44

Сашо от Варна

преди 5 месеца

Хааа хаххаааа хахахааааа, не мога да коментирам от смях

43

Работник

преди 5 месеца

Гаргамел и за продавачка няма да я вземат - тя не може да смята !

42

Деди

преди 5 месеца

Хубавелке, защо изобщо публикуваш празните приказки на нашата "дълговрата" министерша? Как така става, че другите членове на делегацията да не са в самолета? А, да, те пешком по въздуха пристигат в Скопие! Те и макетата в началото на месеца декларираха, че Скопска няма да приемме самолета на Лаврата, ама тя каква стана? И накрая за оправдание, министершата нямала да се среща с Лаврата! Коя си ти та да иска среща с тебе?

41

Далай Лама

преди 5 месеца

И Гаргамел се разприказва! Досега си траеше и се ослушваше като глухо прасе, но днес гъгне по всички телевизии и показва, че една келява коза може да сложат да управлява България.

40

Анонимен

преди 5 месеца

тази и краварските хиени имат дълги шиии трудно им стига до мозъка ! ВИЖДА И КАКВА КУЛТУРАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И СОБЕННО НА тази без интелект и затова без собственни мисли което нарича -под стил ка

39

историческа гавра

преди 5 месеца

Когато славянофилските среди в Русия обсъждали българския въпрос и освобождението на братята славяни в Христа, още тогава Достоевски предупреждава руснаците: не очаквайте да са ви благодарни.И затова пак излезе прав руският гений от 19 век.Какво историческо падение, днес Русия е обругана и гаврена даже от България.От някаква к.за с малко мозък, но достатъчен за еврочиновник.Същата Европа, която заш;еви Русия 1956 и забави българската свобода с 22 години.България избира Европа, а не Русия.

38

Striker

преди 5 месеца

БНР са счупили *** с този въпрос верно, хахахах! Кажете кой слаб о у мен го е задал, поне? Евала на Габриелката.

37

Сатир

преди 5 месеца

Габи, това ли каза момата от посолството или сама си посипа главата с пепел? Аман от съгласни марийки.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Да изпълзи джуджето от бункера и пак да ни обясни за червените линии. Муахаххахаа

35

Анонимен

преди 5 месеца

На жирафката врата май още е пораснал.

34

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 31. Че нас кво ни интересува ? Не сме нито едните нито другите.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Този Щъркел е по-нагъл дори от Киро и Асен, ще я видим каква ще излезне но щом е женена за чужденец и не живее България от 10 години поне и децата и няма да са българи няма място в управлението!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Глейте ся да ви го обясним ена раота. Залъгалките с делегацията са абсолютни глупости. Санкциите се отнасят за ЕС, а Македонята не е в ЕС и не знам защо ни бърборят глупости на търкалета. По руските медии казаха, че на Лавров са разрешили полета и толкоз. И за никакви условности не стана въпрос. Ти нашичките безмозъчни кречатала ни надуват главите с пълни глупости и намат никакви задръжки и намерение да млъкнат.

31

Анонимен

преди 5 месеца

И тая шматка скоро ще ни става премиер. Ега ти държавата, щом тая ще ни е премиер.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Лошо става !!! Жълтият Дракон вече иска още намаляне цената на газа . Кремълските бандити вече си бият главите у стените но е късно .

29

Швейк

преди 5 месеца

Докога над родината ни бащина, ще владее русофлска простащина ?

28

Анонимен

преди 5 месеца

Ами те пътниците на всеки полет, който и да е той, се обявяват поименно. Или може би някой от тях ще отвори вратата на самолета да пуска бюлетини....Хей, управляващи, събудят се! Западат се сети, че слънцето изгрява от изток. Пак от изток изва и петролът и всички въглеродни, както вие неграмотно ги наричате

27

Шефрет

преди 5 месеца

Интересно ми е както се проваля ЕС и НАТО, тая кой ще я вземе за сервитьорка

26

Анонимен

преди 5 месеца

Е как кой? Другаря Владимир Владимирович. Той нали е малък и затова се крие в куфара на Лавров.

25

Анонимен

преди 5 месеца

18 а вие бг укри ръкопляскате,че лавров,не го пускат