56

Анонимен

преди 6 месеца

А Доган и Шиши дъгласни ли са с Ердоган ?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахах ... по принцип е прав, но като се има предвид, че не виждам на картата държава с името Кюрдистан и ми става смешно. Да, Запада е лицемерен, но Турция е не по-малко лицемерна. Сега на всичкото отгоре кюрдите се очертава да имат още един силен съюзник в лицето на евреите. С тях хем ще клатят Турция, хем Иран.

54

Mehmet Fatih II

преди 6 месеца

Ердоан има топки да нарича нещата с истинските им имена. За разлика от Европа, която има грях към евреите, но на другият ден тръгнаха с ермолките по главите. Какви лицемери само. И спрете с този Константинопол и Цариград. Такива градове няма. Има Истанбул, на който на тепсия да ви го дадат, не може байраците да свалите само. Живеете цял живот с някакви мечти, угаснали преди повече от 500 години. А Ердоан и Турция не са хапка за никого, хеле в Европа, няма такива с топки. Слушат и изпъляват.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Ердоган да си прибира двата милиона палестински цигaноpи и района ше се успокои.

52

Анонимен

преди 6 месеца

ако сте истински християни дайте и другата буза на мюсюлманина

51

Аааа

преди 6 месеца

Натовците...недейте така. Нали сте за НАТО. Е Турция не само, че е член на НАТО, а е и втората по големина армия в тоя съюз. Къде го мендераса Гладен секретар от Норвегия да се изкаже. Ха ха ха....

50

Анонимен

преди 6 месеца

Турция е терористична държава а Кюрдите са партия.Щом едното е вярно, и Хизбула са партия, тои другото е вярно Кюрдите също са партия поставени на геноцид от Ердоган. Зависи от коя камбанария искаш да погледнеш.

49

Един Българин

преди 6 месеца

Ердо скоро ще има и той атомна бомба. Да видим дали МААЕ ще го търпи, но по-скоро и той ще е "изключение". Щом с дипломация не става нападнете Израел? Нали имате най-силната армия в района? Защо не превземете Израел и "освободите" Газа? Голяма ти е устата ама смееш да се отваряш на по-малките (по исторически прични) като нас, Гърция и Армения. Кюдите с нетърпение чакат да нападнете Израел.

48

Наблюдател

преди 6 месеца

Преди 10 години турците бяха много по весели, с увереност гледаха напред. Сега горките са проверили нос и се надяват всяка година на едно...поне 100 процента да бъде само инфлацията за годината. И въпреки това,подобно на нас пак гласуваха за този султан.

47

видинлиика

преди 6 месеца

Е там е грешката , че тия терористи спечелиха избори. Хамас е политическа партия, която за всичко друго мисли ,но не и за обикновените палестинци, които са ги превърнали в жив щит срещу оръжията на Израел. Който защитава политиката на Хамас е терорист.

46

Българин

преди 6 месеца

Ятака на управлението на Хамас знае, че ЦАХАЛ, ШАБАК и МОСАД действат успоредно. Подобно на иранците и катарците, му треперят шалварите, щото Израел като каже, че Хамас ще бъде унищожена навсякъде, е НАВСЯКЪДЕ...

45

Анонимен

преди 6 месеца

Исляма ерес!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Поредният ислямски диктатор! Държавата му тъне в мизерия, пък той имперски мераци имал! Турция откакто тръгна по пътя на радикалният ислям, все по-зле и по-зле става! Ще игряе и там сопата, скоро време!

43

Анонимен

преди 6 месеца

П.рост .зрод е Ердоган.Дано да се гътва по-скоро,че и турците да се съвземат от него.

42

Анонимен

преди 6 месеца

За да спаси турската икономика, Ердо трябва да върже лирата за рублата!

41

Българин

преди 6 месеца

Ислямиста с отомански мераци, заради некотролируемата си омраза към запада и евреите остана само с иранците... От цялата му реч разбрах, че турската лира я чака такова свободно падане, та ще се трият три-четири нули... пак. Хак да му е.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Ердоган, Лукашенко, Орбан, Радев, искат да са някакъв фактор, но не са нищо повече от Фицо!

39

Pkk

преди 6 месеца

Какво е Турция и какво е Кюрдската Работническа Партия? М?

38

Анонимен

преди 6 месеца

Време е САЩ да праща смаолетобосачите и Цариград да стане отново грътцки.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Брех...Султана се изряза по крилото..ами ПКК каква е...и тя се бори за собствена държава....Автогол...Падишах...