112

Нане,Вуте и Геле

преди 5 месеца

Ех,ако имаха парите и оръжията на Русия,а то...само същите хора.

111

Фитьо

преди 5 месеца

Ирония.Разчитаха главно на раздори в Русия,какви ли не призиви имаше към руските майки и войници,а сега май раздорите са при тях.

110

Факт

преди 5 месеца

Зеленски е 100%продукт на Сорос и неговите хора демократите. С падането от власт на Сорос(в САЩ, а после и в Европа), най-вероятно Зеленски ще бъде заменен с някой близък до републиканците, примерно Залужни. Ако пък Тръмп стане президент(а не някой друг републиканец), тогава направо можем да отпишем Зеленски, спукана му е работата.

109

Спред мен

преди 5 месеца

Русия има силата и икономическия ресурс да приеме Окрайна под крилото си.Русия не воюва с Украйна.Обеднелият Сгромолясващ се Запад продължава да се пъне срещу себе си.Санкции???Резултатът-Фолксваген обяви ФАЛИТ.

108

Анонимен

преди 5 месеца

Обичаме Русия, пожелаваме им здраве, успех, https://youtube/watch?v=c2piLfgTouI

107

Анонимен

преди 5 месеца

Жал ми е за руснаците, защото са добри хора, не виждам никаква вина у тях, че си защитават родината, земята, семействата, домовете и за украинците ми е жал, те не заслужаваха тази гавра да се превръщат в роби и стока на запада и в нацистки зомбита. Това е несправедливо. Трябва украинците и Украйна да се връщат в Русия, трябва.

106

Новини

преди 5 месеца

Свърши Автомонтьора... А пък вие си погледнете Путин да не ви е под кревата!

105

Soli Invictus

преди 5 месеца

Всеки конфликт има разумно решение. Поклонете се всички на Непобедимото Слънце на Македония и станете провинции на Македонската империя! Русия не е във война с Македония и затова няма да ви напада и да ви унищожава. Ето елементарно решение на конфликта, просто трябва да станете македонци.

104

Анонимен

преди 5 месеца

Това джудже ще си намери майстора на най-накрая... дали някой истински украинец няма да го окачи на някое дърво?!?

103

Трипонеца

преди 5 месеца

Залужни ще разкъса матката на Зеленски и ще го изправят пред трибунала през новата година. Турбонаркомана няма полезен ход и краят му ще е ужасен.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски е в шах засега, очертава се и мат на по-късен етап.

101

УкаристанПогребва

преди 5 месеца

Момчетата на 5-Аве вече са сметнали истинските и то огромни финансови загуби които Зеленски с лъжи, интриги и безобразна лакомия профука над 200Милярда$, хиляди тонове качествена бойна техника и 2 х толко амуниции,което е нищо в сравнение с огрмната 3D инфлация в ЕУ, Фалирането на предприятия идоставки на енергия, суровини и храни,което глобално дигна безработицата,беднотията и локалната нарко криминалност и същотака овесването на ЕУ врат на милиони мързеливци,лентяи и подляри, БОРН ИН УКаристан

100

Анонимен

преди 5 месеца

Щеше да стане голяма война в Близкия изток, имат късмет, че Турция, Иран и други държави се спряха, защото никаква война нямаше никой да спечели, евреите нямаха полза от такава война, защото Израел щеше да загуби, а американците се страхуваха за базите си, да не ги прогонят от Азия, някой им е дал идеята(познайте кой, за да си спаси ***), че мюсулманите са множество и могат да ги прогонят от Азия. Освен това, не могат да воюват на много места едновременно.

99

Факти

преди 5 месеца

16 държави имат празник, на който отбелязват обявяване на независимостта си от Россия.

98

Анонимен

преди 5 месеца

R.I.P. Пане Зеленски, Няма да ни Липсваш!

97

Анонимен

преди 5 месеца

Когато се взривиха кулите в САЩ и обвиниха няколко араби за терористи, немците не се съдиха с араби, а се съдиха с един евреин , който няколко месеца преди взривовете е закупил кулите и ги е застраховал при немците, явно знаейки какво ще става или е съучаствал и рекетираше немците. Не всичко изглежда така, както изглежда външно на пръв поглед.

96

Факти

преди 5 месеца

Пенсионерките в Россия ги лъжат, че внуците им са погинали докато се бият с американците, защото няма как да им обяснят, че се бият с украинците.

95

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с контранастъплението?

94

До Черпаков

преди 5 месеца

Май доста черпаци в главата си изял.

93

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 99 Така си се заредил с пукакнки, че чак вените ти са се надули от напъване. И ботоксовия престпник и той така се напъна. 3 дня, что случилос?