9

Анонимен

преди 6 месеца

Ами то 1 процент от Богатите да ги премахнеш ама нали ПЛАЩАТ ЗА ВОЙНИ да редуцира остатъка за тяхната УТОПИЯ!!!

8

Бай Дрън

преди 6 месеца

Не е верно това! Ние ядем повече боб от богатите! Ама ония явно с яйцата ни задминават...даааааа.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До Ами, не Пропускаш некои моменти... Примерно могат да не си ползват толкова частните самолети, защото това замърсява много, а и никак не е пряко свързано с произвеждане на продукти за консуматорите, а си е чиста глезотия. Така че не гледай толкова едностранчиво на въпроса.

6

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

5

Споко

преди 6 месеца

Споко, ЕС все повече обеднява, постепенно ще спре индустирята, ще останат само вятърните мелници и соларните панели едвам едвам да има за осветление, кравите ще ги избият щото много пръцкат и отделят карбън имишънс, европейците ще се хранят с насекоми и червеи и ще спасим планетата от карбън имишъните!

4

Накратко:

преди 6 месеца

Вместо да изтребват 7 млрд души, е достатъчно да се унищожи "Златния милиард", който замърсява най-много! Така е демократично,екологично и правилно!

3

Ами, не

преди 6 месеца

Само така изглежда. Цялото богатство и отпадъците, които отделят богатите, идват от създаването на стоки, енергия и храни с краен консуматор - бедните. В крайна сметка, самото население е туморът, разяждащ тази планета. От друга страна, алчността на богатите, които с години "даряваха" храни на бедните в Африка, за да поддържат цените на селскостопанската продукция високи доведоха до този бум на населението. Защото, това беше възпроизводство на бедността.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Да , доста е лицемерно , хора които имат яхти и самолети , да налагат ограничения в двигателите на колите .Техните фабрики произвеждат всякакви неща опаковани в пластмаса и найлон , а на нас ни налагат разделно събиране на болкук , данък смет и всякакви екологични ограничения

1

Богат

преди 6 месеца

Аз съм само богат и aкaм по 4 кила дневно. Като бях беден, aкax само по 2 кила. Иска ми се да стана свръх-богат и спокойно да си aкaм по 6, по 7, що не и по 10 кила дневно!