71

СВОЙ

преди 6 месеца

Войната е ясно,че ще приключи с капитулация на Укро армията. Началото на лятото кандидат Президента Кенеди заяви за 300хил убити Украинци.Сега вече са над 500хил,особено след прослувутото "контранастъпление". Мъже все по трудно се ловят,че се наложи Укрожапистите да мобилизират жени и инвалиди.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Кола бомба????? Така действат едни типове на които им викат терористи.

69

Бай Дрън

преди 6 месеца

Какви репарации те гонят пък теб. Това не е война. Русия не е обявявала война, нито пък Украйна. Ако за всяка СВО се плащаха репарации, САЩ тряябваше днес да изпразни федералния резерв и да стане племенна държава. Не че не е била в миналото де...

68

Бай Дрън

преди 6 месеца

Тоя се занимава с войните на Путин явно, защото му е невъзможно да се занимава с безбройните войни на САЩ.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Казват че си купил скъпа яхта ,с кои пари на сащ или на ЕС )

66

Анонимен

преди 6 месеца

До Хайде, хайде до 136 : Приятел това Китай ще го прави икономически , а не военно. В определени райони на Русия китайското икономическо влияние ще е толкова силно , че те ще определят нещата там без сила. Като предоставят стоки работа и заплащане, а в замяна ще източват ресурси и ще определят развитието на регионите, в които ще проникнат най-силно.

65

Хайде, хайде до 136

преди 6 месеца

Вие серизно ли? Китай /или която и да е световна сила/ ще отнеме територия от Русия? Ама моля ви, размишлявайте. Над 95% от ядрената сила на планетата ни е концентрирана в САЩ и Русия. Че Китай също е много сериозна сила е ясно, но ... къде отидохте на пряк сбъсък?

64

Анонимен

преди 6 месеца

До 133. Ти наистина ли вярваш че са само 23000 убитите украйнци? А защо тогава вече мобилизират куцо и стакато. Дори и жени. Сложи още една нула към тази цифра и я умножи по 2. Ще бъде по реалистично

63

Анонимен

преди 6 месеца

"Освен това Москва изглежда все още вярва, че украинците правят това, което Западът им казва"..............Разбира се, че руснаците се самозалъгват. Западът хвърля милиарди в Украйна, без които Киев би се споминал, но оставя украинците да правят с инвестициите им каквото решат. На всички ни е известно, че когато някой хвърля милиарди в посока на друг, той не очаква последния да му играе по свирката. Всичко това се прави за световен мир, любов и разбирателство между народите. И за един мармот.

62

Анонимен

преди 6 месеца

"Въпреки това, скорошна статия във Washington Post, която изглежда е написана поне с благословията на американските власти".............Друго си е да четеш независимата западна преса.

61

Хайде, хайде

преди 6 месеца

Идея си нямам как, кога и защо някой си реши, че Украйна има какъвто и да е шанс за победа? За каква победа? Война е, победителя трябва да завземе победения. Нали, някак не е сериозно. Полша и Румъния вече съвсем открито се облизват за части от Украйна. За каква "победа" все още се говори?

60

Анонимен

преди 6 месеца

няма нищо страшно в медведа убил съм 29 от тях

59

Анонимен

преди 6 месеца

Гледайте "Квартал 95".Има филми,които са по истински случай,а това е първия в света сериал,по който сега правят всичко.Всичко се развива по сценария от сериала 1:1.На укрите им е било смешно като са го гледали преди години,а сега реват.Зеленият наркоман да спира дрогата!Продаде си народа за пушечно месо.

58

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Гледам проруските блогери, записи от специалната операция, все повтарят "двестя двестя, все нах*й, двестя". Там ръка, тук крак, пушек. Хаймарс било.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Путин е велик.Русия е велика.

56

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 119 и един мармот овива в целофан нали )))

55

Анонимен

преди 6 месеца

Единствените победи на хохлите са в бг форумите.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Путин планира да похарчи около 110 милиарда долара за войната през 2024 г. и това е само публичната част от бюджета. Украйна ще има късмет, ако получи 60 милиарда долара от всички свои съюзници взети заедно. Още по-изненадващо е, че руската икономика се възстановява.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Не се очаква повече победа на Украйна.

52

Анонимен

преди 6 месеца

на путин му е малък но за сметка на това мек мозака