179

Анонимен

преди 6 месеца

Уж само българско щял да пее, ама не е чувал Рок в миналото на Щурците, а дори и за българските песни претенции, претенции, ей такива като тоя дето и да идат няма да прокопсат, сори но това е животът

178

DTто

преди 6 месеца

Поредният, правещ се на интересен интригант. Има си формат, като не ти изнася какво правиш там и с какво право търсиш сметка на какъв език и защо...? Ако ме питаш мене пич, мястото на великата ти кирилица е в историята. Сменяйте с латиница и излезте на светло. Това ще ви е само от полза. Хахаха.

177

НЯКОЙ

преди 6 месеца

То е ясно, че и това предаване го съсипаха, но важно е да се пее само на английски и да има поне двама представители от Украйна. Колкото " Фермата " е предаване за земеделието толтова и " Гласът на България " е предаване на българските певци.

176

опетков

преди 6 месеца

Господин Кацаров, някакси не е забелязал, че това "шоу" не е за него, а за млади, неопитни, жадни за слава индивиди, готови на всякакви издевателства над личноста им само и само да изживеят своя миг слава. Жалка е тази "ценностна система", която им се втълпява незнайно от кого.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Това предаване отдавна не го гледам. Абсолютен фалш.

174

Българка

преди 6 месеца

На тоя пискун изобщо не му е мястото в Гласът на България. А и той преди години участва в същото предаване, какво се прави на изненадан от правилата....

173

Анонимен

преди 6 месеца

Сугурно има много истини в този монолог...но е истина че се провали с последното си изпълнение....

172

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 6 месеца

По своя си основен движещ мотив-пИчалбата, тоз формат е ориентиран към МАССОВИЯ потребителско-консуматорски вкус на ТВ-зрителя с доста нисък праг на критичност към даден стил/звучене на песните; шири се общоприетият модерен тотален КОНФОРМИЗЪМ и там просто отсъстват ЛИЧНОСТИ и хора със собствена визия, вкус и право на избор; всичко е сведено до елементарно пищно Звездно представяне пред аудиторията на някой широко известен хит /дали западен или БГ,уатевъ!/ като целта е пълно замазване на ЦЕЛта

171

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 6 месеца

всичко там е добре режисирано,предварително програмирано и подготвено,изпипано докрай с нужната прецизност+финес Шоу, к.цели да осигури присъствието на по-> публика за нуждите на шпонсори/рекламо-датели,PR,парично-снасящи фирми и др. дойни крави за ТВ-формата; наивниците са добре дошли и те требе да слушкат, ако искат да бъдат гледани от мама/тато+френдс/почитатели; Егото нали требе да го галим и издигаме в КУЛТ.В крайна с/ка всичко опира до финанси и масов рейтинг - и съответно пИчалбата е Б0Г!

170

Анонимен

преди 6 месеца

Нямали права, дали? Или просто е оправдание, за да не пускат български песни.Защо не питате Амуртлиева за правата?

169

Иван

преди 6 месеца

Аз искам да го попитам него,защо при представянето си във формата той се представи само като охранител и не спомена никъде че се занимава с музика професионални а също така това не е първото му участие в Гласът на България!

168

пак до 175

преди 6 месеца

Какво съвпадение - преди 10 мин. получих поръчани от мен БЪЛГАРСКИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ. На опаковката, както и на бурканчетата - нито дума на български. Отворих сайта на производителя, за да прочета нещичко на български.

167

до 175

преди 6 месеца

До Анонимен Крем, български, открай до край - всичко на английски. Второ - чети внимателно - не пАне, а пЕне от .... Моля, за всяка своя дума гарантирам истинността.

166

Анонимен

преди 6 месеца

До щом като 170 Има достатъчно български козметични продукти, тъй че в това разказче има нещо невярно. "Пане" идва от "панирано", но е написано по-кратко. С какво предлагаш да се замести думата?

165

жалка работа

преди 6 месеца

Всичките тези шоу програми по телевизиите са жалка подражателска работа. Опит за имитация на американски производства, но на наш терен. Далеч от корените ни, далеч от душевността ни. С някакво жури, което просто още миг и ще започне и то да говори на английски, да е пО така... Не ги гледам, повдига ми се. Единствено преди много години изгледах първото издание на Мюзик Айдъл. После спрях - заради подражателството, плоско, повърхностно и елементарно.

164

Аз само не

преди 6 месеца

разбрах едно - този господин 30 години в пешера ли е живял, та се прави на много учуден, че не знае как се случват нещата в БГ или май просто лъже яко, и е влезнал в обяснителен режим, защото сметките не са му излезнали. ;)

163

Kosta

преди 6 месеца

Много съм против неглижирането на нашия собствен език- българския ,колко хора са дали живота си за да имаме и да запазим свой език и индетичност през годините а иначе господина е като някакво мрънкало -мрън мрън стегай се ,като си отишал да се бориш ,бори се да не ти е бащиния формата изпълняваш удловията

162

конкурс

преди 6 месеца

Явно и в това предаване е като на конкурсите за красота. На всички е ясно коя ще спечели "короната". Тази за която някой е платил най-много пари. Но подписват железни договори. Посмее ли някоя да се оплаче, ще й разкатаят фамилията. Тук е същата отврат. С Лечев начело...

161

щом като

преди 6 месеца

Щом като е Гласът на България, защо пък преимуществено да не са български песни. Н то не е само там - влизам в магазин за БЪЛГАРСКА козметика - посягам към крем /български/, на чиято опаковка няма нито една българска дума. Излизам, възмутена. Влизам в заведение - в менюто са преимуществено разни като - пене от еди какво си. Тоест с български букви - чуждо съдържание. И т. н. Народ, който себе си не уважава, език, традиции и култура... залязва и не го уважават никъде!

160

За съжаление

преди 6 месеца

Константин Кацаров е много, много прав! Някаква порочна мистика витае около всички тези формати на певци, готвачи, таланти, спортисти. Че има интрига си личи от километри, особено пък както той се изразява за "стари кучета", или "гърмяни зайци" както искате, така го наричайте.Обикновено всичко е предварително нагласено и към финала се тика групата на предварително набелязаните от шоуто.Жалко за тъгата в очите на младите и непорочно все още таланти.Те, ми за пръв път в живота си сблъскват с фалша