15

Анонимен

преди 9 месеца

Тънем в мизерия, за да плащаме борчовете на тая гниаясс. Никой не им иска услугите на тия бандити, обаче те ти пращат цяла армия законни рекетьори и те съсипват. Затова съпротивата е наше задължение! В директен сблъсък с тези не влизайте, ще ви смачкат. По тяхните правила не играйте, мачът е наговорен. Съдията свири за тях. Използвайте партизанската тактика. Удряш и бягаш. Спъвайте им работата по всички възможни начини. Аз ли да ви уча? Та ние сме българи и това го умеем най-добре бе!

14

ra

преди 9 месеца

А най-добре, Христо Христов (12), София да е отделна държава.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Затова ние в София гласуваме за ПП!! Това е нашия цивилизационен избор!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Това е защото в София сме тарикати. Сега Кокорчо ще продаде земята и горите на държавата на блекстоун за да ни плати сметките!

11

Анонимен

преди 9 месеца

До 9 "Тази "евтина" руска газ ни излезе златна. " - цифрите за 100 и 80 лева са за сега, при демократичната газ бе, про'с'так неграмотен!

10

Христо Христов

преди 9 месеца

Да вдигат цената! Софийските про'с'таци трябва да си плащат нейната на демокрацията!

9

Не избрахте В.Лилков

преди 9 месеца

за кмет на София. Той още преди години доказа, че са напразни мерките за оздравяване на "Топлофикация" и че трябва да се подходи по съвсем друг начин. Това беше една от причините да остане на второ място след Фандъкова, при предишни избори. Защото беше подел инициативи да резне и други пътища, по които мафията се обогатява. Тогава нагласиха Фънди чрез ромските гласове и тя дари Соф.центр.гробища на индийците, за да скубят всячески опечалените. Сега нагласиха един друг, той пък какво ли ще стори?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Подобни компании като топлофикация, градски транспорт и други които са жизненоважни за живота на хората не е задължлително да са на печалба, много алчни станахте те трябва да са в услуга на хората и да са достъпни за абсолютно всеки човек!

7

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Тази "евтина" руска газ ни излезе златна. Напълниха и гушата на Мутрофанова Бойко и сие.

6

Еее

преди 9 месеца

И краде за 200

5

Районен кмет

преди 9 месеца

Изпратих всичките налични 78 служители, които не са в отпуск, или болнични, да опишат подробно проблемите след снежната виелица! Когато получа подробния списък,ще го подредя по приоритети и от понеделник общия работник бай Сандьо, започва отстраняването им!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Башка, заплатите.....

3

Анонимен

преди 9 месеца

Чиста далавера, така се печели

2

Анонимен

преди 9 месеца

а пак ли ще търсите ивеститор и приватизатор , като на енергото, дето частниците инвеститори правят разходи само за нови електромери и не подържат мрежата

1

Анонимен

преди 9 месеца

35 години вече има 2 проблема в България, които все още не са решени. Проблемът с бездомните кучета и проблемът с Топлофикация София. Изводите са за Вас.