16

Майора

преди 7 месеца

Истината е налице още повече че Денков е знаел преди да излезе доклада на "Политико" и особено отрицателните бележки на ЕК! Аз не знам що за хора са , след като вместо да защитават националния интерес и си приберат данъците избират да увеличават данъците! Това ли е промяната и що за лъжа е че в насочена към по добро! Отивайте си умнокрасиви!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Понеже е цитирана изрично само Германия, ами сметката на Добрев не излиза за Германия. Освен това има и други фактори освен акзица и ДДС, които са в наш негатив - например логистиката да се докара по море този петрол до Германия е много по евтино, също така количествата които купува Германия и други. Така че това на Добрев са кръчмарски сметки, с някакви негови да ги наречем закръгления както ми у е кеф. Със сигурност ако падне дерогацията цените ще отидат нагоре.

14

Рушката М.у.р.в.а.

преди 7 месеца

Крадеф недава да се вреди на интересите на Путин.На българските може.

13

абе делянчо

преди 7 месеца

Що не вземеш да си направиш сапуко за кефа на Вожда ви ?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да обясни какво означава "отнемане на дерогация", ако обичате, сериозно питам

11

Обективен

преди 7 месеца

Я пак , я пак ! Добрев,от посолството ли ти плащат да пишеш глупoсти?................ https://fuelo.net/world/prices/2023-11-07?lang=bg............... само в Румъния , С.Македония , Малта и Турция бензина е по-евтин. Ако броиш Русия , Беларус , Молдова , Украйна , Казахстан , да , може да ги докараш до 12 държави.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Вслушайте се в думите му и вижте колко глупости наприказва.Нали сте в некоалиция,бе.Съберете се,обсъдете проблема и вземете решение,а не само да плюете по медиите тия,които уж подкрепяте?

9

Анонимен

преди 7 месеца

Писна ми от глупостите и лъжите на това момченце.Вестник "Политико" му е пътеводна звезда.А като извадим акцизите бензина ни щял да стане по-евтин като в Германия.Ами махнете акцизите,де.Що за глупост!А колко милиарда загуби държавата от неплащането на данъци по време на вашето управление?

8

Мъжка Курво

преди 7 месеца

Делян Добрев е Терорист на Евреите и на масовият убиец Бойко Методиев Борисов !Ще ви пикая на гробовете се.лендури!

7

Сандо

преди 7 месеца

я да ги чуем сега ППДБ как се правят на глухи

6

Анонимен

преди 7 месеца

Айде пак Путин. Ми щом е за Путин, значи ще подкрепим дерогацията. Какво е дерогация? Но щом е за Путин, ще подкрепим напук ви.

5

Германов

преди 7 месеца

През Април 2020 Бойко Методиев Борисов поръчва убийство срещу Българин пряко по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, защо Прокуратурата си мълчи! Мирослав Германов

4

Анонимен

преди 7 месеца

Целия ЕС купува руски газ и петрол, но не, нине трябва да сме по-католици от папата!!!

3

Да Делян Добрев

преди 7 месеца

Обърках му името оня беше от БСП нали.Един дърт.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Кьовеши сигурно е пропуснала срещата!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Делян Добрев няма грешка.