149

Анонимен

преди 6 месеца

ОССЕ е организация за сигурност и сътрудничество на Европа.не на Америка , защо канят САЩ а пък ние и бояр веднага да се изтъкнем.

148

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ защо са поканени , може би да окажат някаква някаква подкрепа на домакините освен че веднаха заминаеат за израел което всъщност е целта .

147

ТИЯ ТЪП...АЦИ

преди 6 месеца

ЛАВРОВ, ЗАХАРОВА И СИЕ ДОБРЕ СЕ НАСАДИХА. КАТО ПОСЛЕДНИТЕ СМОТ...АНЯЦИ ОТИДОХА ТАМ, ЗА ДА ГИ ХОКАТ И СЕ ПРИБРАХА КАТО НАС...РАНИ. ИМАМЕ КЪСМЕТ, ЧЕ ВОЕННО-МОЩНАТА РУСИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТАКИВА, КОИТО СЕ ЛЪЖАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ, ПРЕСТЪПВАТ СИ ЧЕРВЕНИТЕ ЛИНИИ И НЕ УНИЩОЖАВАТ, НИТО УКРО-РЪКОВОДСТВОТО, НИТО ИНФРАСТРУКТУРАТА И ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ СТИГАТ ДО ФРОН

146

Анонимен

преди 6 месеца

Полша Румъния Словакия Чехия никой не си е тръгнал освен подмазвачите.

145

Ко? Не!

преди 6 месеца

"Същата вечер външния министър Мария Габриел си тръгна от Скопие, с което затвърди позициите на европейска България" :)))Добреди Кико, Коко, Ицо и сие послушковци на посолството, България азиатска ли беше :)))

144

марионетки

преди 6 месеца

Както им дръпнат конците на управленците ни, такова правят. Ако не беше толкова тъжно, щеше да е ужасно смешно.

143

Анонимен

преди 6 месеца

Не е ли доста цинично на среща на организация за сигурността на Европа да присъства държава, която открито заплашва с ядрен удар? Другото което не разбирам е, защо Лавров положи толкова усилия да присъства на среща на организация, която според него няма бъдеще.

142

Ангелов

преди 6 месеца

До15599.9процента от целия свят не искат ушанките да се бият за свободата им и от кого ще ги усвобождават сигорно от самите тях. Аз не искам да ме защитават ти от кого искаш да те усвободят. При бай Тошо сигурно ти беше много хубаво пътуваш свободно по целия свят и най вече до Каспичан и като искаш що не се приселиш в Сибир а гледаш сигурно в скапания запад да се установиш.

141

горд българин

преди 6 месеца

и българите сме с Украйна!!

140

Деди

преди 6 месеца

Еха, пръкна още един "балтийски", пардон "черноморски" пудел - БГ, Заслугата е на дълговратата ни външна министерша, чиито реакции се забавят от дългата "връзка" с мозъка. Да я пита човек, защо си на срещата, поне не ходи като балтийските пудели? Ама не, гледа и следва Блинки! Идва за да си тръгне! Ама министершо, Блинки си има други грижи, ти що дириш на срещата за да си тръгнеш? Друг, пристигнал като тебе тръгна ли си? Де гиди новопръкнал сакснски пудел такъв!

139

Свобода за света

преди 6 месеца

Русия се бие за свободата на целия свят

138

Анонимен

преди 6 месеца

Много гадно нещо е безсилната злоба.В този момент никой не знае това по добре от САЩ и техните васали,включително българските управляващи марионетки.

137

SJ

преди 6 месеца

Добре е,че Габриел си е заминала. Никой на обича миризмата на развалена веяна скумрия.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Заглавието трябва да бъде коректно поднесено на читателите, а именно: "БЛИНКЕН И ПУДЕЛИТЕ МУ напуснаха...." Срам и позор за българската политика и дипломация.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Как не се уморихте да пишете тотални глупости?! По официална информация на форума в Скопие са присъствали повече от 60 делигации,шест въшки са напуснали и се пита в задачката колко остават? А,че хаджидимовската по***л*га мара се фръцнала,изобщо не е изненада за никого! Марионетките са обречени винаги да играят по свирката на господаря си!

134

zombay

преди 6 месеца

БОЛГАРИЯ ВЪРТИ ОПАШКА И НАДИГА ГАЗО АМА САМАЛЕТКИ ЙОК!!!! ШЕНГЕН ЙОК!!!

133

Лавров получи

преди 6 месеца

Вместо лаврови венци магарешки бодли !

132

Лилипутин

преди 6 месеца

Чак пък ходят на крака да просят суровини. Суровини си имаме останалата 5 /6 част от Света. Но Русия проси през Турция,Китай и Индия електроника и техника от Запада. Проси муниции от Иран и Северна Корея. Срам за "великая и непобедимая" руска орда.

131

Сериозно?!

преди 6 месеца

Я виж как му ходят на крака да просят петро, газ , уран, благородни и други специфични метали и какво ли още не! Май парите от сащисаните за пропаганда свършват?! И какво общо имат НУЖДАТА от производствени сурови от приятелството, та нали политиката е партньорство в рамките на възможното?! Запомнете, без производствени суровини НЯМА живот, а евро-жендър-атлантическите ценности си ги за...яре..те... е таме платените сащороби!

130

Буквар

преди 6 месеца

Ех тая уска агресия. Поне проверявайте за грешки глупостите, които ви дават да публикувате.