва живеят между 1 и 2 милиона мюсюлмани.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Когато 26 годишната Валентина Терешкова извършва полет в Космоса с Восток-6 през 1963г. в Швейцария още на са били и сънували за демокрация и не са имали право да участват в избори и да гласуват.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Само да допълня - последната зоологическа градина в Белгия е затворена през 1957г. (или поне са разкарали хората от там). Преди няма и 70 години. Най-възрастните и все още живи в Белгия може и да са посещавали такива места навремето.

73

да

преди 5 месеца

мразят я защото е ВЕЛИКА РУСИЯ, и като имат съдрани г-ащи, защо налагат глупави санкции?

72

Анонимен

преди 5 месеца

Словашкият премиер Роберт Фицо окончателно отказа оръжия на Украйна:

71

Кой запали Газа?

преди 5 месеца

Съборната джамия в Москва е с площ 19 хиляди квадратни метра, разположена близо до центъра на руската столица, и може да приеме 10 000 души. "Това е голямо събитие за мюсюлманите в Русия. Една от най-старите джамии в Москва бе реконструирана на историческото ѝ място", заяви Путин. По думите му Русия е страна на "различни вероизповедания, в която, и аз държа да подчертая това, ислямът е една от традиционните религии".

70

Анонимен

преди 5 месеца

Знаете ли къде е била последната зоологическа градина, в която е имало хора? В Белгия... Сега белгийците щели да ни учат на хуманизъм, човеколюбие и т.н. хахаха В България никога е нямало подобни неща, но виж в Западна Европа са си падали по такъв тип забавление. По ирония на съдбата Хит_лер е допринесъл за това, този тип зоологически градини да намалеят. И така... Запада съвсем отскоро се прави на толерантен и човеколюбив, но историята помни, а кармата не прощава на никого!

69

Кой запали Газа?

преди 5 месеца

"Най-голямата джамия в Европа бе открита с тържествена церемония в Москва, в която участваха руският президент Владимир Путин, турският държавен Реджеп Тайип Ердоган и палестинският лидер Махмуд Абас."