197

Анонимен

преди 9 месеца

Мале работа е много зле, българи с американско самосъзнание...то да имаш такова трябва да знаеш култура и език и да ги приемеш, но те не знаят а имат?! Колко е жалко и смешно!

196

Ще гласувам за

преди 9 месеца

Възраждане и излизане от еврозоната. Ти нещо недоразвит ми изглеждаш. И не си ми колега...

195

Анонимен

преди 9 месеца

Мале работа е много зле, българи с руско самосъзнание...то да имаш такова трябва да знаеш култура и език и да ги приемеш, но те не знаят а имат?! Колко е жалко и смешно!

194

Берлин

преди 9 месеца

Отгоре върху отромните данъци, огромните цени и инфлация ще започнат да одържавяват дълговете на все повече предприятия за да не фалират! Като например Тец София итн..вие ще субсидирате енергията и дълговете за индустрията иначе ще фалира при тези цени на ток и газ!

193

Анонимен

преди 9 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ЛУКАШЕНКО!

192

Другаря Дзипин

преди 9 месеца

Време ви е за *** Амин

191

Оливия-J

преди 9 месеца

До Ще гласувам за -" Възраждане и излизане от еврозоната. " - колега, айде първо да влезем, пък тогава да мислим излизаме, какво ше каеш?

190

Анонимен

преди 9 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК В ГАЛАКТИКАТА! СЛАВА НА РАДЕВ!

189

Анонимен

преди 9 месеца

Аз само не разбрах, ще ни ремонтират ли тротоарите, осветлението, градинката пред блокаи пътната маркировка в София като ни натрисат по голям данък сгради? Или ще газим в калта, с мъждукащи газени лампи като в Лондонска мъгла 17 век, и ще ни газят по улиците, щото една пешеходна пътека няма измазана като хората в София

188

До 194

преди 9 месеца

Значи ние ще спасяваме със заплатите си Украйна, а Русия ще ни спасява нас?! Ти луд ли си?

187

...--...

преди 9 месеца

До Ивелин Михайлов - вие там в този парк подозрително много приличате на неква секта. Надявам се не накараш хората там да се самоyбият като Джим Джоунс?

186

Ще гласувам за

преди 9 месеца

Възраждане и излизане от еврозоната.

185

Анонимен

преди 9 месеца

Тия съвсем се забравиха. Имаш имот от преди 40-60 г., какво налага промяна на данъка, да не би общините да ти сменят плочките пред входа на две години за да са на някакви нови цени. Само на новите строителства е по приемливо, защото докато ги построят са съсипали всичко наоколо. Не се сещам какво общо има енергийната ефективност с данъка. Като имам такива крушки и уреди ще намалят ли данъка. Такова безумие не е било.

184

До 190

преди 9 месеца

Русия бе, разбира се! Защо питаш?

183

Анонимен

преди 9 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА НИКОЛАС МАДУРО! Ако сайта не цензурира името на венецуелския президент. Ако го цензурира, ВРЕМЕ НИ Е ЗА ПУТИН!

182

Ми аз напълно

преди 9 месеца

Съм съгласен: В България данъците са ниски. В България и заплатите са ниски. В България за данъците които плащам сега нищо не получавам. В България пенсията не е равна на пенсията като в Италия. В България има престъпно забогатели индивиди които никой не съди...

181

А може ли

преди 9 месеца

само за депутатите сътворили поредното м***л0умиЕ "данък въздух" за дишане и да не дишат,докато не го платят?!? Така е демократично! И евроатлантическо...

180

До 188

преди 9 месеца

А нас българите кой ще спаси ??!

179

НГИПСВ

преди 9 месеца

А какво мисли най-големия Исторически паркинг в Света до Варна

178

До 179

преди 9 месеца

Защо използваш това за проруската си пропаганда бе, рашист? Това е за много примитивни хора! Като путинофилите! Не разбра ли, българския народ е Спасител, спасили сме арменци, евреи, руски белогвардейци...ще спасим и тях...ние сме благороден народ, а не унгарци! И Господ ни е избрал за такива! Тия руснаци защо говорят диалект на български, те нямат език?