240

Анонимен

преди 10 месеца

Край с руските дараци БТР дето горят като кибритени клечки в Украйна.

239

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите са като болни пpaсета от това решение на НС.

238

Фатмак

преди 10 месеца

САЩ са нация от наркозависими.

237

Тото

преди 10 месеца

За какво са ни тея военни и техните *** машини.Да се махат всички от БГ.Искаме си туристическата държава а не плацдарм на САЩ.

236

Щирлиц

преди 10 месеца

До Анонимен 242...Другарю,много си се вдъхновил.Поне си смени червеният партиен речник,та горе-долу да го докараш на НАТОвец.

235

Анонимен

преди 10 месеца

После как да повярвам на денковите повтарящи се лъжи, че това правителство работи за българските интереси. НЕ се купуват детски линейки, кувиози мед хеликоптери и др. нужна техника, не се помага на социално слабите, болните... Българите емигрираха по чуждите държави, което е демографска катастрофа, но ние теглим заеми за да купим скрап, ест от сащ, което наричаме "модернизация на армията". ИСКРЕНО И ОТ СЪРЦЕ се надавам скоро всички замесени в ограбването на България да бъдат смленинот съдбата.

234

Анонимен

преди 10 месеца

БМП,, Страйкър", има различни модели, и цената им е различна. Нищо не се казва какво количество боеприпаси са договорени в тази цена.

233

Не ги разбирате

преди 10 месеца

тия неща. Цената е актуалната към момента на придобиване, но за щастие я плащаме сега.

232

Анонимен

преди 10 месеца

Еми мрънкайте на путинака. До преди да нападне суверенна държава никой и не си мислеше да сменя въоражението и си седеше старото. Благодарение обаче на великия геостратег НАТО прави ускорено превъоръжаване и всички са длъжни да си увеличат военните бюджети. А не да викат НАТО имало старо въоражение. Военно промишленият комплекс трябва да работи и ще работи на все по-големи обороти.

231

Itso

преди 10 месеца

Плащането сега, доставката - ще видим. Тоя филм сме го гледали. Интересното в случая е дали тези милиарди са били предвидени в бюджета преди начислението на дефицита? мдааа, това се е знаело още преди половин година.

230

Анонимен

преди 10 месеца

Пожарникаря на държавата не можа да купи хеликоптери за гасене на пожари, планинско спасяване, ремонти на тежки строителни конструкции, полиция, бърза помощ и други, а платиха едни пари за чертежи на стари самолети. Този военния пък ще плаши полските мишки и разсмива съседите ни със сТРАйКТОРИ. Мене редовия данъкоплатец питал ли ме е някой дали искам децата ми да плащат заемите на управляващите ни в момента, за да развиват ВПК на САЩ? За какво тогава си нарязахме ракетите и отидохме в сата НАТО?

229

ПЛАЩАТ СИ

преди 10 месеца

"ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ" на световната МУ ТРА - РЕ КЕТьОР, за да продължат да крадат и рекетират необезпокоявано и ТЕ на свой ред от народа си !!!

228

Ivan

преди 10 месеца

Кой каквото прави против България - да го очаква скоропосижна смърт! Казах...

227

Анонимен

преди 10 месеца

Имаше конкурс за тези машини, таен и обявен само в посолството на сащ. Затова го печелят сащ! И нашите пари отиват за подкрепа на перемогата и премахване на Русия от картата на света!

226

Анонимен

преди 10 месеца

Кой печели от цялата работа? фАЩ, бедните роби да снасят повече.

225

Анонимен

преди 10 месеца

Комисионната за Тагаренко се определя от цената. Понеже той няма нищо общо с фирми от този бранш не ги разбира нещата. Вероятно ще бъдат доставяни около 30 години, а гаранцията им ще е 5. Като ф-ките - гаранцията им започва да тече с доставката на първия. На прага сме на поредната национална катастрофа реализирана от светлите сили на доброто за америка.

224

Анонимен

преди 10 месеца

Фашисти.Абсолютни.Като извадени от някой учебник.Решават си нещо там без да се съобразяват с народа си и са войнствено настроени.Фашизмът винаги води до яойна.Тези страйкъри са стари,на прекалено висока цена без да е обявена поръчка.Кой ще прибере разликата в цената в джоба си на наш гръб?!Дано му изгорят комисионните!

223

Анонимен

преди 10 месеца

От 1992 г. български военнослужещи участват в международни мисии по поддържане на мира. Наши военни контингенти подпомагат омиротворяването на Камбоджа, Ангола, Таджикистан, Република Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово, Етиопия и Еритрея, Афганистан. България взема активно участие и в международната коалиция в Ирак. По време на Варшавския договор имаме едно участие в конфликт... Като станеш колония, те използват докато можеш да дишаш - после в канала.

222

Анонимен

преди 10 месеца

Брей,тия опорки на българомразците русо роби нещо не се връзватХем са остарели и нищо ставало от тях, хем били още в чертеж. Истината е посредата. БМП,, Страйкър"са на въоръжение от 20 години и постоянно се усъвършенстват. Ако нищо не ставало от тях, US armi няма да се въоръжи с 4500броя,,Страйкър".

221

@224

преди 10 месеца

Ние сме роби на сащ македонците не са роби на сащ, чаткаш ли защо за тях е на половин цена? Ето една сделка, която не е от преди 100 години: 2019 ""The US State Department has approved the possible sale to Thailand of 60 Stryker armoured infantry carrier vehicles with equipment and support for an estimated cost of US$175 million"."" Цена по-малко от $3 милиона за брой и то при покупка по на дребно от нашата. Има и от тази година сделка за партида 30 машини за друга държава. Цена $3,3 мил. за бр