105

Ти да видиш..

преди 6 месеца

До Анонимен 108 Не само смъртта на цивилни е отвратително нещо. И войните са отвратително нещо. Няма как нормален човек да е на страната на нашествениците. Това се отнася и за Путин.Как стана така че комунистите станаха джихадисти ?

104

Анализатор

преди 6 месеца

Още от създаването на религията от Мохамед 580 някъде-от тогава Мюсулманите искат да завладеят целият тогавашен свят-Северна Африка,достигат до Испания, а колко са битките с Византия и обсадите на Константинопол-нямат брой-та не ги мислете за кротки хора.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Смъртта на цивилни в една война е отвратително нещо, факт. Нека обаче всички даващи съвети, първо да обяснят как да бъде ликвидиран Хамас, после да коментират последствията на войната. Ще им раздадат плюшени мечета да си умрат от смях? Или водни пистолети да се самоудавят? Кажете как да бъде унищожена джихадистка армия, скрита в блокове, училища и болници, която не спира да те бомби дори и сега? Изклали са ти част от населението и държат други заложници, и не спират да стрелят по теб?

102

По делата им ще...

преди 6 месеца

Арабите и евреите са семити. Хитлер и Нетаняху са антисемити. Бени е ученик на Адолф и се стреми да бъде негов достоен ученик. Делата им го показват.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Израелците винаги са предупреждавали цивилните да напуснат, преди да отвърнат на удар срещу тях. След 7 октомври обаче, вместо да дават десет минути предизвестие, понеже са във война и то не с единични удари, на които да отговорят еднократно, направо дадоха на цивилните три седмици да се изнесат от района на бойните действия. И още го правят, всеки ден по 4 часа, защото в газа все още има цивилни. Защо не са тръгнали е тема на друг разговор с доста причини. А Хамас никого не предупредиха.

100

Анонимен

преди 6 месеца

СПОРЕД ООН ИЗРАЕЛ ИЗВЪРШВА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ПРЕДСТОИ ТРИБУНАЛ.

99

за 104

преди 6 месеца

До Анонимен бре, бре за човек който не може да чете това е доста смел коментар хахаха и лъжлив

98

Анонимен

преди 6 месеца

Военно престъпление е да се скриеш в болница и детска градина сред цивилни и оттам да стреляш ракети по други цивилни. Самото влизане на въоръжени терористи в болница вече си е престъпление.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Ооо, не. Женевската конвенция изрично казва, че ако болница се ползва за военни цели, вкл. и само държане на оръжие, с което може да се нападне врага, такава болница вече се смята за военен вражески обект и е законна цел. Чл 19, може да си го видите. Арабите не са открили 'топлата вода' в подлите военни действия, и преди тях е имало 'хитреци', криещи се в болници и училища, та се е наложило изрично да уточняват това в Женева.

96

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен"Докато US армадата е в Средиземно море мачът ще е на една врата, оттърване няма . Иран, Ливан и всички наоколо знаят че ако мръднат ще бъдат изтрити завинаги от картата." ...... , американските политици не искат да се извършва геноцид над палестинците и са за две държави, а ако си слушал и изказванията на американски военни, те изобщо не искат да се намесват в този конфликт военно, това са лъжи, които си написал в цитирания текст горе, от чуждо(твое) име, които разпространяваш.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Израел взривява болници. Военно престъпление.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Пълни лъжи за 'откраднати земи'. Пълни! Газа е част от Египет от 47' до 67', след войната е Израел и последвалия мирен договор, Египет получава от Израел целия синайски полуостров, а им дава ивицата Газа. Преди 47' Газа е част от Великобритания, а преди това част от османския халифат. Всъщност Израел никога не са анексирали Газа, а през 2005 дори изтеглят военните си и подписват мир с палестинците. Година по-късно идват Хамас, късат договора като невалиден и почват бомбите.

93

Анонимен

преди 6 месеца

До КръстоносецЗНАЯТ БЕ ЗНАЯТ, НАЛИ ТЕ ВИ ПРАЩАТ ТАМ ПРИ САДАМ И КАДАФИ

92

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗРАЕЛ ЩЯЛ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ДА ГО НАПУСНЕ.

91

Анонимен

преди 6 месеца

Ооо, Нетаняху го разбира прекрасно и точно това дава на джихадистите. Каквото си търсят. Шорткът към 72 чалмосани девици.

90

Нетаняху

преди 6 месеца

не разбира, че ония ценят смъртта повече от живота.

89

Анонимен

преди 6 месеца

арабите, иранците и турците биха размазали Израел с лекота.////арабите и турците са сунити а иранците са шиити. С.Арабия и Турция няма да си мръднат пръста за Иран.

88

Мин Дил

преди 6 месеца

Абе ако не са краварите, чиято столица Вашингтон е реалната столица на Израел, то арабите, иранците и турците биха размазали Израел с лекота. Какви шансове би имала държава десетки пъти по малка от изброените. То даже само Башара ще ги разкатае. Така или иначе съм на страната на Израел. По ред причини.

87

\m/

преди 6 месеца

Спомняме си за какво беше нарицателно Бейрут десетилетия наред - за пълна разруха! Пак така ще стане, ако имат нужда от опресняване на паметта и тръгнат отново срещу Израел.

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Кравар Евроатлантик - Да бе СВЕЩЕНА ВОЙНА . Да тръгват какво чакат Израел три пъти ги би а четвъртият ще ги разкандичи така че няма да поглеждат .