8

балканджи Мишо

преди 6 месеца

Този ако не внася закон за легализация на тревата всеки ден въобще не ни трябва в НС.По други теми кой го интересува какво има да каже?

7

без упойка

преди 6 месеца

Хаха, отново търсим проблемите там дето не са.Нашите т нар политици като този елемент на снимката разсъждават така:"аз съм в играта, от мен се иска да говоря по медиите и да пиша глупости в социалните мрежи.Това е то демокрацията.Ако стане нещо важно питаме ЕС и НАТО".Нашите политици са от избори до избори, отчитат някакви резултатаи, а истинските проблеми на България те не разбират и усещат.По места същото, ако има един двама в общините наясно с нещата пак е добре.Отбори от некадърници навсякъд

6

Анонимен

преди 6 месеца

Този наркоман още ли е дупетат?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Как да има интерес, като хората виждат лек ета като Ицо в Парламента? Каква работа има там този лаинумед?

4

Сата НАТО

преди 6 месеца

Голям успех! Кампанията на Василчо ДеСе-то струва 468 000 лв срещу 130 000 на Ваня и едва я надвиха с ала-бала...

3

Причината

преди 6 месеца

Хората отдавна проумяха, че резултатът от които и да е избори ще е такъв, какъвто предварително обяви като прогнозен агенцията на "Кънчовците" (която фалшиво се представя за "Галъп" и е осъдена от истинската "Галъп" заради неправомерно ползване на чуждо име). Цяла България знае, че това са поръчкови, щедро платени "изследвания". Щом "Кънчовците" се намесят за да прогнозират нещо, значи резултатът от това нещо е предварително купен с много, много пари. Затова не ходят да гласуват.

2

белия зъб

преди 6 месеца

Хазарта може да развие зависимост, бъдете отговорни

1

Анонимен

преди 6 месеца

Как да има интерес към изборите, при положение, че каквото и да изберем, получаваме г-н Борисов и г-н Пеевски?