90

Анонимен

преди 5 месеца

А на кава це бе, ясно че ше има *** 4лв. дизел кел файда съсипници.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе. Няма дискриминация изобщо. А това че е единствената компания в страната която удряте с над 50% данък? После що продавали на високи цени след като взимали евтин руски нефт. Е как няма? Василев сам каза че след смяна на собственик щели да свалят данъка на половина. Скъпия бензин е такъв заряди скъпите ни политици.

88

За съжаление няма

преди 5 месеца

До Българка Кирчо доказа, че са недосегаеми. Щом прекратиха срещу него делото за толкова елементарно документно престъпление, което беше доказано по презумпция. Няма да има последици. Последиците ще са за тези, които ги избраха и за тези, които не отидоха да гласуват и им подариха гласовете си. Те ще измрат от неизлекувани болести и отровни храни, а децата им ще се запилеят в чужбина и няма да дойдат дори на погребението им.

87

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Асене помниш ли как заблуждаваше за евтините танкери с газ заедно с Киро и Лена по телевизиите Оставка на тези шарлатаните

86

Ами...

преди 5 месеца

Понеже си професионален измамник, да те питам, дали Има опасност да останем без гориво на ПОНОСИМА цена. Без гориво, по пет лева на литър е ясно, че няма да останем. Ясно, е, че смятате да пробутате бедствието, което идва изцяло на ГЕРБ, но, пък и те също са виновни, защото гласуват заедно с вас. Само ДПС за нищо няма да са виновни. Те, само издават заповедите, какво да правите, без да носят отговорност. Репликата "Тия ще ни довършат" се чува навсякъде, но "тия" са народни избраници.

85

ФлякФ

преди 5 месеца

Сега ще направят криза при горивата и ще ни доставят "удоволствие " с нови кожодери... Вероятно ще вдигнат цените двойно.

84

ъ

преди 5 месеца

Препоръчвам на Асан внимателно да наблюдава какво започва да се случва със Зеленски. За да осъзнае, че няма да стигне до островите. Не е трябвало да приема "ангажимента" в България. Тази мошенгия действително е крупна, но ще му е последната.

83

Вуте

преди 5 месеца

Нема да има пари за коментари

82

Българка

преди 5 месеца

Всичко ще ти се върне из-род такъв, на теб и на децата ти! Ще влезеш в затвора не само ти, но и всички, които са крали и крадат. Всички!

81

Анонимен

преди 5 месеца

ококорения дебелак заслужава шамари само.

80

azz

преди 5 месеца

А за цените нищо не казваш амбриажче нахилено...

79

До 78 с 5 плюса

преди 5 месеца

Трябва да са луди...

78

Анонимен

преди 5 месеца

ти със сигурност

77

Анонимен

преди 5 месеца

Подкрепа за Василев!

76

ШАРЛАТАНИТЕ

преди 5 месеца

на радефф

75

Анти Тяло

преди 5 месеца

Следва Купонна система...

74

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Лукойл искат да ни го сложат професионално ше направят някоя производствена авария след която 2 г ще се ремонтира само и няма да може да се ползва. И тогава ще зяпнем като няма от къде да ни докарат горива и ще плащаме по 5 лв и нагоре щото сме умни, красиви и богати. Но никой не ние. Виновен сами сме си избрали и си търпим съдбата. Даже гърча ни е малко явно още трябва да ни сгърчат.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя се подиграва с всички българи.

72

Лупи

преди 5 месеца

Той и Жан Виденов така разправяше, няма проблем, всичко е наред и после стана тя каквато стана.

71

Асенката

преди 5 месеца

Всичко ще продам...., че по островите е бая скъпо!