67

Добре де

преди 9 месеца

Унгария като е против всякакви европейски и натовски стандарти, защо не напусне структурите! Да ходи с Русия! Не помни ли 1956 година и руските танкове? И ако сте чели за тая работа, унгарската армия отблъсква руските танкове, но някакви унгарски колаборационисти се споразумяват с руснаците и им лягат! Като Орбан! И това е народ който нищо не дължи на Русия, не като нас дето винаги ни е натяквано че сме турски роби и сме живи заради Русия!

66

тъй

преди 9 месеца

по едно и също време се разработваха във Франция и Великобритания, в Русия и в САЩ, свръхзвукови пътнически самолети съответно Конкорд, Ту-144 и Боинг, които вънщно много си приличаха, първите два все пак летяха, а Боинга и остана в папките на фаза "проект". Ха напишете защо Боинга не полетя, може да е интересно.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Ей няма как копейките да си признаят, че руснаците са и винаги са били гола вода. То няма и как да е друго, това ше означава да си признаят, че целият им живот е бил една лъжа диктувана от Кремъл.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Че то на колхозниците всичко им е крадено и въпреки това пак не могат да го направят грамотно. Пропаднала нация са и това си е.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Технически Русия е срут, то няма толкова изостанало нещо! Аз мразя Путин и кликата му, руснаците освен пропагандните зомбита, въобще не са лоши хора, те в България са и много готини! Обаче върне ли се там, свободното мнение ще му струва живота в държавата на ФСБ и ГРУ! Това е разликата, руснаците са свободни в България и то много повече отколкото Русия която уж е , освободила" България! България ще освободи Русия, както и я ограмотила!

62

Петров

преди 9 месеца

Българските животни на постна храна от посолството ги е хванала американска ди а рия

61

Иви

преди 9 месеца

Ейс предава 90 000 страници класифицирани записи на Съветския съюз през 70-те години. Леле - 1 полет на ту 144 - 1968г - на конкорд 1969г ... но 70те години те са шпионирали .... Ех тази машина на времето ....

60

Петров

преди 9 месеца

Автомата Калашников убива безпогрешно всякакви нацисти и расисти - немци, французи, американци, украинци

59

Петров

преди 9 месеца

Интересно българите какво свястно са произвели че са се хванали с руснаците. Сетих се, правихме хубави Москвичи по руски лиценз

58

Петров

преди 9 месеца

TУ 144 беше свален от френски изтребител над Париж за да прикрие изоставането на прехвалената западна авиоиндустрия. Конкорда след това се превръща в летящ ковчег, който уби над 1000 души преди да го приземят поради липса на пари за безсмисленото му производство.

57

Анонимен

преди 9 месеца

за съжаление нито конкорд , нито конкордски (ту-144) ги има вече ... иначе световно идеята е добра за свръх звуковите самолети

56

Влади

преди 9 месеца

Всичкото им на руснаците е крадено, цялата наука и технологиите. Обаче сега с подкрепата им за въшливите палестинци, еврейските им агенти в света ще ги отрежат, както и еврейските им учени. И тогава руската техника ще разчита на германиеви транзистори и хартиени кондезатори, като в 60-те.

55

Анонимен

преди 9 месеца

И колко приложим на практика е този "скоростен" Конкорд в съвременния свят когато на запад трябва да отидеш на летището 3 часа по-рано заради проверките за сигурност + 3 часа транспорт до летището в натоварения трафик на магистралите около него, за да дадеш един куп пари за скоростен полет уж да спечелиш време. Плюс още 2 часа проверки граничен контрол, КОВИД, митнически контрол при пристигане. Няма що - голяма придобивка за наивници с излишни пари.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Нямат ли подобни бомбардировачи? Или и тях са копирали.

53

Мимино

преди 9 месеца

Има филм "Мимино", има го в ютюб на HD и английски и френски субтитри, страхотна комедия, филм от 1977 г. там участва Ту 144.

52

До 59:

преди 9 месеца

Абе уpoд, дай си истинските имена, с които би трябвало да се гордееш като голям авиокнструктор и покажи какво си направил през жалкия си празен живот освен л'а'й'н'а. Дървен философ.

51

До 60

преди 9 месеца

Конкорд е уникален самолет, ТУ 144 е краден на 200%. Просто е скъп, с огромен разход, което го вади от употреба. Нещастната катастрофа, доказано не е във връзка със самолета. А русите и тостер не могат да направят, ако не го откраднат

50

Падаря

преди 9 месеца

Много гориво се изразходваше и го спряха, стандартно билетите Европа до Америка в едната посока струваха колкото две чисто нови коли от средния клас

49

Информационна война

преди 9 месеца

срещу Русия.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Конкорд е най голямото падение в авиационното проектиране. Руснаците нямат нищо общо, но сега и за това някой е написал поема. Да пукате дано мръссни западни дженндерассти. Все Русия ви виновна за това че не ставате за нищо.