37

Анонимен

преди 6 месеца

Наблюдаваме абсолютното дъно на финансовата политика на България от поне 1997 г. насам.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Дупката в бюджета няма скоро да бъде затворена. Още в настоящата година ще има поне 1 млрд. разлика между очакваните приходи от ДДС и реалните. Догодина почти със сигурност ще е по-голяма, защото Василев залага още по-високи приходи от ДДС. Ако не ги заложи ще трябва или да приеме бюджет с дефицит над 3% от БВП или бюджет на практика без капиталови разходи. Текущите разходи посмъртно няма да ги свали, защото го е шубе от политическата реакция.Това имаме за финансов министър - човек с куража на мишка и манталитета на агент на ДС. Може би най-катастрофалната комбинация в близката ни история.

35

Майора

преди 6 месеца

Жалко Василев , бищо няма да стане от твоя бюджет! Не стига че продваш 700 000 дка от поземления фонд за 340млн лв за закърпване на бюджета при положение че годишната рента е 90000 лв и залагаш през две години вдигане на данък сгради с 50% поради невъзможност да събереш данъците! Извинявам се Кокорчо , но ела живей с 580 лв минимум пенсия или 933 минимум заплата , пкащай данъци и живей! Надали ще изкараш и 10 дни!А да не говорим за 37 млд заеми които ти вземаш за 3 години, кой ще ги плаща?

34

Анонимен

преди 6 месеца

Като включиш повишаването на цените и данъците, все едно са ти намалили доходите.

33

Рендету

преди 6 месеца

АсАнчу лъжи баш кът "Меринджей"!!! Обещава 11% ръст на доходите (да обещаеш, не означава да съ ожениш) и срамежливо не споменава какъв шъ е ръста на инфлацията!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Извинявайте че питам извън темата, но някой знае ли ако презаредя с ваучер сим карта на yettel срокът й удължава ли се с една година, щото днес се връщам от офис на Yetel, а някаква служителка ми казва, че вече нямало след презареждане да ти важи картата за една година, а за 2 седмици само, ако не презаредиш пак с ваучер. Гледам я неварващо изумен. Моля някой да ми пише ако знае. Има уиски с фъстъци от мен.

31

Емигрант

преди 6 месеца

Никога няма да се върна в България, дори и доходите да се увеличават. България е една пропаднала държава във всяко едно отношение и нищо няма да се промени в положителна посока, дори и след 100 год. Не слушайте лъжите на ококореният крадец и мошеник Асан Василев. Той дори фалира фирмата си в Англия, остави борчове за близо 9 млн.паунда и измами сътружниците си. Върна се България за да краде. Уж увеличава доходите с 11% а цените с 300%. И какъв е смисъла, тогава? Цените в Б-я надминаха Западноев

30

Стоян Стелий :

преди 6 месеца

Според Асанка увеличение с 11% на пенсии и заплати,ще накара българите работещи в чужбина да се върнат,докато в същото време инфлацията и цените на обикновени хранителни стоки са поне два пъти по-скъпи от същите в западна Европа... Явно е хапнал от пицата на КирчУ с кристали или е празнувал с Наско Културата и депутат Петроф! Тотално неадекватен лъжлив и крадлив половонеопределен мъпет на посолството! Срам и позор!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Къде са бе Асковски клоооун???? Стига лъга бе! 20-30% увеличение на цените, 5% средно нарастване на заплатите! Тоя да не е ***, та мори българите

28

Анонимен

преди 6 месеца

Голяма инфлация се задава от към зад океана . Тя ще бутне и еврото и лева . Тез 10 % ще изгорят бързо . Битокйна вече взе да се вдига . Това не е добър знак .

27

Златната ябълка

преди 6 месеца

Местният данък сгради скача, оценката. Освен това - данък "плодове и гъби". Въвежда се и алтернативен данък върху дейността по събиране на диворастящи гъби и плодове.

26

До 27

преди 6 месеца

И аз се питам колко глупав трябва да си да ринеш дъното в склада за 3к или да въртиш геврека на тира за 6к, ама на- правиш го, пък и за акълия се имаш.

25

Анонимен

преди 6 месеца

При мен не е 11%, а около 7, но при петцифрени доходи на седмица е така. Затова развивам още 2 странични дейности да осигуря още повече пасивен доход. А мрънкането на нишоможещите неграмотници само ми помага- повече за мен, нула конкуренция.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ще се върне? Защо да го правят. Яке в бяла страна в ЕС 100 евро, същото в България 350лв. За чий им е да се връщат тук, да бъдат обрани и от държавата и от търгашите.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Тези 11 процента само от новите данъци и осигурителен праг ще изчезнат!

22

СИРИЗА - ГЪРЦИЯ

преди 6 месеца

ПП СА КОПИЕ НА ГРЪЦКАТА "СИРИЗА", ДЕТО ИЗМАМИ ГЪРЦИТЕ ДА ГИ ИЗБЕРАТ И СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ГИ ИЗГОНИХА, КАТО МРЪСНИ КОТЕТА, АМА КЪСНО, СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ИМ БЯХА ОТКРАДНАЛИ ПАРИТЕ... СЕГА НЯКОЙ ДА ЧУВА ЗА СИРИЗА?

21

Анонимен

преди 6 месеца

С тези 11 на сто няма да могат да си платят само данъците!

20

Анонимен

преди 6 месеца

То няма лошо да увеличите доходите ,ама Вие увеличавате и разходите и в един момент като си направиш сметката...парата идва къса....Правете добре сметката да не излезне без кръчмар...

19

Анонимен

преди 6 месеца

А бря,Македония и Албания са с ми кмална по висока от нас ,къв ЕС см е от 16 г и сме с май малко заплата а,Сърбия също е с по-висока ,и тоя се фукат че сме добре ,мошеници

18

Анонимен

преди 6 месеца

На 100 лв 11 лв, без данъци, а с данъци....:))