91

Анонимен

преди 5 месеца

До до 115 Опа, поправям се - смяташ Кирчо за интелигентен. Не за образован. Така си писал - "интелигентен"... Обърках, защото дори не мога да си представя, че някой ще сложи в едно изречение "Кирчо" и "интелигентен"...

90

Анонимен

преди 5 месеца

До до 115 "Кирчо НЕ е с много над моите доходи, с по-малки е." Оо, милото дете, щом вярваш, че Кирчо взима само едничката си държавна заплатка! Сигурно и в дядо Коледа вярваш. А колко каза, че си над средното ниво като интелект? Щото не ти личи, особено щом смяташ Кирчо за образован...

89

Анонимен

преди 5 месеца

И КАК ТАКА СМЕ ПЪРВИ ПО МАТЕМАТИКА ДОРИ НА СВЕТОВНИ КОНКУРСИ, ПОСЛЕДНО ПОБЕДИХМЕ КИТАЙ!

88

Анонимен

преди 5 месеца

ДАЙТЕ КОНКРЕТНИТЕ ЗАДАЧИ ОТ ТЕСТА - ДА ВИДИМ ДАЛИ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ГИ РЕШАТ ЗА ЕДИН ЧАС, КОЛКОТО Е ТЕСТЪТ.

87

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 месеца

Важното е да се теглят всякакви кредити и да има банани ! М а й н ата му на образованието !

86

Анонимен

преди 5 месеца

Тати тираджия или строител, мама общински работник е какво да стане детето? Ядрен физик или инжинер химик?

85

Анонимен

преди 5 месеца

А добро утро. От некадърни законотворци гледащи какво да откраднат толкова. А най умния академик оправи образованието и го сложиха от посолството за премиер.

84

Образован

преди 5 месеца

И сега ко праим ,нЪскоро пАтовах с един бос , еми то един не можише да къже едно иречение кото хората...нема много бъдеще

83

до 115

преди 5 месеца

Кирчо НЕ е с много над моите доходи, с по-малки е. И още как е критерий. Кирчо е успял млад мъж, интелигентен. А ти си просто беден хейтър- факти. Просто с това мислене- толкоз за тебе. И 6к заплата от геврека на тира са ти много.

82

Анонимен

преди 5 месеца

След като сметнахме, че с вдигането на учителските заплати,ще решим и задачата с науката, отново сбъркахме! Безхаберието, че материално може да бъде решен научния процес на обучение, ще ни докара до там, отец Паисий да се черви от срам на оня свят!

81

Анонимен

преди 5 месеца

До 110 "Моите деца са доста над средното ниво, затова и ние сме с доста над средните доходи." А пък Кирчо е с много над твоите доходи. Така че това не може да е критерий.

80

do 110

преди 5 месеца

амида на мене даржавата ми пречи!аз съм сас вишо образувание от унсс и работиа като сирвитйорка!а сам гарамотна сас виши!но несам вразкарка затова немога да оспея!

79

Крундел

преди 5 месеца

напълно нормално, от 80% менталноограничени(др0гаре, не го казвам аз, казва го вашият другар иво 80% менталноограничени христов) как да се пръкнат "гении"?Невъзможно е.Да не говорим че тик ток е направо китайска умоизтривалка и трябва да се забрани...

78

Анонимен

преди 5 месеца

То гледаш родителите им и ти става ясно. Родителското тяло с претенции до небесата. Много умно било, ама видиш ли- пречела му държавата, затова рине дъното бачкатор някъде с 3-4к заплата. Отиде в ЕС да слугува- таван шофьор. С лош материал- толкоз. Моите деца са доста над средното ниво, затова и ние сме с доста над средните доходи. Всеки според акъла си в общия случай. Разбира се, има и изключения- нередно е доцент в СУ да взима 3-4к колкото складажия.

77

РаЯ

преди 5 месеца

Междувременно на олимпиади по математика мачкаме. Което означава, че имаме 50% неграмотници и 1% супер подготвени. Може би не е лошо.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Още се ичи по съветска система!

75

Анонимен

преди 5 месеца

Всичките реформи след 1990 са такива!!! Затова нямаме образование, здравеопазване, армия, правосъдие и всичко останало!!!! И с всяка реформа нещата стават все по-зле и по-зле!!!

74

Анонимен

преди 5 месеца

PISA резултатите са надолу глобално.

73

Владо

преди 5 месеца

До "USA SUPER КИРО НОФ" - толкова неграмотен, всяка дума с правописна грешка и без припинателни знаци. Продукт на БГ образованието. Сигурно си плоскоземец и вярваш, че Сорос управлява кмета на селото ти :)

72

9

преди 5 месеца

Кво значение има!? Чалгата и тикток вървят, всичко друго е без значение! Лайф ис лайф...