10

Анонимен

преди 6 месеца

Пан Наркомански си е изял жълтата вилица от марковата тениска от яд :) :) :)А киевските тр..олове се мъчат с безмислената кауза да ни убедят да застанем на страната на страна, която Не е член на ЕС, за сметка на държава, която Е член на съюза. Няма да стане :)

9

Анонимен

преди 6 месеца

Това е единственият реално мислещ политик. Другото какво е ? "да даваме някакви пари няма значение колко за някакъв териториален спор между Русия и Украйна?" Всичкото мара втасала и само Украйна и Русия останаха неоправени. С тая разлика че в половината им градове си имат паметници на товариш Сталин и други комунистически величия с произход СССР. Едните комунисти се бият с другите комунисти и взаимно се наричат нацисти. Смех и рев...

8

Анонимен

преди 6 месеца

Разумът дебне отвсякъде.

7

ULM

преди 6 месеца

До АнонименТази статистика за броя жители, територията и ресурсите е в процес на преразглеждане.

6

Аз

преди 6 месеца

Този каква пионка е на джуджака, не е истина!

5

Даа

преди 6 месеца

А Крим и него ли?

4

Анализатор

преди 6 месеца

Абе гледам че говорите за Украйна не била в стандасртите за ЕС,Унгария била корумпирана--А никой не казва ние България на какви стндари отговаряме за ЕС-делата се точат по 10 години,кражби от европейските фондове на поразия,корупция навсякъде-седнали да говорим за другите-стига вече.

3

asdddsg

преди 6 месеца

Утре и Македония ще почне да блокира. Трябва радикална промяна на правилата, правото на вето да отпадне, защото ЕС вече е low trust organisation - организация, на която членовете не си вярват.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо в Украйна не е хармонизирано със стандартите на ЕС. Подигравка е спрямо усилията на всяка една друга държава за членство в "елитният клуб" приемането на държава която на практика няма нищо.Нито работещи банки нито здравна система нито производство заради глупавото им зърно с което спонсорират Зеленски да се прави на спасител на Вселената като цяло дори махнаха митата на стоките им.Това е все едно в един луксозен автобус да натоварят един клошар биещ се с друг клошар.Засмърдява неприятно.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Сигурно ще ни блокират и нас за Шенген дори и да ни махнат ветото Австрия и Холандия