94

Анонимен

преди 6 месеца

Насъскаха украинците сега лека полека ги изоставят, нали си свършиха работата. Но мечока няма да ги остави лесно, че е злопаметен. Освен това ще трябва да въръщат и заграбените пари и то няма да е с молби.

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 103 "Укрите и запада загубиха тотално и то смазващо" Това е все едно оня с мустачките да го беше казал това през 1940та година.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Укрите и запада загубиха тотално и то смазващо, за жалост такива са фактите, Русия с нищожен ресурс на стара техника и минимални загуби просто смаза най многочислената армия в европата, въоръжавана и обучавана 10г от натото а целия запад е в рецесия, инфлация и фалити /факт/, колкото и минуси да слагате това са фактите, когато свърши горивото на бензиностанциите и храните в магазина или пък има и не можете да си го позволите, спокойно може да им сложите минусче, хахахахаха.

91

Анонимен

преди 6 месеца

Бавно и методично путлериста ибава мамата на укрия,еврогейщината и краваря.Знам 100 начина да изкарам Руската мечка от бърлогата й, но нито един да я върна обратно-Бисмарк.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Тук няма да пиша за спец. операцията, тя е ясна, а ще кажа, Н е ли, Н е ли чакам с нетърпение момента в който ще ти наредят да пишеш, че зелената Кло унада приключва и ,че ПУ тин е лош ама с положителни страни

89

Христо Христов

преди 6 месеца

И какво ни интересуват нас халюцинациите на един наркоман и дилърите му?

88

Анонимен

преди 6 месеца

до 97 Смятай щом проукраинското Нелченце обръща палачинката за кво иде реч. Муахаххаахха...

87

НА БАЙДАН

преди 6 месеца

МУ КАЗАХ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ ВОЙНАТА, РУСИЯ ДРУГО МОЖЕ НЕМОЖЕ НО ВОЙНА ДА ТИ ВОДИ АНДЖЪК НЕЙНА РАБОТА.

86

Нелинценценце?!?

преди 6 месеца

Кво стаа?!? Обръщаме палачинката ли?!? Вече никой не вярва на жълтокафявата ти пропаганда ли?!? Контранаступа как върви? Путин още ли е във фризера? Превзеха ли бандеровците Крим? Зеленясалото ще ходи ли на почивка там? Свършиха ли ракетите на руснаците? С цирка в Буча получи ли се нужния ефект? Пригожин все още жив ли е? Двойниците на Путин сега в стаята ли са? Грантовете от посолството летят ли? Спираш ли вече с антируската пропаганда? Такъв ли е мейнстрийма сега? Що така бе Нелченценценце :)

85

НАЛИ БЯХТЕ

преди 6 месеца

МНОГО СИЛНИ

84

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски, да ти сееееееееерра в устата, лъжец, масов убиецо корумпиран! Вън от властта в Украйна , вън, заедно с цялата ви фашистка агресивна хунта, банда мародери, корупционери, убийци, терористи, мошеници!

83

Хм....

преди 6 месеца

Не става въпрос за "умора".. Както и в САЩ, така и в Европа политиците лобиращи за отпускането на такива "помощи" от държавния бюджет прибират процент от сумата ЗА СЕБЕ СИ . Зеленски СЪЩО си заделя част от тази сума. Както и някои от висшите му министри. ЕТО ЗА ТОВА ефекта от тези помощи е малък. До нуждаещите се войници и обикновенни украинци достига много малко. В случая европолитиците са по-предпазливи и знаят че тази далавера няма да е безопасна дълго, докато при Зеленски лакомията е голяма.

82

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС си вкара страхотен автогол със сляпата подкрепа за Украйна и това вече никой не може да го скрие. А на фона на геноцида извършван от Израел срещу цивилни се оказва, че тази подкрепя диктувана уж от някакви принципи е била напълно празна. Тъй като самия ЕС потъпка тези принципи с мълчанието си и никакви действия относно този геноцид.

81

Анонимен

преди 6 месеца

до 89 Кравар, старото оръжие на СССР което е за скрап в момента бие украинските фашисти. Путин се чудеше така или иначе какво да го прави този скрап преди войната. Е, сега се вижда как се отървава от него- като бомбардира Украйна. Красиво е да гледаш как със скрап пребиваш украинските фашисти.

80

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 88 Даже и ти не си вярваш, а искаш другите да ти повярват. Как да стане?

79

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 85 Освен че си призна, че милиардите, които е изсипвал СССР сега ги ползва Джуджа, другото е пушек, като от Асколд :) То не бяха Терминатори, Т-90, Кинжали, Минжали, Це-400. Но то е така, като предозираш с Ц-200.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде пак почнаха с Пейтриът самите американци признаха, че беше ударен имаше поне няколко видеа снимани от Украинци от различни места. Точно три дни след като го думнаха Руснаците направиха масирана атака над Киев с ракети а Патриотчето мълчеше и пак имаше много видеа тогава Киевския режим забрани да се снима. След това имаше поне десетина удари с ракети и дронове но Патриота не реагира. Американците казаха, Патриот досега не е бил тестван срещу сериозни оръжия. Патриота отдавна даде фира.

77

Анонимен

преди 6 месеца

покрай това, което се случва в Палестина, почнах да проумявам лицемерието на САЩ и Запада. Много двоен стандарт за всичко. Не оправдавам агресията на Путин в Украйна, но по някакъв начин почвам да разбирам поведението на руснаците.

76

Анонимен

преди 6 месеца

до 83 Смятай, кравар че руснаците си използват старото оръжие още дето е 40 годишно и не са прибегнали до новото си защото няма нужда, кравар!

75

хъ хъ хъъъ

преди 6 месеца

"Украинската лятна офанзива, макар и да нанесе несъразмерни щети на руските войски" вЕрваме вЕрваме, как да не вЕрваш на подобни "сериозни изводи"!!!