34

Дак

преди 6 месеца

Поредната провокация и лъжа.

33

е той Денков

преди 6 месеца

като велик пророк на евро-атлантически ценности не може да го изненада нищо.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Като толкова много средства ще влязат в хазната, защо увеличавате и данък сгради в скапаните малки градове и села?? Мен това ме интересува, а не Лулойл.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Щато платиш 0лв от данък 10% като направиш данъка 30% пак ще са 0лв.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Нащратко денков каза: гащите ми са пълни, но не мирише много, вервайте ми!

29

Striker

преди 6 месеца

Денков, не се обяснявай. Хем не било в правомощията на правителството, хем можело да се повишат данъците. А защо не сте ги повишили до сега? И т.нар. дерогация можеше да стане още в началото на войната, или още по-добре още когато американците казаха, че П у т ле р се готви да нападне Украйна. Сега Г ан ьо заслужава да плаща като поп ако ни осъдят в Хага! Радвам се, че не живея в тази прекрасна земя и ск а па на държава и изпдростял народ България.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Тия луди ли са,или нас ни правят на луди?----Не е луд, тоя дето яде баницата, или къта златни кюлчета в нощно шкафче.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Кьовеши подкрепя Украйна, като всички нормални хора по света. За това си е сложила жълто и синьо, а не оранж и черно

26

Анонимен

преди 6 месеца

И сега като започнем да купуваме по-скъпа газ и петрол , ще потръгне ли контранастъплението ?

25

Анонимен

преди 6 месеца

Сега ще разберете къде зимуват раците ! Посолството ще ви дава пак руски петрол и газ, но вече през демократични фирми и на демократини цени съответно .

24

Анонимен

преди 6 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН НЕФТОХИМ БУРГАС ДА СЪЩЕСТВУВА Е ВНОСЪТ НА РУСКИ СУРОВ ПЕТРОЛ ПРЕЗ ЧЕРНО МОРЕ...ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВАРИАНТИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКЪПИ И НЕЕФЕКТИВНИ...ПРЕЗ БОСФОРА Е ЗАБРАНЕНО ПРЕМИНАВАНЕТО НА ПЕТРОЛНИ ТАНКЕРИ,ПЕТРОЛОПРОВОДЪТ БУРГАС-АЛЕКСАНДРУПОЛИС Е НЕРЕНТАБИЛЕН ТЪЙ КАТО КРАЙНИЯТ ПРОДУКТ ЩЕ БЪДЕ 2-3 ПЪТИ ПО-СКЪП ОТ СЕГАШНИЯ...

23

Анонимен

преди 6 месеца

Кьовеши информирана ли е за ЛУКОЙЛ или само мина да пиете по едно кафе ?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Пак не разбрах .Трябвало ли е да зареждаме по евтин бензин или не . Сега , ще зареждаме ли по евтин бензин или не ? Гледам на колонката няма промяна в цените .Моля премиера , който е служител на народа , да бъде така добър да отговори .

21

АнонимеН

преди 6 месеца

ЗАРАДИ ПУТИНИСТИТЕ ПЛАЩАМЕ 1 ЛЕВ ПОВЕЧЕ ЗА БЕНЗИН А ТЕ ГО КУПУВАТ НА 60$ ЗА БАРЕЛ А НИ ГО ПРОДАВАТ КАТО, ЧЕ ГО КУПУВАТ НА 100$ ЗАО БАРЕЛ.

20

пияница мистик

преди 6 месеца

*** сега са болни легнали :))) Скоро ще спрат парите на диктатора Джуджанка и няма да може да избива украинци, нито да изнасилват украинки и да отвличат деца. Също няма да могат да трепят стари хора, да бутат блокове, болници, язовирни стени и училища и да крадат перални и тоалетни чинии. Еееееех, мъка, мъкааааа.

19

денчо е прилежен уче

преди 6 месеца

Урок по соросоидален тъпоъгълник , лектор другарката Кьовеши .

18

Анонимен

преди 6 месеца

Мария Габриел,предложена от най-корумпирания,се радвала,че ЕС ни подкрепя в борбата с корупцията!?Тия луди ли са,или нас ни правят на луди?

17

Диана

преди 6 месеца

До ТранскрипцияСНИМКА и *** Бойко Абе вие може ли да се занимавате малко със себе си, а не да обвинявате все другите за своите проблеми?!..На.***.ни на всяка стъпка, лъжци, крадци и т.н. седнали да обвиняват другите! Болен здрав носи - това сте вие: впили се като пиявици в болното тяло на нашия народ и см.учат ли смучат народна кръв..Хайде стига толкова! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Костов е виновен, защото подари рафинерията на руснаците, срещу стабилен подкоп, разбира се.

15

Бай Дрън

преди 6 месеца

Между другото, в северна и Южна Добруджа, населението е румънизирано. Доскоро тия в Североизточна България знаеха румънски. Представете си, ако не ни бяха дали Южна Добруджа, какъв език щеше да се говори там и какви хора щеше да има.Ами същите, каквито днес живеят в Северна Добруджа-знаят, че са имали нещо българско, ама айде...