15

Никаква

преди 6 месеца

И каква е разликата между фашистите и еврейте в случаят с Газа?!

14

До тъпомер 2

преди 6 месеца

Службите за сигурност, особено ДАНС, са под контрола над руския агент Радев, така че не се чудете защо не се вземат срещу руската пропаганда.

13

14 000 убити

преди 6 месеца

Света видя че ционизма е жесток колкото нацизма.

12

bl

преди 6 месеца

Ние с право нямаме исторически комплекс от холокоста и нямаме липса на обективност. Не е ясно защо тук се публикуват зле преведени статии от чуждия печат, които са неприложими към нашата история и политика.

11

До тъпомер

преди 6 месеца

Всички медии под шапката на ***, включително и днес.бг, са рупори на руска пропаганда. Правят го тънко и внимателно, криейки се зад уж обективната журналистика.

10

тъпомер

преди 6 месеца

Напълно не на място и провакативна статия а ла хамаз,срам за журналистиката,дори и само да я цитираш,аз питам за ДАНС за разни коментари тук,и хоп самите те тук публикуват глупости в стил анонимен до анонимен.

9

Факт

преди 6 месеца

Израел от години върши геноцид към арабите,те са се научили от нацистите.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо не си спомням евреите в Германия да са клали цивилни и да са взимали заложници.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Хора замислете се защо от никоя държава не ги искат палестинците, потърсете малко инфо, където и да отидат се опитават да завземат държава и да правят преврати, не са читиви, тва си е, а решението за две автономни държави отново палестинците го отхвърлиха, не са народ за който да си хабите сълците, айде

6

Анонимен

преди 6 месеца

Случващото се в Газа геноцид ли е вече? !4 000 убити, от които6 000 деца геноцид ли е? Малко ли са убитите все още, та да трябва да останем нащрек за възможността случващото се в Газа да се превърне в геноцид.

5

не

преди 6 месеца

По скоро второто обяснява защо се е случило първото. Не се оставяйте да ви заблуждават с празни приказки, винаги всичко опира до едни пари.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Ръководеният от нацистите Холокост над еврейското население в Европа бил отнел живота на 6 млн души. Ръководеният от нацистите Холокост над православното славянско население само в СССР е отнел живота на 27 000 000 души.

3

Virtuozzo

преди 6 месеца

само малко !

2

Анонимен

преди 6 месеца

Да 1000000000%.Еврейте в ампоата на жертва извършват най голямото клане на цивилни от клането в Сребреница.Само че когато сърбите воюваха НАТО почна да бомбандира Белград а сега когато еврейте извършват геноцид всички ги изкарват жертва.Позор !!!

1

Поздрави от Берлин

преди 6 месеца

Да! В Германия да!