123

Радослав

преди 6 месеца

До: ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ, каквато я направиха те заедно с интимният си партньор Бойка калдаръм кадъна и харем гроб! 13 години Бойка калдаръм кадъна издевателства над България и резултатите са ясни! Преди Бойка калдаръм кадъна България се сърдеше,че е в пакет с Румъния, а след 13 години управление на харем гроб България се моли да остане в пакет с Румъния! Ето до там я докарахме, че вече се сравняваме с мега държави като Сомалия, Зимбабве и Мали!

122

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя си затрива партията само и само да се отърве от Магнитски.

121

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 6 месеца

ДОКАТО ТОЗИ Е ПОЛИТИК,НЯМА ОПРАВЯНЕ.ГОВОРИ СУТРИН ЕДНО,СЛЕД ОБЯД ДРУГО,ГУБИ ВРЕМЕТО НА ВСИЧКИ.ТРЯБВА МУ РИЗА С МНОГО ДЪЛГИ РЪКАВИ.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Айде догодина Водата поскъпва с над 20% над 5 лева на кубик . Токът също ще поскъпне с 50% . Вие си ги избрахте като НЕ гласувахте и отидохте за гъби или за риба .Или гласувахте "Не подкрепям никой ".Сега ще ви управляват ро/..//. ми..... // те Киро, Асен ,Бойко ,Пеевски .А като дойде еврото ,не се радвайте защото като част ЕС семейството ще поемаме части от заемите на другите родини (страни в ЕС със заеми ) продължаваме промяната ромаледжавале

119

Коки

преди 6 месеца

Тоя е луд за връзване! А как говори,ужас, все едно клюкари и се обяснява на комшийките пред болка.

118

Пуйко Борисов

преди 6 месеца

Боко го е ШУБЕ от Магнитски. Малко по-малко го е шубе от Радев - Боко беше обещал на Радев про-руска коалиция с БСП и ДПС. А президента е не по-малко отмъстителен от Боко - още помни и зулумите на Каскета. Боко ще търпи да му го нанизват, ама в същото време го нанизва на неадекватниците от ПП-ДБ.

117

ДА ГО СЪБОРИМ

преди 6 месеца

ЗА КВО МИ Е КАБИНЕТ СЪС СЛАБИ РЕШЕНИЯ

116

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Как ,как да развалят сглобката като са им обещали много пари .А й незабравайте че американското посолство го държи тикваря с още секс записи . То 3 години цирка с анти ГЕБ и Анти ДПС затова беше защото навънка не могат да правят шашми . Навън има по големи акули. Много успели чили назапад се прибират да крадат тук. Вие нали сте прости обичате обещания , мечти и си избрахте някакви там с дипломи явили се на компютърни изпити от Харвард. Айде до година Водата поскъпва с над 20% над 5 лева Токът ще поскъпне с 50% догодина Продължаваме промяната ромаледжавале

115

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя е голем лъжльо...всеки ден театро, как има още пеперуди да бръмчат около него и да му се връзват?!

114

хи-хи-хииии......

преди 6 месеца

И на теб Боце, ти се нагледахме на цирковете 12 годинки.....

113

Анонимен

преди 6 месеца

Изпирането си има цена.

112

МВР ДАНС

преди 6 месеца

Бойко Борисов (извънземният) били обяснил защо има неистово влечение към роми и мрази всички интелигентните Българи!?Само със СРС-ТА не става!

111

Анонимен

преди 6 месеца

Тиквата отново е активирал лакеите си да плюват Правителството, в което той самият участва, макар и Задкулисно. С други думи Банкяският интригант, похотливец, крадец и лъжец, отново протестира сам срещу себе си. Както през 2020-та.

110

Ром"с

преди 6 месеца

Хем го сърби-хем го боли+хем го е страх от посолството =Борисов

109

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

3 ГОД ШАРЛАТАНИТЕ УПРАВЛЯВАТ КАКВА Е БЪЛГАРИЯ

108

Анонимен

преди 6 месеца

По всички сайтове - само гнусни герберасти, които хем са чест от Сглобката, хем не спират да плюват Правителството.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв страх само го тресе Тиквоний.Само да се спомене за падане на правителството и реве като мечка.Готов е да козирува и крака да целува за да не го намагнитят.С нетърпение чакам да дойде март, за да вид́я как ще се върти и об́яснява пред крепостните гербъри защо министрите пак са на ПП-ДБ.

106

Анонимен

преди 6 месеца

До ЕВРОАТЛАНТИК ЗА 108 А сегашните? МНОГО ПОВЕЧЕ РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! ХВАНИ ЕДИНИЯ,УДАРИ ДРУГИЯ!

105

Анонимен

преди 6 месеца

"Няма нищо безплатно" и почнала да събира от децата за да си купува избиратели

104

Анонимен

преди 6 месеца

ЕМИ СИГУРНО ЗА ТЕБ Е ТАКА, ПРАВИТЕЛСТВОТО ГОНИ КОРУМПИРАНИТЕ ВМЕСТО ДА БЛАЖИ ОТ ТЯХ... И ДА ПОКРОВИТЕЛСТВА ТЕХНИТЕ "ТАЛАНТИ"