83

Дацо

преди 6 месеца

До 88 : Фалирала е баба ти , в тая държава има ресурси от цялата менделеева таблица ,що мислиш ,че чакат само на износа на газ ! Скоро ще фалира цяла Европа като има такива разбирачи като теб .Жалко ,че и почти целият европейски парламент и повечето правителства са пълни с кухи *** !

82

Анонимен

преди 6 месеца

А пък аз си мислех, че Рашките убиват и рушат в Украйна а Европа помага на Украйна да възстанови своите признати граници, защото Крим не е призната да е Рашка територия от никого- а ако убиваш рушиш и погубваш бъдещето на милиони ти си бандита.

81

АнонимеН

преди 6 месеца

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ МЛАТИ ПО РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН КУКУВЦИ ТОЛКОВА ПО ЕВТИНА ЩЕ СТАВА ПРИРОДНАТА ГАЗ ЩОТО ТОВА ИМ Е ОСНОВНИЯ ИЗТОЧНИК НА ПАРИ И БЕЗ НЕГО СА ФАЛИРАЛИ!

80

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС, с парите на данъкоплатците, дефакто финансира частна армия в лицето на украинската армия.Малка група хора искаха война срещу Русия и ако може да не воюват и умират самите те понеже са страхливци. Е, успяха да намерят кои да воюват и умират вместо тях. Ако САЩ не спрат парите т.е. войната, тя ще се води до последния украинец. Този момент наближава ако се съди по новините за законите за мобилизацията в Украйна.В тази война на изтощение ресурсът, който ще се изчерпи пръв са украинските войници.

79

АнонимеН

преди 6 месеца

ТОЧНО ЗАРАДИ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ СЕ ВДИГНА ЦЕНАТА НА ПРИРОДНАТА ГАЗ И В МОМЕНТА Е 2 ПЪТИ НАД МАКСИМАЛНАТА СИ ЦЕНА ЗА КОЙТО И ДА БИЛО ПЕРИОД ДО НАЧАЛОТО НА 2022-РА ГОДИНА! РЕЖИМА КОМУНИСТИЧЕСКО ПУТИНСКИ Е ВРЕДЕН ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЕ ПОМАГА ДОСТАТЪЧНО НА УКРАЙНА!

78

Анонимен

преди 6 месеца

Юруш към Одрин: Този път нашенци полудяха по тези 2 евтини стоки. - от бли царите. До къде се докара Бг. А Захарова да си гледа рашките, те тичат до чините.

77

82-ОМБР

преди 6 месеца

Предлагам мойте,и ваши сънародници арестувани в Англия за шпионаж в полза на РФ,и "кърмени" от нея да бъдат предадени са СБУ за следствени действия.

76

АнонимеН

преди 6 месеца

ПРО ПУТИНСКИЯ РОСЕН СТОЙЧЕВ ИЗЧЕЗНА ОТ ДНЕС БГ И НА МЕН МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СТАНА ПО СПОКОЙНО И ПРИ МОДЕРИРАНЕТО И ПРИ СТАТИИТЕ :D ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРО ПУТИНСКИЯ ТРЬОЛ КОЙТО НИ ТОРМОЗИ С ГЛУПОСТИТЕ СИ В ТОЗИ САЙТ Е ОЩЕ ЖИВ ЗАСЕГА :D

75

Анонимен

преди 6 месеца

Като данъкоплатец удобрявам това

74

Хохохо

преди 6 месеца

А вашите данъкоплатци захарова не могат да си плащат данъците...

73

Христо Христов

преди 6 месеца

Е и? Той Тиквата още лани каза на европеидните про'с'таци, че само мачкане заслужават, но те не, та не, искаме Брюксел да ни мачка.

72

Малииии

преди 6 месеца

Тази изтрезнява ли???

71

Анонимен

преди 6 месеца

Цяла Европа трябва да вземе пример от Финландия!

70

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Най обичам рашки да вият на умрело. Трябваше сутрин да го пуснете, с кафето ми върви повече.

69

82-ОМБР

преди 6 месеца

Първо не са българи,а украинци с български корени(тескерето им е украйнско)! Второ щом помагат,съдействат,разкриват информация на сепаратисти спонсорирани от кремъл да горът,ако ще да са поданици на краля! Разумеш ли тавариш?

68

Мдаааам

преди 6 месеца

Първата алкохоличка в разия пак глупости дрънка

67

Анонимен

преди 6 месеца

Винаги се вижда как нашие кравари са а защита на всичко украинско макар и да много виновни или просто жестоки към други нации ! Значи парите им са много от посолството на краварите

66

Анонимен

преди 6 месеца

Не е работа на ПресАлкаше Шекерова какво ще правим ние ." Нема цици " каза Божидар Димитров- бог да го прости .

65

Анонимен

преди 6 месеца

69 напиши нещо за изгорените българи от твоите любими укри,през 2014г. Не пиши само ,какво е разрешено на Путин.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Ами Права е! Нашето Американофилско " правителство"в България,се опитва да ни " вмени"! Че Петрола руски с който Нефтохим произвежда горива.С печалбата му се било"спонсорирана" войната в Украйна на Русия? Ами по същият начин бих казал,че " с печалбата на Кауфланд " примерно,която верига е немска.И понеже Германия си " изтегля" " печалбата" от Кауфланд в Германия Спонсорира Украйна! Германия продължава да " подарява" оръжие на Украйна! Е аз пазарувайки в Кауфланд, не"спонсорирам" ли Умрайна?-:(