173

Христо Христов

преди 6 месеца

До 202 "При демокрацията повече от 2 мандата не може никой да бъде президент" - я кажи как е във Франция, про'с'так неграмотен? Или викаш Франция не е демокрация, а про'с'таците може да си пишете лъжите и да се смятате за "знаещи"?!

172

Христо Христов

преди 6 месеца

До 204 "Мисли си, че каквото той и неговите служби направиха с изборите в САЩ, сега западните държави ще опитат да направят с изборите в Русия" - я кажи какво направиха със САЩ, че освен фалшиви партенки друго не съм чул. Пък и за "бездействащите" западни служби си пак толкоз обективен. Но е нормално един промит про'с'так да си пише про'с'тотиите.

171

Христо Христов

преди 6 месеца

До 206 Не знам за коя страна говориш, но на последните избори в Русия имаше 8 кандидата. Колко бяха в САЩ например? Аз намирам 4 кандидатски двойки. Но за неграмотни про'с'таци като ТЕБ е нормално да си пишат глупостите.

170

Никой

преди 6 месеца

На избори с един кандидат за президент. Смях в залата. Да не се месил запада, че то всичко е предрешено!

169

Анонимен

преди 6 месеца

Сатаната

168

Пич

преди 6 месеца

Човекът мисли от собствената си опит. Мисли си, че каквото той и неговите служби направиха с изборите в САЩ, сега западните държави ще опитат да направят с изборите в Русия. Всъщност проблемът е, че западните служби не правят нищо, а само стоят като зайци на гюме. Трябваше много по-активно и навреме да апочнат ответни действия и дестаилизация на руското общество. За съжаление те си помислиха, че може да живеем в мир след разпада на СССР.

167

Анонимен

преди 6 месеца

Хе хе, Западът пак ще почне да рИве за Навални май. Напоследък го беше забравил :) :) :)

166

Магелан

преди 6 месеца

Шок и ужас.За какви избори говори говори този психопат Путинохитлер и за каква намеса ,като ватмана и болшевика Путин няма опоненти.При демокрацията повече от 2 мандата не може никой да бъде президент.А в болшевишки Кремъл имаме КГБ династия с император Путин.Който е на власт от смърта на Елцин .С прекъсване .От 1996гд.

165

Слава

преди 6 месеца

Слава на ЖужаКъсий- стожер на световния тероризъм. Търсен от Международния криминален съд за отвличането на хиляди деца. Този който се занимава с отвличане на деца със сигурност е педофил

164

Анонимен

преди 6 месеца

Бългърина нещо греши- НАто е пред разпад, русофилията в бг и света расте, икономиката на европа се срива руската расте и българия ще се обърне с лице към Русия, но ще мине време да се осъзнае

163

Кремълската

преди 6 месеца

фашистка хунта прави обикновените руснаци по-бедни и нещастни. Единственото им забавление остава да ходят на плаж в Северна Корея и да стрелят по съседите си.

162

българин

преди 6 месеца

много е цинично, но нормалия свят ще се възползва от лудостта на путин, защото заради войната, която води: светът се приближи към зелената сделка, НАТО се възроди, в България има процес на намаляне на руското влияние, света се отрезви за това какво е путин и може ли изобщо да се прави бизнес с руснаците. И не на последно място---разбра,че руския народ е на нивото на арабските терористи. Жалко за Украйна и за жертвите ,които дава за да спре този психично болен човек.

161

Анонимен

преди 6 месеца

Казваш....Промита нация...и спираш...

160

п.п.

преди 6 месеца

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! - стожер на славянството!

159

Ахмет Дуган ЕррДухан

преди 6 месеца

ВЕЛИК ТУРАН = ВЕЛИКА ТАРТАРИЯ 2..ВЕЛИКИТЕ ТАРТАРИ ДО края на 17 ВЕК СА УПРАВЛЯВАЛИ реките ВОЛГА, КАМА, + ЦЯЛ СИБИР--от УРАЛ до КАМЧАТКА и ЧУКОТКА.+ АЛЯСКА, цяла КАНАДА и островите и , и ВСИЧКИТЕ ИДИАНСКИ ПЛЕМЕНА в САЩ И МЕКСИКО, ЧАААК ДО ПАТАГОНИЯ = ИНДИАНЦИТЕ В СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА СА ТЮРКИ/ТАТАРИ СЪЩО .

158

Зозо

преди 6 месеца

Хахахааа, патриарх Кирю - КГБ-то се помолил на Сатанаил, другото КГБ - Психото да продължи да управлява крепостните в Мордор :))))))))))))))))))))

157

Демон от Отвъдното

преди 6 месеца

Путин е мъртъв още от 22-ри Октомври, а Русия се управлява от чекиста Патрушев и съратниците му. За бъдещ президент гласят сина на Патрушев. Тялото на Путин е замразено и стои във Валдайската му резиденция между замразените прасенца и брюкселското зеле. В Русия предстоят мрачни времена, защото силовиците искат да държат народа в страх и невежество.

156

Анонимен

преди 6 месеца

То все едно не са манипулирани тези избори, че някой ще уска да им се меси. Очаквам победа на джуджето с 110%

155

Христо Христов

преди 6 месеца

Защо въобще се обръща към тях? Който се меси отвън - колония в Сибир!

154

Св

преди 6 месеца

До до Св 184Искаш да кажеш целият свет е с Русия. Тоя свят, на който Путин праща безплатна крадена пшеница, че ще измрат от глад. И тоя свят, който нахлува с мигрантите си в гадната, лоша Европа ли - дообре.