16

Анонимен

преди 6 месеца

Като ги гледам какви са "балерини" баретите ни, почвам да си мисля за националния по футбол :))

15

Forever

преди 6 месеца

Членството на България в ЕС и НАТО ни прани завинаги неразделна част от обществото на Свободния свят, а след края на войната в Украйна някои български политици ще трябва да се укриват от ударите на закона...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Джоана не е ли име на жена?Това трябва да се разясни.А изглежда мъж незнам.

13

Анонимен

преди 6 месеца

ТАЗИ ДЖОАНА НА СНИМКАТА ОТ КОЙ ПОЛ Е??!... А С АРМИЯ - ЕДНА ДИВИЗИЯ И НЕЩО, МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ САМО НА КРАЛИ МАРКО И ТРИТЕ СИНДЖИРА РОБИ, НО НЕ И ДА ПРОВЕЖДАТЕ УЧЕНИЕ ЗА "ОТБРАНИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ"!!!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Айлакчии!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Зе-удавникът иска още и още оръжия и финансова помощ. Целокупният колективен запад, инвестира в майданната площадка Украйна с цел Русия да загуби войната, за да може да разграби руските богатства. Откакто свят светува такава е главната цел на всяка една война. При победа, колективният запад ще си върне инвестициите, ще си калкулира милиардните печалби, а за площадката на военните действия Украйна ще остане разорената икономика и милионите убити рускоезични украинаци.

10

русофилски курви

преди 6 месеца

ще наблюдавате ли учението....или ще бъдете в пасольството да чешетеТашаците на мУтрофанова? Риторичен е каскети.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Санкциите по закона Магнитски имат за цел да подсилят избора на България, който задълбочава нейната интеграция в Европа и сътрудничеството със световните компании, както и диверсификацията на енергийните източници, заяви в интервю за БНР Джеймс ОБрайън.

8

Асан -пришълецът

преди 6 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните турски гейове:)))

7

Анонимен

преди 6 месеца

Зе-клоунът иска до края на 2023 г. да получи 24 броя F-16. Про100Киро и ДeмБилитe предлагат да се включим с нашите чертежи, като ги дарим безвъзмездно на киевския бендеро-нацистки режим.

6

Ахмед Утешителя

преди 6 месеца

Незнам ама броят на украинските вдовици се увеличава.Във Варна се напълни със укровдовици.Обикалят по цял ден улиците,хилят се и въртят очите като перални Перла 05.Имат нужда от утеха да преодолеят загубите.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Преди известно време, председателят на парламентарната комисия по отбрана Христо Гаджев / ГЕРБ-СДС/ изплю камъчето, че Конституционният съд мъдрува "как ще се извършва военната подготовка на хора, които не са били в казарма или не са били военнослужещи след 2007 г."

4

Възраждане

преди 6 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Припомням, че през 1990-1992 години демократите от СДС обещаваха, че до 10 години ще можем да си купуваме нов автомобил с три средни месечни заплати, а цената на тока ще расте до 5 цента за киловатчас и повече няма да се повишава.

2

силно загрижЕна

преди 6 месеца

Защо?!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Напират да са фронтова държава!