65

На

преди 6 месеца

фона на милионите, които са си тръгнали завинаги, това е нищо. А що са си тръгнали... ами сами се сетете.

64

Хм

преди 6 месеца

Ако приемем тези данни за верни(положението е много по-зле) и екстраполираме, ще излезе, че след 20 години с България е свършено. Българите ще са малцинство, а Догановата мафия ще управлява еднолично. Впрочем те отсега дават заявка. Тъй че 1400-годишнина НЯМА да има...

63

1

преди 6 месеца

2

62

Духоловец

преди 6 месеца

От Англия се завръщат най-много, но под формата на привидения. Настаняват се в многобройните празни апартаменти и къщи. Има да ги ловя ...

61

Викарио

преди 6 месеца

От 10 мил. избягали 5 мил.,и се завърнали 314 хил. взеки пенсия от западна държава.За останалите ще почакате още.По груби сметки от 5 000 000 изваждаме 314 00 и се получава една скромна липса от около 4.5 мил българи които отново и отново са изпуснали самолета за БГ.То на такива писаници да се смееш ли,да плачеш ли!

60

Анонимен

преди 6 месеца

Яко протест и развиване на България като самостоятелна държава. Развиване на земеделието и селските райони, защото там е богатството ни. Освен вафли, олио и кренвирши нямаме хранителна промишленост. Ама знаете ли къде е проблема - българина не иска да бачка яко. Народа го мързи, като гледам и децата какви ги вършат, ясно че положението върви надолу

59

Мене Киро Тъпото

преди 6 месеца

И Асенчо ме спират да се върна! Не виждам бъдеще в България под управлението на такива пълни де били!

58

Анонимен

преди 6 месеца

До 57.Е как да се върнем в държава, в която бивши бодигарди и мафиоти управляват. Де що дело или следствие се почне срещу тях бива пометено под килима защото липсват доказателства? /Я кажи в коя западна държава политически лидер е осъден на затвор ефективно ?

57

Сейко-8F32

преди 6 месеца

Последното поколение българи се роди по другите държави,там се роди,изгледа,израсна и образова.Защо ги броите в преброяването? Това че са поромци на български граждани,тах това не ги прави такива.Да,може да вземат БГ паспорти,само че по ,,натурализация",а тази процедура вече е за чужденци.Не го забравяйте и това.

56

ауу 2

преди 6 месеца

народеца про***ст и тъ***п верва на Крадеца Боко Тиквата и другите крадци Костов , Доган И ПЕЕВСКИ и тн " политици" .това не са политици а крадци обаче ....и жалко за България обаче както каза БОКО матряла е мн зле ....

55

Анонимен

преди 6 месеца

До 68.Бонго -Бонго.Връщат се да си изхарчат парите и после пак там.Храната е по ефтина от България поне два пъти.Работа бол, образование, култура берекет.Няма лишения.Ти си много елементарен е.Нищо ,нищо ама нищо в чужбина не е по евтино освен няколко вида хр.продукти.Няма услуга която да е по евтина.Болшинството от хората живеят от заплата до заплата.И да кажеш че Няма лишения ,това са твърдения на найвници.Отиди в чужбина живеи там после говори.

54

аууу

преди 6 месеца

До До 28ово БГ-то нема иконмика ! нема правосъдие ....нема здравеопазване а народеца *** и *** лъжат както си искат разни измислени " политикани " .....жалко за България

53

Е Ово е Стандарт

преди 6 месеца

От 9.5 милиона,останали 6.5 милиона заедно със завърналите се.И след разбора се разбира че от всичките 6 милиона,половината са пенсионери без пенсия,а другата половина минава в графа ,,Б-(разни)".

52

Анонимен

преди 6 месеца

3 милиона няма да се върнат.

51

до 65

преди 6 месеца

До Анонимене то у БГ няма държава вече !

50

бг смешки 2

преди 6 месеца

абе щяхме да питаме Самоковеца и Жоро Илиев за Костов и приватизацията ама бог да ги прости !

49

Анонимен

преди 6 месеца

Поздрав за всички гануовци в чужбина.За които е фикс идея да плюят държавата си,да обиждат сънародниците си ,да сочат с пръст друга държава и видиш ли колко било нещо там по добре си .

48

До 28

преди 6 месеца

Общо взето не. Гануо, както ти наричаш сънародниците си, отива в чужбина, изучава се и успешно се реализира там. Сееш злоба без да се запиташ, защо Гануо е направил този избор, а не твоя.

47

Анонимен

преди 6 месеца

А колко изчезнаха навънка? Ама акцентираме на това, което е удобно, нали? :)

46

Анонимен

преди 6 месеца

314000 са се върнали от къде? почивка в Гърция? Който излезе и си оправи живота не се връща. Какъв беше онзи артист, който беше представил милата ни родина като външна тоалетна? Ми прав е. От истината боли най-много, а тогава всички много се засегнахме. Ама си е прав.