134

Yes...

преди 6 месеца

Започваме с Киро, Асен, Цончо и Копейкин...

133

Упс

преди 6 месеца

Не гледайте войната в Украйна, това ще продължи и след това.

132

Анонимен

преди 6 месеца

И партийните членове!

131

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не е нападнал страната ми,за да ходя да воювам.Украйна не ми е родината.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата администрация, 3 месеца в селското стопанство и 3 запас!

129

Анонимен

преди 6 месеца

А кой ще ни пази от тези които ни пазят, истината е че ние няма какво и кого да пазим освен собствените си животи. Така че без нас ,евроатлантици, водете си войните сами.

128

Факт

преди 6 месеца

А за жените държавни служители важи ли?

127

мнение

преди 6 месеца

Това обучение, ако не се провежда в казармени райони (а не да си спят в къщи), не е интензивно и е по-малко от година, ще е чиста загуба на държавни средства

126

Уха

преди 6 месеца

Чакам някой чиновник да излети от работа, защото е негоден за военна служба или го е страх

125

Анонимен

преди 6 месеца

Грам не ме интересува Украйна!Откъде накъде български мъже ще загиват за чужди интереси?Този на снимката е най-мразения човек в България

124

До 169

преди 6 месеца

Ти докога мислиш, че фронта ще те обикаля и някой друг трябва да те пази, докато ти работиш онлайн?

123

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 6 месеца

Мед ми капе на сърцето! В интерес на истината Министерството на Отбраната опитаха да привикват по-старите на възраст между 40 и 60 години с военна квалификация, но имаше решителен протест, много от хората предпочитат да отидат в затвора, но да не загинат в Украйна. Сега се отива към хората, които не могат да мърдат, а именно от държавната администрация. А чиновниците се подиграваха с останалите като пишеха, "че са страхливци" след като не искат да ходят в Украйна. Да заминават те сега!

122

До "по същество

преди 6 месеца

Търбухът ти, който пълниш с варени картошки и гречка и ги поливаш със самогон, ще се стопи като получиш повиквателна. Не ми се мисли как би си изпълнявал задълженията като гражданин на Европейска България!?!? Или може би милееш за сибирската тундра - жалък си!!!

121

ТАГАРЕВ ЛЪЖЕ

преди 6 месеца

АНДРЕЙ НОВАКОВ БЕШЕ СКЪСАН НА МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД В ПЛОВДИВ. ИМА ПРОБЛЕМ С ОЧИТЕ. ПОСЛЕ ТИХОМЪЛКОМ ГО ИЗКАРАХА ГОДЕН И ГО ПРАТИХА НА КУРС И ОБУЧЕНИЕ. ТОЙ ТАКА И НЕ ГИ ЗАВЪРШИ.

120

До 162 СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Няма от какво да се плашат, да ходят да изкарат курсовете. Комплексари, които знаят, че за нищо не стават, сега ще се оплакват.

119

По същество

преди 6 месеца

За провал в набора, трябва оставка. Не да мислят схеми да напълнят на НАТО гладния търбух.

118

Център

преди 6 месеца

Ромейте само за изборите ги отглеждаме.

117

Анонимен

преди 6 месеца

Към Служил. И аз съм служил, че и две години, че и в гранични войски, но не усещаш ли, че работата вече бие на друго! Едно беше България с огромната армия, далеч от вероятност за война, защитена. Сега е съвсем друго: обезоръжена и както праща оръжие за една воюваща страна, така ще прати и "защитници" за да помага на "демокрацията"!

116

Анонимен

преди 6 месеца

Този тестикул сериозно си е навил на пръста да праща на фронта българи. Иска ми се само 10 секунди насаме с него. Тогава ще видя героизма му. 10 секунди. Само десет.

115

Ха ха,

преди 6 месеца

На щатният все Бойко Борисов му е вътре!