280

Анонимен

преди 6 месеца

Вреден си за България Тагаренко! Той и Зельо вика, че е вреден за руснаците, ама колко украинци погуби? И на какво заприлича хубавата преди Украйна? И колко народ прогони по чужди държави? Накривил е калпака на руснака. Като го зарежат и американците ще стане вреден и за себе си.

279

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев си е много точен - най -добрият министър , че Русия е вече в Азия той не е виновен .

278

ода за предводителя

преди 6 месеца

Запаши Тагаренко меча и поведи безчетната българска орда да завладеем и Китай , само внимавай китайците да се не опикат от страх , че ще ни издавят .

277

анонимен64264

преди 6 месеца

много точен коментар от подолу подписания,тюфлеци и плондери които само се угояват в тази армия, а триото боко,пеевски и тагаревич трябва да ги пратят само за 3 часа на първа линия в украйна и тогава няма да можеме да им изчистиме гащите ,зашото там е едно ,а тук на топло под охрана и под покрива на народното събрание е друга господа наглеци,вие сте срам ,а този некъдърник военния министър е позор и има наглостта да говори,ти нетрябва да си тук мутро предателска и блюдолизка

276

Анонимен

преди 6 месеца

Вреден си за българските интереси бе гад продажна!

275

Анонимен

преди 6 месеца

Тагаренко, защо купуваш американска техника, като в българските заводи се произвежда подобна?

274

Анонимен

преди 6 месеца

Доктор Гълъбова, погрижете се пациентът Фьодор Тагаренко да си пие редовно хапчетата! Не бива да пропуска и ден, че може да пострада лошо!

273

Анонимен

преди 6 месеца

Добри Джуров беше последния нормален министър на отбраната. Съвсем случайно попаднах на запис от последния парад. Армия, войници като струни. Техника. Мощ. И наскоро седя на опашка за миверална вода в Горна Баня и едни дебелаци в ватовски униформи. Едни смачкани. Една лицева опора не могат да направят, че ще се спукат.

272

Браво Тагарев !

преди 6 месеца

Мачкай червените предатели начело с Фигуранта , клели се във вярност към Русия и Копейкин !

271

нстк

преди 6 месеца

гнидата тагаренко е вреден за България

270

Анонимен

преди 6 месеца

Веселин Вучков се казва човека,сори за грешката

269

Анонимен

преди 6 месеца

Русия или САЩ искаха да си нарежем ракетите, за да влезем в НАТО? Тагаренко, къде са българските интереси? Знам, честит защитаваш украински и американски.

268

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев е грамотен и отговорен мъж ,който бърка с боксовата ръкавица на русофилската леш в кафявата точка.За министър на МВР става единствено Климент Вучев.Това момче сега е много просто,абе милиционер си е.Да пази портала става.

267

Анонимен

преди 6 месеца

Когато станахме НАРОДНА РЕПУБЛИКА ПРЕЗ 45 Г БЯХ НА ДЪНОТО по икономика и за 30 годин станахме 27икономика в света !!!! и повече от 15 млн едър и рогат *** (статиската е в нета )Построени нови заводи и фабрики повече от 3000 и 3, 5 приръст в населението !!! сега сме 6 млн и пак последни в икономиката - живеем по инерция от старото стопанство - да найстина си вреден !!!!! а парите са от народа !!!!! и кой ти дава право на живот когато си против народа !!!!

266

Анонимен

преди 6 месеца

Ако бяха достойни държавниците ни, точно това щяха да направят. Да създадат работни места, производство, но този ще направи по-точно обратното. Ще затрие производството да натика гладните в армията.

265

Анонимен

преди 6 месеца

Тагарев е вреден за българските интереси.

264

Анонимен

преди 6 месеца

ТОЗИ ВМЕСТО оръжие да създаде терен за едър рогат *** който дава месо и местни храни , млеко и млечни продукти ,кожа и кожани изделия и нови работни места!!! ТОВА което беше при ЖИВКОВ -15 МЛН!!!!А СЕГА ЕДВА 2!!!! И И И Аз ли съм диверсан или той ! а за да сме побени ни трява няколко по 1500 !!!! и !сармат! даже не трябва

263

Тео

преди 6 месеца

Професия:скнукс! Тоя е типичен пример! Не го интересува дали е полезен за България, а да е вреден за Русия. А руснаците сигурно дори не са чували за него! В крайна сметка сме демократична държава - всеки има право да си смръди на воля - но аз нито съм гласувал за неговите, нито го поддържам, за това смятам, че заглавието е меродавно само за първите две думи след двоеточието: "Вреден съм". Дано си иде и той, и неговите!

262

Анонимен

преди 6 месеца

И за американските ивнереси не си особено полезен. Въобще вреден си по принцип. Марш в Украйната.

261

Анонимен

преди 6 месеца

Е някой разбирач от евроатлантиците да напише тука как тези Страйкъри ще са полезни, при положение, че всяко едно дронче за 400 ги праща на секундата в небитието заедно с екипажа и войниците вътре (справка - опитно доказано в запорожските ливади). Не е ли по- добре за БЪЛГАРСКИТЕ нац. интереси да си създадем с тези пари дронови и противодронови войски, вместо да ги пръскаме на вятъра за напълно безполезни машини???