36

бг смешки 2

преди 5 месеца

ше го продадат защото "народа " изобщо го НЯМА !

35

Анонимен

преди 5 месеца

До 30 Когато държавата си е на мястото и упражнява здрав контрол, стопанисването е на ниво! Справка- много други държави, както и България преди 89-та. Просто се чудите как да разпродадете това, което остана от държавата.

34

Анонимен

преди 5 месеца

До 30не знам ако такъв като тебе купи болница дали някой ще прокопса. Пази боже. То е като ***..те концесии, от които няма никаква полза за целокупното българско население. Представям си как в частната болница има само тузари на които всички лижат г..за и по този начин нацията се изражда. Защото вече няма да има нормални хора. ужасна перспектива. Бива ме да пиша хоръри.

33

бг смешки

преди 5 месеца

мн *** мн нещо в тая измислена " държавица " ....че и на власт отдоха !

32

ааааа

преди 5 месеца

До АнонименДЪржава отдавна няма ! а " народа " е без коментар !

31

Анонимен

преди 5 месеца

Да питам тоя главоч , защо няма държавни градски тоалетни да отяд хората да сееррат у храстите , като мен оня ден

30

Анонимен

преди 5 месеца

Все повече болници и все по- малко живи хора в България!!! Лобизмът, цинизмът и алчността у нас управляват държавата. Ако има такава.

29

ааааа

преди 5 месеца

брей какви *** имало у БГ -то ....страшно е !

28

бг смешки 2

преди 5 месеца

САМО това не беше останало за приватизация но нека и продадем и да разсипем и него ! би е сме българи !

27

Анонимен

преди 5 месеца

Нема по лошо стопанисване от държавното -справките за безкрай, кражби и разруха...приватизацияяя по скоро

26

Хитро

преди 5 месеца

Сглобката има цел

25

Анонимен

преди 5 месеца

До Бр до 16Да, имам, представи си. и знам какви пари текат в частните клиники Откъде имат пари да ги открият ,оставям на теб да гадаеш. А ти реши дали искаш да си лекар защото точно така звучиш. Аз казвам - долу ръцете от държавните болници! Те трябва да съществуват защото всеки има право да бъде лекуван. Плащаме осигуровки за това.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Валери Сименово къде е? Никой не знае. Само където унищожи парти града на лятото, Слънчев Бряг. По абсолютно същия начин ще изчезне от пространството и Копейката...

23

Само това остана

преди 5 месеца

след 35 години управление от гадини. После следва "приватизация" и на апетитните частни активи. Има си филтър. Над 2 000 000 лв. оборот, над 100 000 корпоративен данък... И влизаш в списък, в който имаш още 10% данък към управляващите.

22

nsy

преди 5 месеца

Ей няма да се хванат да оправят нещата ами гледат каквото могат да завлекат докато са на власт. Вместо да си върши работата той търси далаверата, ще приватизира болниците моля ти се, че да могат после съвсем да източат НЗОК.

21

петрова

преди 5 месеца

Дълбаят в грешна посока. А не погледнат лошата комуникация между болница и лични лекари и това, че личните лекари не винаги изпълняват препоръките от епикризата - личен опит. По този начин се влошава здравето на пациента и оттам идва и високата смъртност.

20

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Справедлив тия са толко закръшили горките че се чудят как да уморят 1 милион пенсионери да не плащат пенции. меджидийката спре илачите на трансплантираните и диабетиците, тоя ше продаде болниците а бай иван от долно *** ше се лекува с кални бани. да свиква отрано с земята

19

Справедлив

преди 5 месеца

Този Хинков е гробокопач на Българското здравеопазване. По хубаво сам да си направи Харакири или ние ще му помогнем.

18

Весел

преди 5 месеца

Да приватизират и всички училища и да прикрючваме с тая държава..

17

Анонимен

преди 5 месеца

Продължават да дълбаят в погрешната посока. Закриват населени места и освобождават територии.