34

Марш

преди 6 месеца

Къде са ви публикациите със снимки от заледената и изпочупена София

33

Анонимен

преди 6 месеца

Ама тя и фандъчка налагаше глоби, с какво си по различен господине . Знаем си с нищо , само празни обещания.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Ама много сте злобни,беее!И завистливи!Пазете си здравето.Злобата и завистта разболяват.

31

Разширител

преди 6 месеца

Всяка дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на Путин.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Не предизвикателство, а връх на безхаберието и некадърността.

29

До 28

преди 6 месеца

Направил си характеристика на себе си.Добре ти се е получило.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Не му потръгна на това момче от самото начало.Първо протести и вандали,а сега снегове и бури.И като капак бойкот на общинари от завист,че не са спечелили те.

27

Анонимен

преди 6 месеца

*** с боядисана плешлива кратуна какво може да измисли освен да прочете подготвеното изречение когато снегът се натрупа до 10 см. . . . Говори се че щел да бъде съпричастен и пре дебелина 1м на снега из Софийските улици. Това мяза че софянци като нищо за да защитят децата, родителите и себе си ще изсечат дърветата от Парковете на София дооо Кумата на Витоша. Как иначе при такъвидиот

26

Анонимен

преди 6 месеца

Имаме страхотен прогрес с 33 години под краварско р0бство. От 10 милиона станахме 5. Бензина от 30 ст. стана 3 лв. Билетчето за градския от 10 ст стана 2 лв. Дълбаем под дъното заради поганите русофоби. Единственият изход за БГ е всички русофоби да емигрират назапад. Не ви искаме тук. Отивайте там където "Всичко което лети се яде", с което ни излъгаха през 90-те години. Русофобе, ти си никой и тук и там. Там ти си 0тпадък за утилизация.

25

Коменданте ШИШИ

преди 6 месеца

сVинката Шиши е хванал цялата сглобка за т0пките и командори. Дори вече е нещо като шефче-говорител. Муахахаха)) Контингента на пп-дб гроб мълчат като риби и се подчиняват. Нали щяхте да го сваляте бе? Явно горецитирания контингент страда от Стокхолмски синдром. Вие сте мега поZорище. Плювам на вас всички контингентори!

24

читалище заря

преди 6 месеца

2023. когато статиите се появяват вече коментирани. на безкнижниците от мсатското читалище некой им е обяснил как се ползва AI

23

Анонимен

преди 6 месеца

Черната воняща горила Лойд Остин обеща на урина само 100 млн. Толкова пари укронацягите ще ги изпият и иzдрусат на един ден. Добре, че в тая помощ влиза 1 система Хаймарс муахахаха. Терзията какво обеща на Шопляците?

22

Кви 5 лв

преди 6 месеца

Отчет се дава при свършена работа, или като си тръгваш? При този ще е второто? Вместо отчет през два дни, да се върши работа, а хората ще го оценят, ако се направи нещо. Засега няма за какво да се дава отчет.

21

Крим е Софийски

преди 6 месеца

В момента братушките получават 5 пъти повече оръжие отколкото в началото на СВО. И в момента тази цифра е 10 пъти повече отколкото оръжието, което 60 държави дават на уссрайна. Ще победите Русия точно никога. А за напредъка в икономиката им изобщо няма да говоря.

20

Анонимен

преди 6 месеца

хомосексуалист

19

Анонимен

преди 6 месеца

Местните русофоби да заберат 30-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Не ви искаме тука! Айде бе шопляци, къде сте се скрили бе? Не стойте под парното с руско гориво, отивайте към Донбас

18

Крим е Руски

преди 6 месеца

Какво става с контранаступа? Кой сега контраатакува? Вас питам бе, в0нящи русофобчета? Минимум по 2000 укронацяги на ден отиват при бандера. Стотици укри взимат правилното решение и набират честота 149.200 и казват "Волга", предават се остават живи. Никой не иска да умира за киевската еврейско-нациска бункерна др0га. Ти БГ русофобски перко мирижляк за кой ще умреш? Ти си такъв пъзльо, че ще се насереш.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Какви отчети? Отчети се правят като се свърши работата. Има още пързалки за оправяне и дървета за събиране.

16

ППШ

преди 6 месеца

Най-обичам да ми мирише на украински пичоци и на украинска денацифицирана скара

15

Анонимен

преди 6 месеца

По информация на американските СМИ половината от Сан Франциско е покрит с 0tпадъцi и mrъс0тия. 30% от улиците му са надрискани с fekалии. Масово живеят по улиците, фрашкано е с клошове, наркомани и джендери, от които масово болни от спин и всякакви болести. Градските власти са отделили милиони долари за почистване на най-джендерската краварска кл0ака. София е бетер Франциското всичко е заринато муахаха и дишат смог, лапат смоци