119

Анонимен

преди 10 месеца

Нема да падне, бибитко. От Брюксел те държат с чатал зад врата, не можеш да мръднеш. Колкото и да се пениш, ще подкрепяш правителството. Точка.

118

бате се ненасити

преди 10 месеца

Човек е голям колкото са големи мечтите му , беше казал някой , проблемът на Мутрьо е , че при него не става въпрос за мечти , а за мераци , пък и не ми изглежда на човек в буквалния смисъл .

117

Анонимен

преди 10 месеца

100% лови *** риба в мътна вода. Предизвиквайки криза с горивата сега, дебелият Генерал Борисов иска да се изкара отново Спасителят през март, когато неговата кукла идва на власт и мерките за овладяването на създадената от ГЕРБ и ДПС криза с горивата ще започнат да дават ефект.

116

Азе

преди 10 месеца

100 % коректен !

115

За Витков

преди 10 месеца

И най-важното е да излизат парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС и да се подпишат ,че поемат отговорност ако има вдигане на цените и недостиг на гориво ако се отнеме деругацията за 3-и дни. Щото много благи приказки ама отговорността друг да я носи.

114

Алекс

преди 10 месеца

Без руски петрол рафинерията в Бургас спира работа.Следва поскъпване на горивата,масови протести и падане на правителството.Нормален управляващ няма да отмени дерогацията.На Тиквун му е лесно.Гледа отстрани и ръси акъл.

113

Анонимен

преди 10 месеца

Буци буции, вчера викаше отмяна на дерогация или оставка, *** тия се усетиха, че като няма дерогация горивото скача на средна европейска цена от 2.20 ама евра и пак следва оставка и сега държат. Сега типична Борисова маневра като снишен *** опитващ се да се търкаля по хълм нагоре докато не се спре да юу се обръща внимание. Чакаме финалната маневра когато плужекът за изтърколи *** 180 градуса.. отново.Тук няма да коментирам, че Буци със шефа на Лукойласи играха дъшги години покер и данъци йок

112

За Витков

преди 10 месеца

Ми явно на вас ви е важно пусти му петрол и падането на правителството.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Борисоф разиграва театър. Че е загрижен ,,евроатлантик".Всичко се допира до това , да не допусне да бъде разследван за криминалното му управление.И поводът сега е ,,петролът".Василев , ако трябва да сме честни , наистина забърка каши Договори се с ,,Лукойл. по остарял и не изгоден бизнес модел на разплащане с данъци...Моделът ,,разход плюс"..Който позволява на Рафинерията да плаща данъци колкото един МОЛ.За това ,,Лукойл " изведнъж се съгласи да плати повече данъци от договореното в знак на добр

110

Свобода

преди 10 месеца

ПП и ДБ се доказват като коалиция, която наистина мисли за България и българина. Май версията с посолството не е толкова валидна.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Деменцията и Си разбраха ли се за фентанила?

108

Наблюдател

преди 10 месеца

Даже и не е въпрос на "дерогация", а какви мерки взема Денков за преминаване на неруски петрол ...никакви! Явно се гласят на фиктивна продажба/Асен Василев говори за това/, да вдигнат цените при ротацията , и да изкарат Борисов виновен ! Те чисти , а ГЕРБ "виновни"? И прекаран отново ще е целокупният Българин, като виновни ще са "ГЕРБ "? Няма кой да им се върже на тези номера! И Борисов си е прав!

107

Анонимен

преди 10 месеца

Мутряка са го натиснали и го играе евроатлантик, ама помним как построи на руснаците тръбата........ай сиктир..за затворааа

106

к

преди 10 месеца

Бойко, разваляй сглобката веднага !Осводи народа от тази ***.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Обявиха, че Лукойл има готовност веднага да заработи без руски петрол! И кой им забранява да работят без руски петрол - никой! Що не преминат тогава на неруски, без да чакат какво ще решават Бойко, Кирил и ЕС?

104

Анонимен

преди 10 месеца

Борисоф търгува свободата си.Колкото оцелее все файда е.Рсзиграва ролята на загрижен ,,евроатлантик".Но знаем , че Борисоф никога не е искрен.Зад многото шум който вдига се крият ,,страх и уплаха от разследване.

103

тарикат отсекъде

преди 10 месеца

А ти Мутро що си толкова дерогирана *** , искаш ем на началниците да си драг , ем да гушнете с Доган , Пеевски и сие Нефтохима ли , след като изгоните Лукойл .

102

До 90

преди 10 месеца

Подписва Байдън, след като Сената не гласува нов транш за Киев! Накараха ги да правят война срещу Путин и сега им казват да се оправят сами!

101

Анонимен

преди 10 месеца

До 100...Не е само това....Борисоф повече го притеснява собствената свобода.Защото го заплашва разследване и затвор Борисоф достатъчно е крал Сега го интересува свободата и оцеляването му.И така притиска и диша във врата на Василев.С иначе никакъв ,,евроатлантик" не е.

100

Анонимен

преди 10 месеца

А сега как ще вдъхновим зомбитата да се бият и да умират само защото пред тях стои враг. До сега можехме да ги мотивираме с победата над Русия, а сега как?