66

VladTepes

преди 6 месеца

До ПерукатаСпорно е доколко Барбуков е по-добър ръководител от Перукан. Надали ще е по-лош, но е съмнително да постигне сериозна промяна в положителна посока.

65

Qwerty

преди 6 месеца

Значи ако започнеш работа в частна фирма си 6 месеца на изпитателен срок, в който работодателя може да те освободи по всяко време ако по една или друга причина не е доволен от теб и от постигнатите резултати, но ако си шеф на БФС 18 години никой в държавата не може да ти търси сметка и отговорност за резилите...

64

Протести с/у мутри

преди 6 месеца

Лаком Боби кокала не пуща. Тоя се държи като Бойко Борисов през недалечната 2021-ва година.

63

Перуката

преди 6 месеца

Бербуката ако беше станал шеф, това никога нямаше да се случи. Не само, ами сега можеше вече да бележим и футболни успехи и да се гордеем с българския футбол. Но когато бяха "изборите" в БФС, народа си мълча и САМ СИ ИЗБРА ПЪТЯ, който води до вчерашните събития. Причинно-следствена връзка.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Няма ли някой фен в енергото да му спре тока? или някой от ВиК една авария станала? Да се разправим с Боби като в доброто старо време от преди комунизма.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Продължаваме напреде. Вече са последни в групите и всеки ги бие.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Това си е терор и е незаконно. Феновете могат да имат претенции само към клубовете си, и то и директни, щото дори нямат глас в общите събрания. Там да си сменят делегатите на конгреса на БФС. И понеже там никой не ги пита, тръгнаха да оправят националната гарнитура. Резултата е погрома в столицата. Феновете да си знаят мястото, журналисти и политици също. БФС е сдружение на клубове, а не парламент или ток шоу предаване. А ако ще манипулират фенове да рушат, то закона рано или късно ще се намеси.

59

Анонимен

преди 6 месеца

Боби пие скъпо уиски и слуша евтина музика. Не му пука за протести и потрошени улци. Нали у тях не е потрошено?

58

edin ot...

преди 6 месеца

Някой не наясно със ситуацията и пише празни приказки ,Мокета е задължително да си подаде оставката след което става клиент на прокуратурата за корупция и бездействие и ОПГ , сега е под юрисдикцията на фифа и уефа ,знаете как свърши Блатер и Платини?Второ :Бербатов ,той не е единствена опция за" бфс"ще има и др .кандидати ,дано да се издигне Данчев той е много навътре с материала и е ерудиран!Сега само се чака"наглите"да паднат!!!!

57

Анонимен

преди 6 месеца

От БФС ви показаха среден пръст. Това е реакцията. Друга реакция някой видя ли? Аз не знам каква е тая държава дето не може да махне една перука? И въобще не знам за какво и е на държавата тая перука? Да повлече сума народ да си загуби работата за едната перука. Министри ще подават оставка, но перуката - не.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Футбола се превърна в една комарджийница, а ултрасите са дилъри. Само прокуратурата не го знае явно това.Вината трябва да се търси 20 години назад, при един дето беше Футболист-1 на Републиката, а иначе селски фудбалер и треторазрядна мутра.

55

карачанаков

преди 6 месеца

,,Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!......,, Митко,Бербатов ти ли си ве?

54

Смел Гибсов

преди 6 месеца

До БОБИ Е ГОЛЯМ!, да голям и кафяв и мирише .....ДОВИЖДАНЕ!

53

Анонимен

преди 6 месеца

Хубаво играхме, но нямахме шанс! И те така!

52

Форс

преди 6 месеца

Вън не само от бфс а от държавата тези крадливи ,алкохолни и безмозъчни индивиди Всички до един да бъдат изчистени защото заради тях се ля кръв

51

венци

преди 6 месеца

Не само оставка.Трябват и арести.Перуката,Костадинов и Лечков са за затвора.Заради тях вчера София се превърна в Бейрут.Ами ако имаше и жертви.Очакваме арести в БФС.И то незабавно.

50

Да

преди 6 месеца

ОСТАВКА и на Денко кокорчо и Кирчо и на цялото то ппдблбгт!

49

Анонимен

преди 6 месеца

На Боби му дреме на перуката! Ще он0ди Мимето, ще люсне няколко уискита и до там.

48

Анонимен

преди 6 месеца

За 18 години ЧЕТВЪРТИЯ в Света стана ПЪРВИЯ в Света спечелил световната титла "Нищoпpaвeц". За 18 години няма друг такъв президент на футболен съюз "участвал" и "спечелил" толкова много турнири. За "Наздраве" дано си пази някоя бутилка от 1993 година, тъкмо ще е 30 години отлежала. Пускай Преслава и джиткай с китчици.

47

име

преди 6 месеца

ОСТАВКА СЕГА.