121

Крайно време е ....

преди 6 месеца

Крайно време е Борисов да тропне по масата и да развали "сглобката"! Даже нещо да го притеснява е крайно време, както казва вманиачената по него Нинова, да се заяви в прав текст като мъж и лидер на най-голямата партия, пред българския народ и посланиците на демократичните държави какво представляват ПП-ДБ, рекетират ли го с нещо и с какво! Даже и да има нещо, ако го заяви в прав текст като лидер ще спечели всички хора, които все още го подкрепят и още повече от тези, които се колебаят!

120

Гошо

преди 6 месеца

Това че никой не ти вярва е ясно, но ти вярваш ли си?

119

Анонимен

преди 6 месеца

Ето това е да си неадекватен naляк. Австрия няма да ни пусне, а след изборите и Нидерландия, обаче oxлюва продължава да ръси тъпизмите си.

118

Христо Христов

преди 6 месеца

Тоз не е неадекватен. Тоз е ненормален.

117

Накратко :

преди 6 месеца

-Как са казваш?-Шорош Денк0ФФ!-Йъъххх,Е8ахти гнYсн0то име!

116

Анонимен

преди 6 месеца

Точно с тия ...едва ли а относно шанса ние 12 год го имаме тоя шанс.Тия по казината и те имат шанс.До 5-10г когато Европа се разпадне ,е тогава сме в Шенген.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Не можете да влезете с неработеща съдебна власт! И разните ви промени не водят натам!

114

Анонимен

преди 6 месеца

Твърде глупаво е да се занимаваме с германските пудели - Австрия и Холандия! Купуваме яко, и по възможност сглобяваме у нас американски оръжия, и нямаме грижи!

113

Анонимен

преди 6 месеца

Май чичо Сам помогна и въведе ред! И не знам защо го крият! Европейските мошениции никога няма да ни пуснат ако не е чичо Сам да им подскаже по някакъв си свой Магнитски начин да не се еебават с верния съюзник България! А и колко неща купихме! Грях им на душата ако не дадат едно рамо за Шенгеня!

112

Анонимен

преди 6 месеца

На Коледа стават чудеса...

111

дедо Коледа

преди 6 месеца

То има 2 седмици до Коледа. Какъв Шенген, бе?!?

110

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде стига с тоя Шенген. Не разбрахте ли, че там влизат Държави, а не територии фъкани с мафиоти и хайдути.

109

Инж.

преди 6 месеца

А навремето кви академици имахме! Като шефа на нашата катедра световно известния акад. Балевски- вече 40 г. работят по цял свят с метода му на леене с противоналягане за алуминиеви отливки... Сега некви сапундии... Оди работи в Wash and Go ве!

108

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя немождач го кара на предсказания и прогнози, а седи като ученичка и чака оценка от учителката - дано се смили! Нищо не е извоювал в Австрия и Холандия. Академик, пфууу...Сапунджия!

107

Анонимен

преди 6 месеца

За какво ми е тоя Шенген? Аз и сега мога само с лична карта да пътувам навсякъде в ЕС. Показвам си личната карта и хоп, минавам границата. Дреме ми на мене за Шенген дали сме вътре или не. Виж, за НАТО съм категорично против. Щото ставаме мишена за руските ракети, а НАТО е безсилно пред хиперзвукови ракети. А Русия е близо. Лошото е, че пак се хванахме на хорото на губещите. Трябва да сме с Русия, а не с НАТО. Но такава е съдбата на държавите, които не са суверенни.

106

Германец

преди 6 месеца

"народа не иска Шенген" -- Сигурен съм, че народът в мордор и задунайските клакьори не искат хората в Европа да живеят добре. Но от вас нищо не зависи. Копейките сте безгласни букви. У лево :)

105

Айде бе

преди 6 месеца

До *** 106 Пожелавам ти да станеш тираджия и да видиш колко лесно се пътува.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Тия толкова ли на разбраха, че народа не иска Шенген?

103

имаме шанс

преди 6 месеца

до края на годината но не каза коя година

102

Анонимен

преди 6 месеца

Никакви шансове нямаме, Еврокомисията е изключила от обсъждане тази точка за Шенген от програмата си до края на годината, по искане на Холандия. Тоест България и Румъния могат да се надяват едва от следващия месец. Но някои могат да си останат само с надеждите.