51

Анонимен

преди 6 месеца

Всъщност, палестинци няма, там са араби от Мюсулмански братя. Палестина е само областта както Македония. Затова и иранците ще се месят, точно защото там живеят араби. Всички имат право на живот, НО САМО АКО НЕ НАПАДАТ БЛИЖНИЯ СИ СЪСЕД. НЯМА РАЗУМ В ЖИВОТИНСКОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

50

ДО 55

преди 6 месеца

Ами палестинците да си уредят държавата....кво им пречи

49

До До 49

преди 6 месеца

Аха, да прсав си това са официалните ... неща! Обаче неофициално там всичко е под израелски контрол! И реално палистинското забележи не правителство а ръководство иска одобрение от натаняху за всяко свое решение! така, че реално палистинска държава един вид няма! Има палистинска автономия! виж тръмп се опита да направи нещо като стинска палистинска държава, но той искаше държавата да е разкъсана на територии без връзка м/у тях! И естествено не успя!

48

ХАМАС НАПАДНАХА

преди 6 месеца

Израел на 7 октомври, не обратното.....дали това е истина

47

Лицемер нетаняхуй

преди 6 месеца

Все едно Хитлер да плаче за жертвите на Холокоста. Този е истинския военнопрестъпник. Но Израел е в правото си да убива деца и жени в болници, да бомби църкви и джамии. Няма репортаж за всяка жертва на палестинците, всеки един баща и майка, загубил детето си, всяко дете, останало сираче. Те са просто бройки за света.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас отиде и целенасочено убиваше и отвличаше цивилни хора, Израел какво да каже . Защо сега се опитват да ги критикуват, как според "демократичните" американци се води война без жертви. Разпалиха света и сега фалшиво се правят на загрижени. Вече им знаем номерата.

45

До 49

преди 6 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир.

44

ОРЪЖИЯ И ТУНЕЛИ

преди 6 месеца

Под най голямата болница в град Газа......

43

...

преди 6 месеца

ми след като има израелска държава трябваше, от много отдавна да има и палестинска държава! Сега е ясно израел се опитва да направи ивицата газа израелска територия! при това като избива жителите и! Определено обаче там мир няма да има! При това още много много време!

42

ДО 46

преди 6 месеца

ВСУ пред портите на Донецк......

41

ЖЕРТВИ ИМА

преди 6 месеца

Хамас да са мислили като нападнаха Израел на 7 октомври

40

Щирлиц(таен агент)

преди 6 месеца

Дори и аз не знам нищо за контраофанзивата.Блъф е.

39

ДАВАЙ ИЗРАЕЛ

преди 6 месеца

Око за око, зъб за ЧЕНЕ

38

Анонимен

преди 6 месеца

Косвени жертви сър!!

37

ХАМАС Е АГРЕСОР

преди 6 месеца

Не бива да се жали....бой по канчето

36

Анонимен

преди 6 месеца

Стига сте викали и философствали ами събирайте се правете подготовка и отивайте да освобождавате арабите от Газа .Те Хизбула и Иран се извъртяха но вие отивайте ще направите добро дело , серсеми .

35

Анонимен

преди 6 месеца

Натаняху е лицемер и лъжец като Винету!

34

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Браво на Нетаняху и Израел, трябва да избият всички палестинци и основно децата, те са бъдещи терористи. Палестинците не са хора, те не заслужават да живеят.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите са нацисти. При тях не се допускат бракове с други вери или националности. В момента избиват арабите, както навремето Хитлер тях и целият свят си затваря очите за това.

32

Дядката

преди 6 месеца

Натаняху е военнопрестъпник и крупен мафиот , който когато дойде на власт започва войни с арабите!У нас е същото , но ние не почваме войни а самоунищожение за сметка на шепа крадливи и продажни политици!