24

Германец

преди 7 месеца

Аз съм за!!! Нека дръпне някой друг процент от бекапето, изгъзраждане, вемерео и тям подобните рушофилистични метастази. С малко късмет и правилно разпределение ще паднат всички под 4%. Нека :)

23

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахахахааха...

22

МУТРОС

преди 7 месеца

В коя евр.д-ва главен прокурор,който е имал възможност да повдигне дела за корупция,говори за политически ***,за корупция и пр.?Той самият е некомпетентен,а тргънал за другите да говори.Защо не споменава колко дела е спечелил и как е станал гл.прокурор?Ако си беше на мястото и искаше да се случат положителни неща щеше да има доста висши политици осъдени.Какъв трябва да си,за да си мислиш,че можеш да заблудиш българите с подобни призиви?Такова падение няма в българската правна история.

21

Що забрави?

преди 7 месеца

Гешев, и съюз със СССР.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Гледай го как свободно се разхожда ! Нали имаше заплаха за живота му , атентати , истории ........

19

Анонимен

преди 7 месеца

Освен ако няма доказателсва ! Иначе само приказки и нищо ! Народа викаш , ами народа дори при османко е бил по-добре , данък десятък 10 % , сега прави бизнес -65 % данъци .Народа ясно показа с избирателната активност какво мисли .Отделно от това , народа иска , безплатно здравеопазване , нали има осигуровки , навсякъде още пари вземат , иска платени работни места , че сега е ангария , иска сигурност , че е пълно и с наркомани и с мигранти , иска и пътища , че от Варна до София е 6 часа

18

3333

преди 7 месеца

Всичко звучи прекрасно. Властта в ръцете на народа. Саво дето и той е проекция на този начин на формиране на управлението. Изпадна от каручката и рязко промени възгледите си. Разбира се може да има множество идеи за широка демокрация. Засилен мажоритарен вот, по-облекчена процедура за референдуми. Форма на задължителност на вота. Не гласуваш-плащаш по-висок данък.

17

Анонимен

преди 7 месеца

12 ГОДИНИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАШЕ ОТ ЕДИН ТИКВУН И ШЕПА КОМУНИСТИЧЕСКИ СТАРЦИ ЗА ОПОЗИЦИЯ.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Цялата власт се осъществява от народа е било девиз при комунизма!...проблемът е че бълг. народ не е от най-умните (меко казано) и хуманните и все още е способен да направи много поразии, както в миналото ....

15

олеле

преди 7 месеца

Този, вместо да е в затвора.....иска да ни управлява....Боже, пази България!

14

Не подвеждам

преди 7 месеца

Или са му болни очите във всякакъв смисл, или го е страх от някого, а може би се срамува от хората , защото постоянно е с черни очила.

13

Public enemies

преди 7 месеца

Прилича на Гето мафеа на тази снимка.

12

Пепи

преди 7 месеца

Леле докъде се докарахме. Само ненормаалници в тая администрация.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Я, човекът който пазеше да не падне прах върху Бойко сега се сети ред и правосъдие да намира.

10

Чашков

преди 7 месеца

Ванка, аз тоя път го играх вече, нали ги излъгах преди 2 години. Кмета и той е от ДС, много комунистически ченгета ставаме, няма място за всички!

9

Алоу

преди 7 месеца

Като гледам тея опалените на снимките всичко е ясно! нов проект със стари кариеристи :)))

8

Анонимен

преди 7 месеца

Успех на главния прокурор Иван Гешев!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв е този проект сега? Господарят Пеевски ще закрива проекта си за Подмяната и се ориентира към консервативното ли? Много бързо другарите Петков и Василев си тръгват за Северна Америка?

6

Анонимен

преди 7 месеца

Абе кво става с Пепи Еврото, ако обещаете да е министър на икономиката със сигурност печелите моят глас както и на много други хора! Министър на вътрешните работи нека да е господин Божков, трябват опитни хора!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Това сме го чували поне 10 пъти.