235

Анонимен

преди 6 месеца

като искахте раб.ръка,да бяхте пуснали"зелена карта", както Америка,а не да прибирате всеки с лодка и без лични документи,та те може да са престъпници,канибали,вкякакви..то бива ,бива простотия,наистина е умишлен геноцид над цялото християнско население на Европа.

234

нн

преди 6 месеца

Изтървахте работата. Във Франция и Англия почти половината са мюсюлмани, от къде дойдоха? Германия върви по техния път.Основно бежанците мюсюлмани идват при вас защото условията им го дават, спокоен живот, още и още ще ви наводняват, да не би Швеция, Нидерландия, Белгия, Италия и др. развити държави да са по-добре? Мюсюлманите са напаст и най-лошото, нямат спиране, защото Европа е пълна с недалновидни политици. От къде на къде Европа им е длъжна да ги приема, нужна е масова европейска депортация

233

komitata

преди 6 месеца

влязохте в рецесия и се наакахте споко идва по-голям бахур след 2024г, САЩ ще ви помогнат

232

С България в сърцето

преди 6 месеца

Приятели германци,когато някой пламенен мултикултуралист като Меркел пак ви призове да приютите и да приобщите горките мюсюлмански бежанци,поискайте от него само едно нещо: да даде личен пример.Нека да си вземе у тях,в собствения си дом няколко такива случайно подбрани и да ви покаже как става тази интеграция.Тогава може и да му повярвате.Ние тук, в България, имаме няколковековен горчив опит с този експеримент.Затова сега очакваме нашите българи да се върнат и заедно да си оправим къщичката.

231

Ясно

преди 6 месеца

Вече ще ги прехвърлят към нас1 да си ги дундуркаме като лоялни партньори и членове на ЕС. И кандидат членове на Шенген и еврото. Всичко си има цена, пък може да дадем, може да не дадем. Ще си помислим, но вие действайте българчета нещастни.

230

Анонимен

преди 6 месеца

Интегрирайте, че идват още милиони.

229

Заслуга

преди 6 месеца

До ЬЬЬОцновната причина на последък е необосновно високите социални плащания на мигрантите.А намалете ги и сспрете да се оплаквате

228

Анонимен

преди 6 месеца

Путин обича черни мамалиги,вече неправославните в Русия надхвърлят 40 процента.

227

граничар

преди 6 месеца

Да се консултират с граничарите от ГДР, те знаят какво да се направи...никой да не влиза и излиза!!

226

Еврогейец

преди 6 месеца

Сакън,какво е това нечувано дисримационно изказване.Повече приети имигранти означава,повече евроатлантически ценности за страната.

225

Анонимен

преди 6 месеца

а може може , меркел обича черни мамалиги, щом ги канете си ги отглеждайте

224

Анонимен

преди 6 месеца

Германките отдавна приютяват бежанци. Един рус застаряващ немски женски хипопотам се излежаваше на испанско слънце до млад ваккъл, косматко - арабелко, докато 7-8 годишно момче с млечно-шоколафов загар и рус перчем на тъмна иначе коса търсеше как да скочи в джакузито. Спрях го и му посочих стълбите да влезе без да си чупи краката. Междувременно баба му и тя се излегна до арабелкото, а мамма хиппо дойде в джакузито нежно да обгрижи мешаната скара.

223

Анонимен

преди 6 месеца

По големи расисти от бьлгарите няма!Коментарите го доказват!

222

Шопендар

преди 6 месеца

Ние от България препоръчваме интеграция на мигрантите,и техните новопристигнали семейства.ако не се интегрират,да ги пратят да помагат в украйна да ринат сняг,и да почистват пътищата,за да могат абрамсите/танковете от сащ/да тръгнат в атака.

221

аз

преди 6 месеца

Принудете ги да работят.

220

сетила се Мара

преди 6 месеца

Да бяхте мислили преди 10 години, когато Меркел ги канеше с "добре дошли"! Заради вас Европа се наводни с пришълци. Вече няма спасение от тях. Не роптайте и си ги дундуркайте, като сте ги викали.

219

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Основната заслуга за наплива от бежанци в Германия е на Меркел и нищо чудно,при едни следващи избори,и в Германия да победи крайно дясна политическа формация. Мюсюлманските бежанци,между които и немалко терористи,без война ще превземат Европа,налагайки своята култура и религия и появата на един крайно десен лидер просто става необходима и твърдото отношение към към тези бежанци-хрантутници- неизбежно.

218

КЙИУ

преди 6 месеца

Ти му казваш на БГ-комуниста, че се взимат мерки ,но той си се е наострил срещу германците, че ги сравнява и с годините от 1933....Хем така , хем онака.А не се притеснявайте за Германия, а си гледйте нашата мръсотия.Мечтайте си за Москва на Путин. Там ви е мястото.

217

Честито

преди 6 месеца

Хайде сега викайте меркел да ви помага! Нали тя ги канеше.

216

Deutschland

преди 6 месеца

Аз съм тук от 20 години Но такъв ужас като последните няколко никога не е било.Това са забелязали и българите които пътуват или са дошли да работят тук В градовете от 10 човека на улицата или в магазина 8 са чужденци .Предимно от друга култура.В училищата по едно две немски деца в клас.Докарали са е до там че в града в който живея са набутали араби в къща музей на влиятелен местен политик дипломат граф Роде от 17 век,защото няма места за настаняване на новопристигащи