63

НеСеКосете

преди 7 месеца

Нефтохим е български актив, чийто собственик е швейцарска компания... Пише го в съсдната статия... Стига сте се напъвали. Данъците са плащани в Швейцария. По европейските правила, собственика може да избере къде да си плаща данъците, но двойни данъци няма... :)

62

Анонимен

преди 7 месеца

Сега ще разберете къде зимуват раците ! От Посолството пак ще ви докарват руски петрол но вече през демократични фирми с демократични цени !

61

Анонимен

преди 7 месеца

Айде Гриша Ганчев, твоят ред дойде

60

Георги

преди 7 месеца

Тая рафинерия отдавна трябваше да си я вземем. Губим по 1 милиард евро на година...

59

От цялата работа

преди 7 месеца

разбрах само, че ако нямаше санкции, бензинът щеше да е по-евтин.

58

Юлия

преди 7 месеца

Бензин под 6 лв./л. не е демократичен.

57

Заобикаля забраната

преди 7 месеца

... от която основен бенефициент е бедния ни народ. Сега като ги окастрят отиде 3,50лв бензина, а нафтата 4. За газа не ми се мисли. От Януари нови цени на всичко, още демократична инфлация. Тоя ЕС е пълен провал.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Пак сме преебали тъпите американци ха ха

55

Ресто

преди 7 месеца

Ако Вальо Златев проговори, ще стане много забавно....

54

Анонимен

преди 7 месеца

Айдр искаме демократучен бензин и дизел по. 5 6 лева. Какво се бавитре.

53

Анонимен

преди 7 месеца

стига с тоя боко бре знаем е бо-*** ама тия сега дето го плюят от пп са още по-големи *** и 10 пъти по опасни от него - направо са екзекутори на българийката - не виждате ли че повечето коментари за за боко акой плаща - сете се сами - димната завеса за прикриване на ПП работи с пълна сила

52

Българка

преди 7 месеца

За да поевтинее горивото, милиардите трябва да потекат в посока Вашингтон. ;)

51

Анонимен

преди 7 месеца

тоя доклад е само за измити канчета - и за тоалетна хартия не става - просто лъжат народа за да прокарват американска политика пагубна за българия-а за 2 милиарда и половина дето ще ги дадем на американците за 30 годишното старо желязо политико забравило да напише- всичко което е полезно за българия трябва да се прави - както правят унгарците - и мат прираст на населението за 15 години 1 милион - а сега се сетете защо - ами защото пикаят на всички тия американски наредби-

50

Анонимен

преди 7 месеца

Ей, дайте ги на Шиши тия милиарди, защото сме атлантици!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Леле колко сме изненадани:):)А 12 г КОЙ играе карт с Вальо Златев???Измамата е ставала с помощта на БоЕко Б. и той си е взел неговият ДЯЛ!!!А сега същият тоя БоЕко клати топки в парламента, плюе по всички и се прави на света вода. А Кювеши *** мухи и дрънка небивалици. И тая за нищо не става. И тя е корумпирана или мега наивна.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Абе говорят , ама утре ЛУКОЙЛ , може да сложи на колонките цена 1,80 , и Шел,ОМВ и другите могат спокойно да затварят

47

#NOPEC

преди 7 месеца

Количеството добиван петрол се регулира от картел и именно това е проблемът.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Много искам ЕС да спре дейността на тази мафиотска рафинерия ! Най-вероятно няма да стане , но това не ми пречи да го искам много ! Освен това данъци ще плащам единствено след като Лукойл си плати данъците до последния лев !

45

Данъкоплатец

преди 7 месеца

Смехория, няколко НПО-та на издръжка на Посолството пишат нещо, което после Политико го цитира и изведнъж става доклад и бъра-дъра гюлю гюлю от мисирките и хоп наште атлантици начело с Шиши вече пишат промени в НК да тормозят хората които се опитват да работят. Накрая ще доведат държавата до фалит ама ще сме горди атлантици.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Доводът колко бил струвал нефтът на РФ и на каква цена били го продавали, е смешен за сегашната икономика. Попитайте колко струва на ОАЕ или на Ирак? Що не питате? Хем искате пазарна икономика, хем най-силно се пънете за силови методи на държавно ниво, И това, защото УЖнай- капиталистите в света са най-непазарни, най-мащабно действат извън закони, правила и договори. Никаъвъ съд сега не е легитимен на техен фон. И никаква Кьовеши.